Spring naar bijdragen

Schietclub


Aanbevolen berichten

Quote:
Op maandag 23 oktober 2006 18:13:57 schreef Aimé het volgende:

Toen ik tijdens mijn legerdienst schietoefeningen moest doen,en moest schieten op figuren geschilderd als levensgrote mensen moest ik mikken op de hartstreek.Toen vond ik dat echt pervers,en ik was niet de enige.Moest ik die tijd nog eens moeten overdoen dan werd ik dienstweigeraar.

Groeten Aimé

In het leger moet je kunnen doden - daar word je voor opgeleid. Zoals ik al eerder aangaf heb ik zelf (vergelijkbare) schietoefeningen gedaan met een Uzi, natuurlijk is mensen doden niet mijn hobby, ik heb het gelukkig ook nooit hoeven doen maar ik ben blij dat ik - áls het nodig is - weet hoe ik mezelf of mijn land (of dat nou Nederland of Israël is - met beide landen voel ik me evenzeer verbonden) kan verdedigen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 4 weeks later...
Gast Anon_phpbb

Het gaat er niet om wat je doet, maar waarom je het doet. Schiet je voor de lol op mensen? Fout! Schiet je op mensen omdat het je werk is en ze anders jou afknallen? Goed!

Ik probeer regelmatig mensen te wurgen (Tja, dat heb je met die vechtsporten.) Voor de lol. Vinden zij (minder) leuk en ik ook. Dus da's goed. Doe ik het voor de lol op straat, dan ben ik fout bezig. Klaar. Simple as that.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 4 weeks later...

Quote:
Op maandag 23 oktober 2006 17:58:44 schreef SilverUnicorn het volgende:

Sinds een tijdje ben ik lid van de schietvereniging. Ik ben niet de enige christen daar, zelfs een ouderling uit onze kerk is lid. Nu vroeg ik me toch af hoe jullie dat zien: christen zijn en lid zijn van de schietclub. Kan dat? Je bent toch met wapens bezig, niet om iemand te doden, maar toch.

For the record: ik heb er geen problemen mee, maar ik zie sommige mensen nogal raar kijken als ik zeg dat ik schiet voor de hobby.

Ik vind het een hobby als alle anderen. Toen ik nog student was ben ik een tijdje aspirant-lid geweest maar om financiële redenen ben ik toen gestopt.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 5 years later...
Quote:Op maandag 23 oktober 2006 17:58:44 schreef SilverUnicorn het volgende:Sinds een tijdje ben ik lid van de schietvereniging. Ik ben niet de enige christen daar, zelfs een ouderling uit onze kerk is lid. Nu vroeg ik me toch af hoe jullie dat zien: christen zijn en lid zijn van de schietclub. Kan dat? Je bent toch met wapens bezig, niet om iemand te doden, maar toch. For the record: ik heb er geen problemen mee, maar ik zie sommige mensen nogal raar kijken als ik zeg dat ik schiet voor de hobby.Ik vind het een hobby als alle anderen. Toen ik nog student was ben ik een tijdje aspirant-lid geweest maar om financiële redenen ben ik toen gestopt.

Hoe loop ik de Heer voor Zijn voeten?

ot3jf5.jpg

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid