Spring naar bijdragen

Sammael

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Sammael

  1. Quote:

    [...]Ah, Jezus is gekomen om de werken van iemand die niet bestond te breken en het gevolg daarvan is dat de persoon die niet bestaat ophoudt te bestaan. Logisch.

    Overigens, als ik het werk van de tuinman ongedaan maak of breek, dan breek ik de tuinman zelf niet hoor.

    agree party.gif


    Samengevoegd:

    Quote:

    ...en satanisme is bovenal zo puberaal en 'Da Vincicode-achtig'.
    yawnee.gif

    mondhouden.gif


    Samengevoegd:

    Of Satan rondloopt in een menselijke gedaante, ik denk het wel maar zeker weten doe ik het niet. Voor mij is het wel duidelijk dat Satan er is, hij leeft in de harten van sommige voort.

  2. Satan bied ons vrijheid, wees je eigen god. Je hoeft je niet aan strikte regels te houden maar je mag vrij zijn! Satan heeft het goed met ons voor maar word verkeert begrepen.

    God mag dan de schepper zijn, maar Satan maakt zijn werk af. Hij verbeterd ons en zorgt voor een betere wereld! Dit word afgeschreven als een leugen door mensen die dit niet willen accepteren. Maar die tijd zal komen.

  3. De engelen van Satan brengen niks anders dan geluk, de zwakke worden van de sterke gescheiden zodat we kunnen overleven.

    Demonen zijn niets anders dan de engelen van Satan.

    Oorspronkelijk was daimon een meer neutraal Grieks woord voor afgod en een vertaling van het Hebreeuwse elilim dat vrij vertaald nul of niets betekent.

    Wetenschap.. een stuk soort afstandsbediening als het ware.


    Samengevoegd:

    PS: kijk is onder een microscoop, Satan liegt nooit.

    LHP

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid