Spring naar bijdragen

GrootNieuwsRadio reist mee naar Auschwitz


Aanbevolen berichten

rootNieuwsRadio 1008 AM doet van 8 tot 13 april dagelijks verslag van de reis naar Auschwitz georganiseerd door Christenen voor Israël Internationaal. GrootNieuwsRadio-verslaggever Charlotte Muis reist mee met het mondiale gezelschap dat een bezoek brengt aan het beruchte concentratiekamp maar ook de fabriek van Oscar Schindler bezichtigt, sabbat viert met de Joodse gemeenschap in Krakow en op 12 april deelneemt aan de ‘March of the Living’ in Auschwitz.

“Ik vind het extra bijzonder dat ik in dit jaar waarin we vieren dat Nederland 65 jaar geleden is bevrijd, naar Auschwitz zal reizen om de Holocaust te herdenken en deze plek waar zoveel is gebeurd, met eigen ogen te zienâ€, zegt Charlotte Muis. De christelijke radiozender GrootNieuwsRadio gaat op uitnodiging van Christenen voor Israel mee met deze reis. De komende dagen tot 13 april doet Charlotte rond 18.30 uur in het programma De Dag van Vandaag op GrootNieuwsRadio verslag van haar ervaringen tijdens deze reis. Tevens maakt ze een aantal lange reportages die op 4 en 5 mei te beluisteren zijn op GrootNieuwsRadio 1008 AM.

Meer informatie over de reis is te vinden op www.grootnieuwsradio.nl/auschwitz. Ook benieuwd naar het verslag van Charlotte Muis? Stem dan dagelijks rond 18.30 uur af op 1008 AM.

GrootNieuwsRadio zendt 24 uur per dag een christelijk geluid uit. Te ontvangen in heel Nederland (en België) via de middengolf 1008 AM en wereldwijd via internet link

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid