Spring naar bijdragen

Paasprogrammering GrootNieuwsRadio 1008 AM


Aanbevolen berichten

[preview]In het paasweekend heeft GrootNieuwsRadio 1008 AM een aangepaste programmering. Op Goede Vrijdag worden drie bijzondere passiewerken uitgezonden.[/preview]

Zo staat vrijdag 22 april om 18.00 uur ‘Dichtbij Mattheüs’ geprogrammeerd, het muziektheaterstuk van Henk Doest en Martin Brand. Een uur later wordt The Passion, het bekende muziekstuk van Adrian Snell in zijn geheel uitgezonden. Op Tweede Paasdag om 10.00 uur zendt GrootNieuwsRadio impressies uit van het concert van Lucas Kramer uit zijn paastour ‘Uw wil geschiede’.

In de programma’s op GrootNieuwsRadio wordt vanaf Goede Vrijdag tot en met Tweede Paasdag natuurlijk ook heel veel muziek gedraaid waarin het lijden, sterven en de Opstanding van de Here Jezus wordt bezongen. Heel speciaal is de uitzending met de mooiste aria’s en koren uit de Matthaüs Passion van Johann Sebastiaan Bach op Goede Vrijdag om 20.00 uur. De drie uitzendingen met passiewerken worden allen ingeleid door presentator Hans van Vuuren. De speciale paasprogramma’s op een rij:

Vrijdag 22 april

18.00 uur Dichtbij Mattheüs. Geïnspireerd door het klassieke meesterwerk van Johann Sebastian Bach, maakte Henk Doest samen met Martin Brand een eigentijdse en Nederlandstalige passievoorstelling. Deze muziektheatervoorstelling vertolkt de Matthëus Passion op een geheel nieuwe wijze. Presentatie: Hans van Vuuren.

19.00 uur The Passion van Adrian Snell, het meesterwerk van één van de grootste Engelse gospelartiesten. Presentator Hans van Vuuren licht de verschillende liederen toe.

20.00 uur De mooiste aria’s en koren uit de Matthaüs Passion van Johann Sebastiaan Bach. Ingeleid door Hans van Vuuren

Zondag 24 april

6.00 uur Praise & Worship. Opstandingsliederen op de eerste paasdag

8.00 uur Zondagmorgen, met veel Paasmuziek

9.00 uur Kerkdienst. Paasdienst vanuit de Bethelkerk in Drachten

Maandag 25 april

9.00 uur Wens, verzoekplatenprogramma met speciale paasverzoeken. Presentatie: Wim Pols

10.00 uur Aan de Koffietafel. Praatprogramma. Met impressies uit de paastour ‘Uw wil geschiede’ van Lucas Kramer en een herhaling van het eerder gehouden gesprek met Lucas Kramer.

12.00 uur De Dag van Vandaag, actualiteitenprogramma. Speciale Paaseditie.

De rest van de programmering blijft ongewijzigd. GrootNieuwsRadio zendt 24 uur per dag, 7 dagen in de week een christelijk geluid uit. Te ontvangen in heel Nederland via de middengolf (1008 AM) en via internet.

Bron en voor meer informatie: Groot nieuwsradio

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid