Spring naar bijdragen

Vrouw leert dat Christus van iedereen houdt


Aanbevolen berichten

Sahira Suman was een orthodoxe aanhanger van de traditionele religie van haar familie. Ze had het voorrect dat ze werd geboren in een familie met een hoge kaste. Maar ondanks haar hoge status, was haar leven vol van pijn en had ze last van epileptische aanvallen, wat leidde tot wanhoop. Haar hoge positie in de maatschappij kon er niet voor zorgen dat ze van deze aanvallen bevrijd werd.

Op een dag ontmoette zij Jival Chavan, een Gospel for Asia (GFA)-predikant in haar dorp. Hij deelde met deze vermoeide vrouw het Goede Nieuws van Christus. De Heer begon in haar hart te werken. Jival luisterde naar haar verhaal en sprak vervolgens over de kracht van Jezus' bloed die mensen vrijmaakt van zonde en ziekte. Na de boodschap van het Evangelie te hebben gehoord, stelde Sahira haar vertrouwen op Christus en genas ze uiteindelijk van haar ziekte.

Jival ging regelmatig met Sahira in gebed. Na een paar dagen werd vastgesteld dat God haar volledig had genezen. Ze besloot om Christus te volgen en werd actief in de kerk van Jival. Ze komt nu in vrijheid samen met mensen met wie zij eerder weigerde te praten, omdat ze tot een lagere kaste behoren. Sahira heeft geleerd dat Jezus van iedereen houdt, ongeacht hun positie in de samenleving.

Niet iedereen heeft de bekering van Sahira enthousiast ontvangen. Sommige van haar familieleden hebben zich tegen haar gekeerd. Ook beschouwen velen in het land het christendom als een geloof voor mensen uit een lage kaste, en begrijpen ze niet waarom Sahira ervoor gekozen heeft om christen te worden.

Bron: CIP

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid