Spring naar bijdragen

Shuttletje

Members
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Shuttletje

  1. Hoi!

    Een vriend is afgestudeerd en gaat nu aan het werk als meester. Graag zou ik hem hiervoor een cadeau willen geven.

    Wat vinden jullie een origineel en leuk cadeau?

    Het liefst zou ik een handig gebruiksvoorwerp willen geven, wat hij kan gebruiken tijdens het les geven. Maar ik weet nog steeds niet wat..

  2. Wat zouden jullie doen als je voor vanavond door iemand werd uitgenodigd (in het kader van dit themapark) om samen wat te doen (activiteit), maar de invulling van de avond zelf mocht kiezen?

    En wel na het eten. Wandelen ofzo..? Maar het is 's avonds wel donker, dus eigenlijk geen optie. Thuis iets doen is ook al geen optie..

    Wie heeft tips of ideeën?

  3. Wie heeft de nieuwe wereldvertaling in het Nederlands in huis en zou hier voor mij de volgende teksten letterlijk willen doorgeven?

    De Nieuwe wereldvertaling van de jehova's getuigen staat alleen in het engels online, en aangezien ik niet zo goed in engels ben..

    Mattheus 24:14 en 2 Timotheüs. 4:2 en Jesaja 43:10,12.

    bvd

  4. Wie heeft de nieuwe wereldvertaling in het Nederlands in huis en zou hier voor mij de volgende teksten letterlijk willen doorgeven?

    De Nieuwe wereldvertaling van de jehova's getuigen staat alleen in het engels online, en aangezien ik niet zo goed in engels ben..

    Mattheus 24:14 en 2 Timotheüs. 4:2 en Jesaja 43:10,12.

    bvd

  5. Quote:

    [...]Hoe bedoel je "vanuit Mattheus"?

    Vanuit de opdracht die in Mattheus beschreven staat: Mattheus 28:19;

    Gaat dan henen, onderwijst al de volken, dezelve dopende in de Naam des Vaders, en des Zoons, en des Heiligen Geestes; lerende hen onderhouden alles, wat Ik u geboden heb.

    Ik bedoel dus of iedereen die evangeliseert dit doet om deze tekst.

    (Barbapapa geeft al aan het ook vanuit Mar 16 te doen. Mijn vraag is vanuit welke achtergrond men nog meer evangeliseert)

    Duidelijk genoeg? knipoog_dicht.gif

  6. Erg bekritiserende tekst ja! Stukje van mijn visie;

    -het schreeuwerige Christendom en aftakkingen daarvan-

    dit stukje tekst doet erg negatief aan tegenover christenen, ik zelf zie christenen helemaal niet als schreeuwerig, eerder het tegenover gestelde dan schreeuwerig.

    -Blijven steken in die tijd staat gelijk aan achterhaald-

    Dus niet!

    heel veel jaar geleden was een boom een boom en nu is een boom nog een boom, maar kan anders lijken of zijn door bijv. kruisingen, de oorsprong is nog steeds de boom.

    heel veel jaar geleden was een theorie een theorie en nu is een theorie nog een theorie, de oorsprong is nog steeds de uiteindelijke theorie..

  7. Quote:

    Dit is iets wat me al langer bezighoudt. Aan het eind van het evangelie van Matteüs wordt de apostelen (en ik ga er vanuit dat het ook voor ons geldt) de volgende opdracht meegegeven:

    Gaat dan heden, maakt al de volken tot mijn discipelen en doopt hen in de naam des Vaders en des Zoons en des heiligen Geestes en leer heb onderhouden al wat Ik u bevolen heb.
    (Mat. 28:19)

    Evangeliseert ieder die evangelisteert vanuit Mattheus?

    Ik ben benieuwd of er mensen zijn die evangeliseren vanuit een andere overtuiging en zo ja vanuit welke overtuiging (gegrond op de Bijbel?)?

    Er zijn trouwens toch wel mensen op dit forum die evangeliseren?

  8. Ik heb na zitten kijken op internet waar ik het op zou kunnen bazeren verbaasd.gif

    Maar heb niet iets letterlijk terug kunnen vinden. Ik baseer het vooral op wat ik altijd vanuit de kerk heb geleerd. En dat is dat Jehova drie-enig God betekend.

    Hoe zien jehova's getuigen hun eigen naam? Hoe is deze naam ontstaan en wat is de betekenis ervan voor hen zelf?

  9. Het woord Jehova betekend drie-enig god (Vader, Zoon, Heilige Geest)

    Jehova's getuigen ontkennen de drie-eenheid van God.

    Waarom is hun naam dan juist: JEHOVA'S getuigen? Die naam past dan toch niet bij de overtuiging van Jehova's getuigen?

  10. Quote:

    Ach, niks ernstigs hoor, we zijn gewoon allebei in een vervelende bui die we op elkaar afreageren. Hoe mooi het park ook kan zijn, soms heb je toch even geen zin in een parkmaatje om je heen en wil je gewoon even op je eentje ergens in de wilde bossen ver weg van het park tegen een boom gaan schoppen ofzo.
    knipoog_dicht.gif

    Precies klopt helemaal! Ik denk dat ik in hetzelfde schuitje zit als jij, binnen het attractiepark. Maar ook aan deze attractie komt vast wel weer een eind (hoop ik bloos.gif ).

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid