Spring naar bijdragen

Jeaninie

Members
  • Aantal bijdragen

    71
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Jeaninie

  1. ik kan me voorstellen dat je het een vervelend idee vind, jouw hart in een andermans lichaam... ik zie dat zelf andersom.. ik zou het geweldig vinden als er iemand een 2e kans op leven krijgt door mijn hart.. ik zou er blij van worden! niet dat ik het nog mee zal maken als het gebeurd! ik denk dat je qua keus aan nabestaanden wel een punt hebt.. het is al ernstig genoeg als je komt te overlijden voor je nabestaanden, moeten ze ook nog zo'n belangrijke beslissing maken!

    ook ik wil begraven worden, het idee om verbrand te worden staat me echt niet aan.. niet dat ik daar wat van zal merken.. maar begraven is veel natuurlijker, je lichaam gaat op in de aarde wat ik een mooi idee vindt..

  2. Quote:

    Ik zelf vind dat óf de man recht heeft op meer salaris dan de vrouw, óf de man evenveel recht op de kinderen als de vrouw. Niet één van de twee, want daar krijg je alleen maar frustraties en onbegrip van. Wat dan ook volkomen terecht is.


    Samengevoegd:

    Quote:

    Mannen meer rechten op het werk, vrouwen meer rechten thuis; heel eerlijk, heel simpel.

    Nu begrijp ik je punt een beetje beter! Je vindt het oneerlijk dat een vrouw nu ook steeds meer rechten krijgt op het werk, en daarnaast nog de meeste rechten thuis!?

  3. Quote:

    Sjaloom Jeaninie,

    [...]O jawel hoor. Het is zelfs zo erg dat sommige bedrijven per se vrouwen aan de top willen. Alleen lukt dat gewoon niet altijd zo goed. Vrouwen willen toch altijd nog meer vrije dagen en stellen het gezin voorop. Dat is prima, moeten ze zeker blijven doen, maar dan ben je dus niet zo geschikt voor het leven aan de top. Want een topfunctie betekent: véél opofferen voor je werk, voor het bedrijf.

    Punt is dat genoeg vrouwen zich niet zo graag aanpassen aan de mannencultuur en zelfs eisen dat mannen zich aanpassen, omdat de mannencultuur niet beschaafd of zo zou zijn. 't Is wel goed met ze.

    Je hebt een punt dat het voor vrouwen zwaar is om aan de top te komen, omdat ze veel op moeten offeren! niet veel vrouwen willen dat! Maar ook mannen moeten dingen opofferen als ze aan de top willen staan!

    ook ben ik het met je eens dat vrouwen zich niet zo heel gemakkelijk aanpassen aan de mannencultuur.. maar dat is naar mijn mening niet omdat deze niet beschaafd zou zijn! er is duidelijk een verschil tussen de mannenwereld en de vrouwenwereld, maar onbeschaafd vind ik geen juiste term!

    Quote:
    [...]Ouderwets is een nietszeggende term, want ook democratie stamt uit het jaar nul en dat noemen we zelfs modern.

    grappig dat je zo valt over mijn woordkeuze, maar ik neem aan dat je het wel met me eens bent dat de taken wel zo verdeeld waren. 'vroeger' was het normaal dat mannen het geld verdienden!

    Quote:
    [...]Alleen zo jammer dat zowel de wet als de reclamewereld de zorgende vrouw véél meer begunstigd en bewierookt dan de werkende man. Ik zelf vind dat óf de man recht heeft op meer salaris dan de vrouw, óf de man evenveel recht op de kinderen als de vrouw. Niet één van de twee, want daar krijg je alleen maar frustraties en onbegrip van. Wat dan ook volkomen terecht is.

    ik ben het volkomen met je eens dat mannen net zo veel recht hebben op de kinderen als de vrouw, ik ken genoeg mannen die benadeeld zijn door de wet, dat de kinderen toch naar de moeder gegaan zijn..

    ik ben het met je eens dat vrouwen vaker in het voordeel zijn dan mannen op deze gebieden.. maar dat heeft niet veel te maken met mijn huisje-boompje-beestje-toekomstbeeld wat ik later graag zou willen hebben!

  4. Quote:

    [...]

    Een man huppelt gewoon veel sneller verder zijn eigen belangen achterna, een vrouw is empathischer en verantwoordelijker.

    vind het wel een heftige uitspraak hoor! dat je dat in je eigen omgeving ziet, betekend niet dat dat vanzelfsprekend overal zo is! De reden dan er weinig mannen alleenstaand ouderschap hebben is omdat het maatschappelijk zo geregeld is.. dan wel een ongeschreven regel: vrouwen zorgen voor de kinderen, maar dat idee komt nog van vroeger! heel veel vaders willen de ouderschap wel op zich nemen na bijvoorbeeld een scheiding, maar rechters kennen dit vaker toe aan de vrouw (naar mijn mening, ook door dat 'ouderwetse' idee dat ze beter af zijn bij de moeder)

  5. De mannen doen er over het algemeen ook niet heel erg veel aan om die rollen om te draaien!?! ik denk dat er toch nog een vrij ouderwets beeld achterzit! mannen werken en vrouwen achter t aanrecht en voor de kinderen zorgen! niet dat ik dat erg vindt, ik hou wel van een klein beetje ouderwets..

  6. Quote:

    [...]

    Toen God de wereld geschapen had bezocht hij Adam en Eva nog eens in het paradijs. "Ik heb nog twee leuke eigenschappen over" zei Hij, "Het eerste is het vermogen om staande te plassen." "Dat wil ik" Riep de man onmiddellijk waarna hij enthousiast wegrende om een boom te zoeken. "Hier is het tweede" Zei God met een knipoog tegen de vrouw, "Hier heb jij het vermogen van het meervoudige orgasme".

    HAHAHAHAHAHA rofl.gifworshippy.gifparty.gifflower.gif


    Samengevoegd:

    Quote:

    [...]

    - Vrouwen zijn misschien wel minder agressief, dominant en intimiderend dan mannen. Als je bescheiden bent krijg je minder voor elkaar. Maar ben je dan minder sterk? Absoluut niet.

    Daar ben ik het niet helemaal mee-eens, vrouwen kunnen ook enorm krengerig/bitchy zijn als leidinggevende! Omdat ze zich staande moeten houden in een 'mannenwereld' houden ze zich extra hard!

    Quote:

    Probeer jij eerst maar eens een bevalling te ondergaan zonder verdoving, voor je zegt dat vrouwen geestelijk zwakker zijn.
    hamer.gif

    Haha!! het schijnt wel zo te zijn dat vrouwen een hogere pijngrens hebben! denk maar aan het maandelijkse feestje, de bevalling enz!

    link

  7. Ronduit Praise - Kind van God

    Uitdrukkingsloos kijk je voor je uit

    Geen emotie te zien op je gezicht

    Gewend om te vechten voor een moeizaam bestaan

    Je durft niet te hopen dat die last ooit verlicht

    Wie laat jou weten dat je waardevol bent

    Wie leert jou dromen

    Wie zou jou vertellen dat je leven betekenis heeft

    Ik zal je de hele wereld willen geven

    Al je problemen weg willen doen

    Ik wil graag iemand zijn in jou leven

    Die zegt ik hou van jou

    Je bent speciaal voor mij

    Je bent geliefd, je bent een kind van god

    Je ogen die spreken verledentijd

    Het verhaal word door niemand ooit gezien

    Toch blijf jij verlangen naar een hoopvol bestaan

    Een leven in vrijheid, onbezorgd als een kind

    Wie laat jou weten dat je waardevol bent

    Wie leert jou dromen

    Wie zou jou vertellen dat je leven betekenis heeft

    Ik zal je de hele wereld willen geven

    Al je problemen weg willen doen

    Ik wil graag iemand zijn in jou leven

    Die zegt ik hou van jou

    Je bent speciaal voor mij

    Je bent geliefd, je bent een kind van god

    Vol leven en hoop kijk je voor je uit

    En ik zie een lach op je gezicht

  8. haha! nicepuh2.gif

    nog een enorm verschil tussen de beide geslachten:

    praten!puh2.gif

    je hebt mannen die zeggen: als ik je weer spreek zal ik er alles over vertellen (waar dat dan maar over gaat!) en dan zie je de gentlemen in kwestie: 'ow, jah het was leuk!'

    herkenbaar??puh2.gif

    en zijn de heren op dit forum bekwaam in het uiten van hun gevoelens?puh2.gif

  9. die heeft mn moeder wel in de boekenkast staan! net als kristin heitzman ea. maar ik heb ze zelf nog niet gelezen..

    wel heb ik het boek: strijd met de waarheid van Jodi Picoult gelezen, erg mooi boek! gaat over amish mensen! ook heb ik lazeruskind gelezen.. dat gaat over een kindje in coma, waar geprobeerd wordt, door middel van allerlei technieken, hem uit zijn coma te halen.. is ook verfilmt!

    dus niet allemaal hersenloos knipoog_dicht.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid