Spring naar bijdragen

"Kan de Bijbel het licht verdragen?"


Aanbevolen berichten

Welke Bijbelpassages roepen ergernissen op, en welke weerstand? Met andere woorden: kan de Bijbel het licht verdagen? Aan de hand van dit thema laten verschillende bekende Nederlanders zich uit over verschillende Bijbelverhalen tijdens de jaarlijkse Nacht van de Bijbel.

Tijdens een avondvullend programma op 5 november in het Amsterdamse Thomastheater spreken onder meer schrijver Abdelkader Benali, historicus Maarten van Rossem en VVD-politicus Jeannine Hennis-Plasschaert over één van de beroemde verhalen uit de Bijbel en wat die met hen doen.

De Nacht van de Bijbel is onderdeel van de Bijbel10daagse, die plaatsvindt van vrijdag 29 oktober tot en met zondag 7 november. De nacht wordt georganiseerd door het Nederlands Bijbelgenootschap, in samenwerking met het Bijbels Museum, de NCRV en de Protestantse Kerk in Amsterdam.

De toegangsprijs is 15 euro, dit is inclusief 'hemelse spijzen'.

Meer informatie over de Nacht van de Bijbel: link

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid