Spring naar bijdragen

Jezus-biografie voltooit door Paus


Aanbevolen berichten

[preview]Op 10 maart verschijnt het tweede en laatste deel van de Jezus-biografie van paus Benedictus XVI. Het eerste deel uit 2007 behandelde het leven van Jezus vanaf zijn doop tot aan zijn gedaanteverwisseling. Het tweede boek richt zich op zijn lijden, dood en verrijzenis.[/preview]

Op 10 maart verschijnt het boek in een eerste oplage van 100.000 exemplaren in zeven verschillende talen, waaronder Engels en Duits. De Nederlandse vertaling verschijnt naar alle waarschijnlijkheid een maand later bij uitgeverij Lannoo, waar ook de vertaling van het eerste boek verscheen.

Het eerste Jezus-boek van de paus werd een internationale beststeller. Het tweede boek wordt dat naar alle waarschijnlijkheid ook.

De paus heeft de twee boeken op persoonlijke titel geschreven, dus onder de naam Joseph Ratzinger. De boeken hebben daardoor geen kerkelijk gezag.

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid