Spring naar bijdragen

Frizzlsnits

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Frizzlsnits

  1. Quote:

    [...]

    Je hebt zelf liever een andere gemeente? En opzich is het niet erg om naar dezelfde gemeente van je ouders te moeten hoor. Zolang je bij je ouders uit de pot vreet heb je je naar hun goedbedoelde opvoeding te schikken.
    knipoog_dicht.gifwidegrin.gif

    Ik weet dus nog niet of ik een andere gemeente beter vind. Deze kerk vind ik wel goed, maar er zijn dingen en er zijn dingen gebeurd die mij heel erg motiveren om een andere kerk op te zoeken knipoog_dicht.gif .

    Maar verder is er niks mis mee dus blijf ik lekker met m'n ouders naar de kerk gaan... widegrin.gif

  2. Hoihoi smile.gif

    Ik ben Susan (of Suus, ligt eraan wat je het leukst vind klinken knipoog_dicht.gif) en ik ben 17 jaar. Ik doe op dit moment examens van VWO en volgend jaar ga ik kunstmatige intelligentie studeren.

    Als ik niet aan het leren ben, dan ben ik over het algemeen aan het sporten of ik ben bij mijn vriend. En tussendoor probeer ik boeken te lezen, want dat vind ik ook altijd leuk.

    Ik geloof met twijfel. Ik hou van filosoferen, discussiëren en leren. Deze twee dingen in acht genomen, leek het mij een goed idee om lid te worden van dit forum.

    Groetjes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid