Spring naar bijdragen

Boomsma wil thema-avond humor en religie.


Aanbevolen berichten

Arie Boomsma gaat waarschijnlijk een thema-avond op Nederland 3 presenteren, waarin humor en religie centraal staan. Dat zei hij op de bijeenkomst, waarop de finalisten bekend werden gemaakt van TV Lab, het experimentele project met nieuwe formats op Nederland 3.

Boomsma zou vorig jaar een soortgelijk programma maken voor de EO, met als titel Er loopt een man op het water. Daarin zouden cabaretiers een conference maken over Jezus, aan de hand van de Bijbel, en daarover met Boomsma in discussie gaan. De EO besloot dat programma uiteindelijk niet op de zender te brengen, omdat het binnen de eigen achterban te gevoelig lag. Boomsma stapte kort daarna over naar de KRO.

Roek Lips, de netmanager van Nederland 3, heeft nog geen officieel verzoek van de KRO binnen voor de thema-avond over humor en religie, maar hij liet op voorhand weten er welwillend tegenover te staan.

bron: kerknieuws

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid