Spring naar bijdragen

Eyong Enoh: evangeliseren voor het voetballen


Aanbevolen berichten

[preview]Enoh. Middenvelder van Ajax en Kameroen, tegenstander van het Nederlands Elftal op het WK in Zuid-Afrika. Hij is een overtuigd christen die zelfs een dag voor de wedstrijd Ajax - PSV nog evangeliseert op de Dappermarkt in Amsterdam. [/preview]

Presentator Sander de Kramer bezoekt Enoh in de eerste aflevering van het televisieprogramma 'Hand van God' (Nederland 3) op trainingskamp met het nationale Kameroense team in Kenia en thuis in Diemen bij zijn vrouw en twee kinderen. Enoh vertelt in het televisie-programma over hoe belangrijk God voor hem is.

Hand van God

In RKK’s Hand van God worden vijf gelovige topvoetballers geportretteerd op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal bij Nederlandse clubs en zijn zo bekend bij het grote Nederlandse publiek. Presentator Sander de Kramer gaat verder dan de deur van de kleedkamer en het kruisje dat ze slaan. Hij praat met de internationals over de betekenis van geloof en vaderland en blikt uiteraard vooruit op het WK.

Uitzending

De eerste aflevering van Hand van God met Eyon Enoh wordt uitgezonden op zondag 9 mei om 20.00 uur bij het RKK op Nederland 3.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid