Spring naar bijdragen

petterhny

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door petterhny

  1. Quote:

    [...]

    Kamperen op campings zoals wij dat kennen is daar vrijwel onbekend. Wel hebben veel staten blokhutten voor kampeerders her en der in de wildernis, of langs een zogenaamde 'trail'

    Die worden vooral gebruikt door hikers, die met rugzak een lange tocht maken, en elke nacht dus ergens kunnen slapen.

    Wild camperen komt ook voor. Het belangrijkste is je te realiseren dat er daar veeeeeeeeeeeeeel meer wildernis is dan in europa. Wij hier hebben het landschap al 2000 jaar op de schop genomen, daar vaak maar 200-300 jaar.

    Tenslotte heb je natuurlijk de campers, dat noemen ze daar ook kamperen, maar dat is met je eigen hotelkamertje op wielen rondrijden.

    Ik ben bekend met de kampeergewoontes der Amerikanen, ik ben alleen benieuwd hoe dit in de droge, hete gebieden is(Nevada, Arizona e.d.). I'm afraid I'm going to have to try to find out. puh2.gif

    Desalniettemin bedankt voor de moeite. Ik ga er maar voor het gemak van uit dat ik niet bang ben voor bergleeuwen en, in mindere maten, beren.

    Wildkamperen was ik natuurlijk al van plan. Sterker nog, als ik naar een camping moet, ga ik liever naar Noorwegen wildkamperen.

  2. Aanstaande zomer (van 2010) wil ik graag naar de VS of Canada, maar alle vrienden/familie die in aanmerking komen om mee te gaan hebben al plannen of hebben geen zin(!) in zo'n verre reis.

    Ik heb hier en daar familie en bekenden wonen op dat mooie continent, maar een paar weken op de zelfde plaats blijven plakken is niks voor mij. Daarom ben ik op zoek naar reisgenoten tussen 18-2? jaar.

    Ik ben zelf een jonge(n) van 19 jaar en hoop na mijn propedeuse communicatie in september de studie American studies in Groningen te kunnen beginnen. Het liefst reis ik met mensen met vergelijkbare interesses, maar aangezien het doel van de reis Noord-Amerika is lijkt mij dat niet zo'n probleem.

    Op ieder willekeurig reisforum heb je de mogelijkheid om dit soort oproepjes te plaatsen, maar ik ga toch liever met een christelijk gezelschap op pad.

    Details:

    Ik heb nog helemaal niets gepland, maar heb de mogelijkheid om ("gratis") overnachtingen te regelen in Brantford, Ontario (Canada) en Long Island, New York (vlak bij New York City), Grand Rapids, Michigan (5 uur rijden van Brantford) en nog een aantal plaatsen die ik even op zou moeten zoeken, maar allemaal in het noord-oosten.

    Maar aangezien ik in al deze plaatsen al geweest ben ben ik toch meer op zoek naar een vakantie in het Westen, (Denk aan de clichéreis: San Fransisco, Yosemite National Park, Sequoia National Park, Death Valley National Park, Las Vegas, Grand Canyon en tussendoor misschien LA, maar dat ligt nogal van de route en is niet zo heel erg interessant)

    Veel National Parks, maar dit zijn wel de meest uiteenlopende plaatsen van de wereld. Zo is in Death Valley het heetste punt van de aarde en staat in Sequoia de grootste levende boom ter wereld.

    Ik denk dat deze reis maximaal 4 weken, beter nog 3 weken kan duren. Maar ik sta open voor alle ideeen.

    British Columbia (Vancouver) of het zuid-oosten van de VS zijn ook opties die ik erg interessant vind. Volgende jaar ga ik een roadtrip van New York City, door Canada naar Chicago maken, dus die plekken probeer ik toch het liefst dit jaar niet te bezoeken.

    Heb je nog niks geregeld en zie je iets dergelijks ook als een uitdaging? Laat het dan even weten.


    Samengevoegd:

    Qua vervoer: auto huren als er een 21-jarige aanwezig is of backpacken + greyhound. Hoeft niet duur te zijn.

    PS: Australie of Nieuw-Zeeland is ook een optie, maar dan worden de vliegkosten ook weer zo hoog.

  3. Quote:

    [...]

    Kijk eens onder 'Mijn account (bovenaan in de groene balk, helemaal rechts) - concepten'
    smile.gif

    SWOT-analyse:

    Sterkten:

    - Goed bekend met de doelgroep

    - Handig met design, webbuilding

    Zwakten:

    - Middelen en vaardigheden minder dan concurrent

    - Webshop moet nog opgestart worden

    - Hoge kosten voor bestellen in kleine hoeveelheden

    - Naam moet nog bebouwd worden

    - Laag startbudget

    Kansen:

    - Behoefte bij klanten

    - Concurrentie vaak lange levertijd

    - Concurrentie vaak beperkt beschikbaar

    - Gemakkelijk specifiek adverteren

    - Fans bepaalde bands bestellen nog steeds albums

    Bedrijgingen:

    - Grote concurrenten

    - Economische recessie

    - Veel muziek wordt gedownload

    Dankje... was eigenlijk niet superuitgebreid maar het moet een swot voorstellen.

  4. Dag,

    De afgelopen maanden ben ik mij wezen informeren over het opstarten van een webshop. Deze mogelijkheid kwam voorbij: christelijke rockmuziek.

    Ik vroeg mij af, is hier vraag naar? wat is jullie advies of kritiek?

    Ik had hier net een heel uitgebreide SWOT-analyse neergeplant, maar de site gaf een error. Ik heb geen zin dat op dit late tijdstip nog te reproduceren.

    Ik heb ervaringen met webbuilding/design en marketing en communicatie. En natuurlijk ben ik een heuse rocker. Het fijne is dat ik naar heel veel stijlen kan luisteren, en dus er wel wat van weet.

    Als je ook in een dergelijk project geïnteresseerd bent, reageer maar!puh2.gif

    god bless ya'll

  5. Beste mensen,

    Dit is mijn eerste topic op deze site,

    Met mijn band (nog zonder naam) die tot nu toe bestaat uit twee gitaristen en een bassist, zijn we op zoek naar een gedreven drummer voor onze christelijk georienteerde band in lelystad(flevoland).

    Omdat tot nu toe ik (gitarist) meestal het drumstel bediende neem ik het initiatief een drummer te zoeken, want gitaren en zingen is toch echt mijn ding. Verder zijn we een heel soepele band, de andere gitarist kan ook bassen, en de bassist kan ook uitstekend gitaar spelen (waarschijnlijk nog beter dan bassen )

    We zijn absoluut geen praiseband, we zingen dus vooral over de 'gewone' dingen, maar zeker stralen we wel het christelijke geloof uit.

    Onze interesses liggen bij bands als: Relient K, Switchfoot, MxPx, Anberlin, Flatfoot 56, Project 86, Coldplay, As I Lay Dying e.d. Je ziet het...een heel scala genres binnen de rockmuziek..

    Dus ben jij (beginnend)drummer, woon jij in bereisbare afstand van Lelystad, ben je tussen 16 en 22(ongeveer)? Reageer dan. Ervaring is niet nodig, want dat doe je vanzelf wel op, zeker omdat we van scratch beginnen.

    Natuurlijk gaan we mee doen aan band battle als het zaakje goed op weg is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid