Spring naar bijdragen

Kaleb

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Kaleb

  1. Quote:

    Het is heel simpel, wat jij eigenlijk zegt in je vorige bericht, is dat zelfbevrediging verkrachting impliceert. Jij hebt daar misschien last van, dat als je de hand aan jezelf slaat, je ook vrouwen gaat verkrachten. Ik heb daar echter geen last van. Vandaar dat ik zeg: speak for yourself.

    Ik ook niet maar ik spreek in het algemeen en gaat niet perse om verkrachten maar om het begeren op iemand.

    Verkrachting kan het gevolg zijn er van maar hoeft niet.

  2. Quote:

    [...]

    Speak for yourself, please!!

    Galaten 5:19 De werken des vleses nu zijn openbaar; welke zijn overspel, hoererij, onreinigheid[b/], ontuchtigheid,

    Tessalonicenzen 4:1-7

    Voorts dan, broeders, wij bidden en vermanen u in den Heere Jezus, gelijk gij van ons ontvangen hebt, hoe gij moet wandelen en Gode behagen, dat gij daarin meer overvloedig wordt. Want gij weet, wat bevelen wij u gegeven hebben door den Heere Jezus. Want dit is de wil van God, uw heiligmaking: dat gij u onthoudt van de hoererij; Dat een iegelijk van u wete zijn vat te bezitten in heiligmaking en eer; Niet in kwade beweging der begeerlijkheid[b/], gelijk als de heidenen, die God niet kennen. Dat niemand zijn broeder vertrede, noch bedriege in zijn handeling; want de Heere is een wreker over dit alles, gelijk wij u ook te voren gezegd en betuigd hebben. Want God heeft ons niet geroepen tot onreinigheid[b/], maar tot heiligmaking.

    Als je een christen ben is dit voor jouw als je dat niet bent begrijp ik niet dat je hier op reageert

  3. Sorry dat ik in dit topic bump maar ik wil hier iets kwijt.

    Het is niet de bedoeling dat je een ander begeert(sexuele gedachten hebben). Als het waren is het denken aan al het zelfde als het doen. Wees rein voor god en word reiner.

    Het begeren wekt echter alleen maar meer verlangens bij men op, daarom zijn er zo veel verkrachtingen en ontucht. God weet dat dit slecht is voor een mens en daarom heeft hij de regels zo gesteld.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid