Spring naar bijdragen

Nieuwe christelijke reisorganisatie: NOA Vakanties


Aanbevolen berichten

Een nieuwe speler op het gebied van christelijke gezinsvakanties. Zo presenteert mede-oprichter Hans Eilander deze week hun organisatie NOA Vakanties. NOA biedt avontuurlijke activiteiten als klimmen, vlotvaren en mountainbiken voor gezinnen met kinderen. Dit alles op een camping in De Achterhoek of in de Belgische Ardennen, waar een christelijke sfeer heerst.

Een avontuurlijke en onvergetelijke vakantie voor het hele gezin, dat wil Eilander zijn klanten bieden. Welk kind houdt er nu niet van avontuur, lekker buiten spelen en actief zijn, om ’s avonds bij het kampvuur lekker weg te doezelen? Beide campings liggen in prachtige gebieden en geven voor ouders en kinderen mogelijkheden te over voor een heerlijke, actieve en sportieve vakantie. Als de kampeerders niet zelf over een kampeeruitrusting beschikken, kunnen ze ook een volledig ingerichte tent huren.

De begeleiders van de vele activiteiten op de beide campings hebben van NOA Vakanties een opleiding gekregen en beschikken daarnaast veelal over een sportieve opleiding. Ook werken zij vanuit hun christelijke identiteit.

Voor alle leeftijden zijn er programma´s zoals kinderclubs, Bijbelstudies en programma´s met bekende christelijke sprekers. Op zondag zijn er diensten en sing-inns, zodat ook ruimte wordt gecreëerd voor de geestelijke rust.

Bron: Alphaonline - www.noa-vakantie.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid