Spring naar bijdragen

"Sound of Poverty" tijdens Xnoizz Flevo


Aanbevolen berichten

ZEIST- Tear staat dit jaar op Xnoizz Flevo met de ‘Sound of Poverty'. Een geheimzinnige belevenis die jongeren kennis laat maken met een heel andere wereld dan de omgeving waarin ze zelf leven.

Marten IJmker van het Flevo-festival: "Het doel van de stand is om jongeren bewust te maken van armoede. Niet alleen door ze te informeren hoe en wat ze eraan kunnen doen, maar ook door ze er iets van te laten ervaren.

De stand is verdeeld in verschillende ruimtes. In de eerste ruimte kunnen jongeren bijvoorbeeld iets zien, ruiken of proeven, om zo een idee te krijgen van wat arm zijn nou eigenlijk inhoudt. Vervolgens staat er in een volgende ruimte een camera, waarop ze hun eigen tegengeluid kunnen laten horen en zien. Een selectie van die geluiden en beelden tegen armoede zal elke avond op het hoofdpodium te zien zijn."

Meer informatie: www.tear.nl en www.xnoizzflevofestival.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid