Spring naar bijdragen

Louisiana houdt biddag vanwege olieramp


Aanbevolen berichten

In heel de Amerikaanse staat Louisiana is afgelopen zondag een biddag gehouden vanwege de olieramp in de golf van Mexico.

Een resolutie van senator Robert Adley om zondag tot staatsbrede biddag te verklaren, werd vorige week unaniem aangenomen. Volgens Adley is het tijd om te bidden om een wonder. "Tot nu toe hebben menselijke pogingen om de crisis op te lossen geen effect gehad. In tijden van grote nood heeft het volk van dit land altijd de toevlucht gezocht tot God."

Alle bewoners van de staat werden opgeroepen om "overeenkomstig een ieders geloof" te bidden om een oplossing. "Laten we Gods zegen en voortdurende bijstand vragen voor onze staat en natie."

bron: Reformatorisch Dagblad

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik hou van de Amerikaanse vrijheid om je geloof te belijden1big-smile.gif Als je in Nederland een biddag zou uitvaardigen vanuit de Tweede Kamer zou iedereen je voor gek verklaren. Net als dat ongelovigen/andersgelovigen je voor gek verklaren als je zegt voor ze te zullen bidden.

En vanzelfsprekend bid ik mee.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid