Spring naar bijdragen

MAF Riksja tijdens de Opwekkingsconferentie


Aanbevolen berichten

[preview]Dit jaar hoef je niet meer het hele eind van de parkeerplaatsen naar het Opwekking evenement te lopen. Stap GRATIS in bij één van de 10 MAF Riskja’s en laat je snel en veilig vervoeren![/preview] Met deze ludieke actie laat MAF zien wat de rol is van haar vliegtuigen in arme landen. Snel en veilig vervoer van zendingswerkers en hulpverleners naar moeilijk bereikbare plaatsen. Stap in bij MAF!

MAF helpt meer dan 900 hulporganisaties in afgelegen gebieden van de wereld. MAF heeft een vloot van 130 vliegtuigen in 30 landen. De vliegtuigen worden ingezet waar vervoer over land of over water teveel tijd kost of onveilig is.

Op de laatste dag van Opwekking kun je met MAF een rondvlucht maken langs het terrein. De boarding-pass waarmee je de rondvlucht kunt winnen is elke dag te krijgen bij de op- en afstapplaatsen van de Riksja’s of op de MAF stand in de zendingstent.

Per dag worden er gemiddeld 300 vluchten uitgevoerd. Dat betekend dat elke 5 minuten ergens ter wereld een MAF vliegtuig opstijgt om essentiële bouwmaterialen, medicijnen, voedsel en personen te brengen op hun plaats van bestemming. Ontwikkelingswerkers en zendelingen zeggen: "MAF is een onmisbare schakel voor ons werk." De nood is groot in de gebieden waar MAF vliegt. Ook in de komende jaren zal MAF zich in zetten voor luchttransporten, communicatie- en logistieke diensten. Al ruim 60 jaar helpt MAF kwetsbare mensen wereldwijd! MAF is afhankelijk van giften. Helpt u mee? Meer informatie op

Vanaf de oprichting in 1945 helpt MAF met vliegtuigen, communicatie, technologie en specialisten onbereikbare plaatsen in de wereld bereikbaar te maken. MAF bedient meer dan 900 hulporganisaties in afgelegen gebieden van de wereld. MAF heeft een vloot van 130 vliegtuigen in 30 landen in Afrika, Azië, Eurazië en Latijns Amerika. MAF biedt tevens telecommunicatiediensten aan, waaronder satelliet-internettoegang, hoge frequentie radio's en andere draadloze systemen.

Meer informatie op: MAF.nl

Bron: christelijknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid