Spring naar bijdragen

Crystal Cathedral in de verkoop


Aanbevolen berichten

[preview]De wereldberoemde Crystal Cathedral van de Amerikaanse tv-dominee Robert Schuler zal worden verkocht. De organisatie achter het tv-programma Hour of Power kampt met een financieel tekort van 50 miljoen dollar. Eind vorig jaar werd al faillissement aangevraagd.[/preview]

Een gebied van ongeveer 10 hectare wordt in de verkoop gezet. Hierop staan, naast het glazen kerkgebouw, een begraafplaats en verschillende kantoren. De organisatie hoopt daarmee haar schuld te verlichten met maar liefst 36 miljoen dollar.

Het betekent niet dat het imposante kerkgebouw verloren gaat. De organisatie gaat het gebouw nu huren en hoopt het binnen vier jaar weer terug te kunnen kopen. Binnen die periode moeten de financiële zaken weer op orde zijn.

De organisatie heeft ook laten weten dat de verkoop geen invloed zal hebben op de verschillende activiteiten van de kerk.

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid