Spring naar bijdragen

'Ik ben met je' vertelt hoe God radio gebruikt


Aanbevolen berichten

In het boekje maakt de lezer onder andere kennis met Pai, een Chinese blinde jonge vrouw. Pai, die opgroeide in een atheïstisch gezin, vertelt hoe ze ‘toevallig’ op christelijke radio-uitzendingen stuitte en voor het eerst hoorde over Jezus. Tegenwoordig is ze huiskerkleider van een christelijke gemeenschap in haar geboortedorp.

Gratis

Het boekje Ik ben met je is gratis aan te vragen bij Trans World Radio via de speciale actiesite: www.ikbenmetje.nl. Op deze site staat ook een filmpje van een van de hoofdpersonen uit het boekje, de Bulgaar Grozdan.

Trans World Radio

Trans World Radio is een internationale organisatie, die christelijke radioprogramma’s maakt in meer dan 200 talen om het Evangelie bekend te maken in de hele wereld. Voor een aanzienlijk deel van de wereldbevolking zijn de radioprogramma’s van TWR de enige mogelijkheid om naar het Woord van God te luisteren.

Voor meer informatie zie link

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid