Spring naar bijdragen

Nederlandse cursus Pure Uitdaging online


Aanbevolen berichten

Ben jij toe aan een uitdaging? Dit is een uitdaging zoals je die nog niet eerder bent tegengekomen, en hij heeft de kracht om je leven echt te veranderen! Dit is de Pure Uitdaging, een gratis 30-daagse interactieve online cursus die je wilt leren, helpen en toerusten om een leven te leiden van puurheid en kracht! Wanneer je je aanmeldt voor deze unieke cursus (via Setting Captivesfree) zul je een Nederlandse mentor toegewezen krijgen met wie je kan communiceren per email. Je mentor ontvangt je antwoorden en zal daarop reageren met kritische vragen, opmerkingen, bemoedigingen en advies.

In deze cursus willen we je helpen te groeien in je relatie met Jezus Christus en in Hem je voldoening te vinden. We kijken naar verschillende dingen die met zuiverheid te maken hebben. Zuiverheid houdt veel meer in dan reinheid op seksueel gebied. Het betekent dat je vlekkeloos bent in elk gebied van je leven. Dat is heel moeilijk! Maar het iets waar je naar toe mag werken en waar je voor mag bidden. Het moment waarop we Jezus Christus van aangezicht tot aangezicht zullen zien, zullen we net zoals Hij zijn. Helemaal zuiver en rein. De uitdaging is groot, maar ook de beloning en voordelen zijn groot!

'Ten slotte, broeders en zusters, schenk aandacht aan alles wat waar is, alles wat edel is, alles wat rechtvaardig is, alles wat zuiver is, alles wat lieflijk is, alles wat eervol is, kortom, aan alles wat deugdzaam is en lof verdient. Doe alles wat ik u heb geleerd en overgedragen, wat ik u heb verteld en laten zien. Doe het, en de God van de vrede zal met u zijn.' (Fil 4:8,9)

Het doel van Setting Captives Free is op Christus gerichte hoop en vrijheid te bieden aan hen die slaaf van de zonde zijn. Belangrijke peilers daarvan zijn: rekenschap aan elkaar afleggen en het genieten van het naleven van Bijbelse waarheden. Dit alles in een leven met en tot eer van God. Setting Captives Free biedt hulp in de vorm van Bijbelcursussen aan hen die worstelen met ondermeer verslaving aan pornografie en zelfbevrediging, homoseksualiteit, overeten, drugs- en drankverslaving, zelfverwonding en roken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid