Spring naar bijdragen

Multiculturele vakanties voor vluchtelingen en Nederlandse j


Aanbevolen berichten

[preview]Voor vluchtelingenjongeren en Nederlandse jongeren organiseert Gave multiculturele jongerenkampen.[/preview]

Vluchtelingjongeren en Nederlandse jongeren ontmoeten elkaar in bijbelstudie, sport en cultuur. Het thema voor 2011 is: â€X-Factorâ€.

De ontmoetingen tussen jongeren van heel diverse culturele en religieuze achtergronden maken de vakanties uniek. Een deelnemer zei vorig jaar: “Het is geweldig dat zoiets georganiseerd wordt. Dat christenen en andersgelovigen bij elkaar komen. Dat we God mogen ontmoeten en dat je echt ziet hoe God aan het werk is in zo'n week. God is goed!.â€De weken zijn bedoeld voor jongeren tussen 13 en 24 jaar. Van de asielzoekers wordt verwacht dat ze Nederlands of Engels spreken. Voor Nederlanders is de voorwaarde dat ze christelijk zijn.

Er zijn drie soorten kampen, voor diverse leeftijdsgroepen. Een indruk van de kampen is te vinden op de site van Gave, waarop foto’s en een filmpje staan. Op de jongerenkamphyves (http://jongerenkampen.hyves.nl) kunnen deelnemers elkaar al digitaal ontmoeten.

Kosten voor vluchtelingjongeren: euro.png 30, vluchtelingjongeren met verblijfsstatus: euro.png 60. Nederlandse jongeren: euro.png 150. Formulieren en promotiemateriaal zijn via link beschikbaar.

Datum: 1-6 augustus Plaats: Lunteren 1 Leeftijd: 13-16

Datum: 1-6 augustus Plaats: Lunteren 2 Leeftijd: 18-24

Datum: 8-13 augustus Plaats: Lunteren 3 Leeftijd: 16-19

Datum: 8-13 augustus Plaats: Lunteren 4 Leeftijd: 18-24

Datum:8-13 augustus Plaats: Amerongen Leeftijd: 13-16

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid