Spring naar bijdragen

'Widget'-evangelisatie tijdens de Internet Evangelisatie Dag


Aanbevolen berichten

[preview]Op de Internet Evangelisatie Dag van 25 april introduceert stichting Agapè een zogenaamde widget voor kerken en de nieuwe website: www.evangelisatieonline.nl. Deze wereldwijde dag – die dit jaar voor de tweede maal ook in Nederland wordt gehouden – heeft als doel kerken en individuele christenen bewust te maken van het geweldige potentieel dat Internet voor evangelisatie biedt, aldus Agapè.

Mensen die op zoek zijn naar een lokale kerk, gaan hiervoor meestal eerst op zoek op Internet. Op de website krijgen kerken de mogelijkheid zich in te schrijven voor een gratis widget: een mini-website met een evangeliserend karakter, die eenvoudig in een bestaande kerkwebsite kan worden geplaatst.

Zowel de widget als de website passen in het overkoepelende Jesus.net concept, waarin Agapè met verschillende (internationale) partners, zoekers op het internet wil leiden naar God en de lokale kerk.

Bron: Agapè

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid