Spring naar bijdragen

Tanken met passie in Schelluinen


Aanbevolen berichten

[preview]Het christelijk radiostation GrootNieuwsRadio 1008 AM krijgt inkomsten uit een wel heel bijzondere bron: een tankstation. In Schelluinen wordt op 24 januari 2011 het GrootNieuwsTankstation geopend waarvan per liter vijf cent ten goede komt aan GrootNieuwsRadio.[/preview] Het pompstation is een gift van een zakenrelatie die wel eigenaar blijft van de brandstofpomp.

Automobilisten kunnen via GrootNieuwsRadio een tankpas aanvragen om te kunnen tanken bij het GrootNieuwsTankstation dat benzine en diesel kan leveren. Onder het motto ‘tanken met passie…, groot gedrukt op het tankstation aan de Kerkweg 10 in Schelluinen, levert één keer tanken al snel 2 euro op voor het christelijk radiostation. GrootNieuwsRadio heeft veel luisteraars in de regio Alblasserwaard en verwacht veel aanvragen voor tankpasjes. Het benzinestation is voor GrootNieuwsRadio een mooi voorbeeld van hulp in natura door christelijke ondernemers. Peter Boele, media-adviseur van GrootNieuwsRadio, vertelt hoe hij deze gift in de schoot geworpen kreeg: "Ik kwam op het spoor van dit station dat eigendom is van één van onze businessclubleden. Hij wilde iets anders met dit station en zo is het balletje gaan rollen.†GrootNieuwsRadio en een tankstation zijn een mooi combi, zo laat het station dat kantoor houdt in Veenendaal weten. Uit diverse onderzoeken blijkt dat GrootNieuwsRadio het meest wordt beluisterd op de autoradio. Luisteraars geven aan in hun drukke bestaan soms geen tijd te hebben voor stille tijd maar dit onderweg in de auto met de meditaties die worden uitgezonden via GrootNieuwsRadio toch te kunnen houden.

Het christelijk radiostation is zelfstandig en krijgt geen subsidie. Ze moet rondkomen van reclameverkoop en giften maar heeft geen winstoogmerk. Al het geld wordt omgezet in het maken van radioprogramma’s die allen de missie hebben het evangelie van Jezus Christus in de ether te brengen. Vorig jaar heeft GrootNieuwsRadio een businessclub opgericht voor christenondernemers. De leden van de businessclub leveren een aandeel in de inkomsten van GrootNieuwsRadio doordat ze lid worden voor een bepaald bedrag per maand. Ze kunnen kiezen voor een lidmaatschap in platina, goud, zilver of brons. De bedoeling is dat ze door een maandelijkse inleg sparen voor reclamezendtijd voor henzelf of om weg te geven aan een andere ondernemer.

Opening

Het GrootNieuwsTankstation wordt maandag 24 januari om 14.00 uur officieel geopend door ds. Willem Glashouwer. Hij zal als eerste tanken met de speciale GrootNieuwsRadio tankpas. Glashouwer presenteert wekelijks het programma Zie Hij komt op GrootNieuwsRadio en is ook voorzitter van Christenen Voor Israël internationaal. Meer informatie over het GrootNieuwsTankstation is vanaf maandag 24 januari te vinden op: www.grootnieuwsradio.nl/tankstation

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid