Spring naar bijdragen

Open dagen ETS: gratis lessen volgen in april en mei


Aanbevolen berichten

De Evangelische Toerusting School stelt in de maanden april en mei haar lessen open voor geïnteresseerden. Op meer dan 40 cursuslocaties in Nederland kunnen zo de lessen Oude en Nieuwe Testament vrijblijvend worden bezocht.

De Evangelische Toerusting School (ETS) is een interkerkelijke Bijbelschool uitgaande van de

Evangelische Bijbelscholen (EBS) en werkt sinds 1 januari 2010 samen met de Evangelische Theologische Academie(ETA) te Zwijndrecht. Dit jaar verzorgt de ETS lessen aan circa 1070 cursisten.

De ETS wil mensen helpen om de Bijbel beter te begrijpen en te groeien in geloof. Om dit te bereiken

staat het leren lezen van de Bijbel centraal. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek.

De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen.

Elke maand wordt er zowel over het Oude als het Nieuwe Testament 2½ uur lesgegeven. In elke les wordt meestal één Bijbelboek behandeld. De cursisten worden zo persoonlijk betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag.

Meer informatie over de opleiding, de cursuslocaties en data van de lessen is te vinden op de website ETS[/url

].

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid