Spring naar bijdragen

NCRV-serie over leven protestanten


Aanbevolen berichten

De NCRV gaat een serie maken over de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. De serie gaat Schepper & Co in het land heten en wordt vanaf vrijdag 10 september wekelijks uitgezonden. Dat meldde de NCRV vrijdag.

De serie heeft volgens de omroep aandacht voor ,,alle veelkleurigheid en geloofsvarianten die er zijn; van ultraorthodox tot vrolijk vrijzinnig.'' Met het programma wil de omroep laten zien ,,hoe deze groep in het leven staat, welke keuzes ze maken en hoe ze omgaan met persoonlijke tegenslagen, politieke ontwikkelingen, andere religies en andere dingen die horen bij het dagelijks leven''. Volgens de NCRV zal de serie duidelijk maken ,, hoe verschillend protestanten invulling geven aan hun geloof in een hogere macht'' Jacobine Geel gaat het programma presenteren. Het bestaande Schepper & Co krijgt als nieuwe titel Schepper & Co aan tafel en is vanaf maandag 13 september weer wekelijks te zien op Nederland 2.

Bron: Nederlands dagblad

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid