Spring naar bijdragen

abundant

Members
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door abundant

  1. Hallo,

    Wie kan mij helpen??

    Ik ben al een tijdje opzoek naar de song tekst van Jon Gibson \"Jesus loves ya\"

    Wie heeft deze tekst of wie kent de wegen op Internet om deze te vinden?

    Ik kan hem echt niet vinden we hebben deze namelijk nodig voor een dans.

    Wij kunnen namelijk de tekst die Jon Gibson zingt niet helemaal goed verstaan.

    Groetjes en alvast bedankt

    Abundant

  2. Hallo,

    Ik zie dat dit forum al een maand of drie niet meer actief is maar wie weet is er iemand die mij kan helpen.

    Ik zoek de lyric van Jon Gibson "Jesus Jesus Loves Ya"

    Wie kan mij helpen ik weet niet waar ik moet zoeken.

    Alvast bedankt


    Samengevoegd:

    Quote:

    Hallo,

    Ik zie dat dit forum al een maand of drie niet meer actief is maar wie weet is er iemand die mij kan helpen.

    Ik zoek de lyric van Jon Gibson "Jesus Jesus Loves Ya"

    Wie kan mij helpen ik weet niet waar ik moet zoeken.

    Alvast bedankt

    Ik bedoel Jesus loves ya

  3. Quote:

    Hey mensen,

    voor sommigen ''hot news'', voor anderen iets onbekends. Ik weet er zelf ook niet het fijne van maar misschien is het wel leuk om hier eens wat meer over te praten. Op dit moment is er, zoals de naam al zegt, een grote opwekking gaande in Florida, Amerika. Dit heeft zich inmiddels al uitgebreid, schijnt, naar San Jose en daar begint het nu ook al een beetje te komen. Maar zoals ik zei het is in Florida begonnen. God is daar enorm aan het werk voor zover ik het zie.

    Hebben sommigen van jullie er al wat over gehoord? Zo ja, wat vond je ervan? Wat zijn jou gedachten erbij en heb je ook al wel eens nagedacht dat het ook hier in Nederland zou kunnen komen. Als je dat denkt wat verwacht je er dan een beetje van?

    Ik wil benadrukken dat ik dit topic niet wil gaan voeren of er wel of niet een opwekking komt in Nederland en hoe vaak dat al wel niet gezegd is. Dat wil ik echt benadrukken dat het daar niet om gaat in dit topic! Het gaat erom om er eens over van gedachten te wisselen.

    Persoonlijk vind ik het wel erg mooi om te zien en ik denk zelf ook wel dat het zich zal gaan uitbreiden over de hele wereld, dus ook naar Nederland.

    Betrouwbaarheid van wat ik zeg wat er gebeurt is te halen uit de filmpjes die ik op internet gezien heb. (vandaar dat ik dus ook nog niet veel heb verteld over wat er daar precies gebeurd)

    Heerlijk deze opwekkking, God is fantastisch!!!!

    Ik ga alle bovenstaande verhalen niet doorlezen want dat zal toch allemaal wel weer negetief zijn. We zien overal over de wereld in kerken waar de harten van mensen gericht zijn op God een explosie plaats vindt van Gods genade. De kerken moeten weer een hart van aanbidding gaan krijgen zoekende intens naar God!!!

    In onze kerk is sinds kort ook een opleving gaande, dat kan je lezen op link

    Ik ben onder de indruk van Gods beweging over de aarde, we kunnen wel weer negatief gaan doen maar dat is zo jammer!

    Toen jezus over de zee wandelde gebeurde er dit:

    Mattheüs 14:25-27

    25 In de vierde nachtwake kwam Hij tot hen, gaande over de zee. 26 Toen de discipelen Hem over de zee zagen gaan, werden zij verbijsterd en bang en zeiden: Het is een spook! En zij schreeuwden van vrees. 27 Terstond sprak [Jezus] hen aan en zeide: Houdt moed, Ik ben het, weest niet bevreesd!

    Dit is precies hoe gelovigen reageren als er weer een opwekking van God uitbreekt, het ziet er vreemd uit en ze denken meteen weer dat het de Satan is. Jammer... terwijl God zegt: Vrees niet, IK ben het.

    Maar natuurlijk weten de gelovigen het allemaal weer beter.

    Ik denk dat we niet zo bang moeten zijn.we zouden God wat meer moeten gaan zoeken in gebed en aanbidding zodat we Hem niet steeds uit gaan maken voor Spook maar Hem gaan herkennen als een machtig God, Genezer, bevrijder en Vader die ons wil omarmen met zijn intense liefde.

  4. Quote:

    Niet echt, maar het is wel leuk om te lezen
    knipoog_dicht.gif

    ik denk dat ik ook maar eens een keertje langskom binnenkort, want Barneveld zit wel redelijk in de buurt en als ik dat artikel lees ben ik wel erg benieuwd...

    ik heb nog nooit gouden confetti de kerk in zien blazen en bij een popcornmachine en een springkussen in de kerk kan ik me ook niet echt iets voorstellen
    widegrin.gif

    da's vast niet iedere week, of wel?
    puh2.gif

    Was dat maar waar, sjonge dat was echt een leuk feest!!

    Ja je zou echt eens een kijkje moeten komen nemen, je zal er geen spijt van krijgen.

    Ik heb pas geleden een collega meegenomen en die staat nu in vuur en vlam voor God. Echt fantastisch om dat te zien.

  5. Quote:

    Naar mijn idee zou God pas echt werken in een Opwekking als mensen in hun denken veranderen en echt vanuit genade leven die Jezus ons gegeven heeft met het offer. Een genezing is leuk, maar da's niet de kern van christelijk geloof.

    Ik wil niet al te bot klinken, maar in je openingspost noem je alleen de materiële dingen terwijl juist de immateriële dingen, zoals geloof, overtuigingen, berouw en bepaalde ideëen voor je redding pleiten. Een opwekking laat zich juist het sterkst blijken buiten de kerk in het alledaagse leven met de nadruk op alle dagen in plaats van de zondag.

    Mee eens!!

    We zien vele mensen tot bekering komen er zijn wekelijkse activiteiten die druk worden bezocht door wel en geen gelovoigen. Het gaat inderdaad niet maar alleen om genezing ect, maar aan de vruchten herkennen we de boom. We komen er nu 2 en een halve maand dus we blijven een afwachtende houding houden en bezoeken zoveel mogelijk de activiteiten om te gaan zien wat God doet onder de mensen,


    Samengevoegd:

    Quote:

    Het eerste wat in me op komt; nou en?

    Die dingen lopen meestal slecht af, dus ik hoop het niet.

    Je kan niet zien wat het misschien heeft gedaan voor een ander. Wie weet zijn er door de afgelopen opwekkingen wel duizenden mensen behouden geweest waar jij en ik geen weet van hebben.

    Ik denk maar zo, God doet het vast niet voor niets.

  6. Sinds kort gaan wij naar link er is daar een dynamisch vuur van God ontstaan waardoor de kerk van 40 mensen nu in drie jaar tijd gegroeid is richting de duizend mensen. Iedere zondag zien we mensen genezen (van ziektens) en de Doktoren begreipen er helemaal niets van.

    Zou dit een begin kunnen zijn van een opwekking in Nederland? Wij zijn erg onder de indruk van deze beweging van God en we vragen ons daarom ook af of dit ook elders in het land aan de gang is.

    Wat zijn jullie iedeën hier over? en zijn er misschien meer kerken in nederland die een opleving beginnen te ervaren van Gods Geest?

  7. Lekker saai als er nu geen profeten meer zouden zijn!

    En als de Here komt waar wij helaas voor jou niet onterecht op wachten big-smile.gif kan ik je vast mededelen dat deze dag niet vreselijk is pet.gif wees maar niet bang jochie yes.gif dat dit een dag is waar wij als gelovigen naar uit kijken!!! elke worshippy.gif zal buigen en elke pray.gif tong zal beleiden dat Hij Heer is.

    Dit is de dag waar ik op zit te wachten.

    Mvg

  8. Quote:

    Heb veel over deze gemeente gehoord (positief) en echt geweldig dat er in het overheersend reformatorische Barneveld ook ruimte is voor andere stromingen.

    Weet je wat zo grappig is?

    Wij zijn nu 7 x in deze gemeente geweesten we spraken afgelopen zondag een stelletje die ook naar de gereformeede kerk gaan!!! Leuk hé.

    Het schijnt zo te zijn dat verschillende stromingen daar samen komen om de Heer groot te maken. echt geweldig!!!!!

  9. Quote:

    Tja de zoveelste zogenaamde jeugdkerk of hoe dat dan moge heten;ten principale heeft het niets met de Kerk te maken.Over het algemeen is het opgaan blinken en verzinken.

    In een echte Kerk heet God je welkom door Zijn Zoon Jezus Christus, en niet de doorbrekers, afbrekers, centenbinnenhalers enz enz.

    Sorry dit absoluut geen afbrekende kerk, er is een gigantische opleving gaande in deze kerk. Tevens is dit geen jeugd kerk, oma's opa's vaders en moeders alle leeftijden zijn present!!

    (en om geld draaid het niet) Ik kom uit een kerk waar ze geldgekken waren, nou hier heb ik ze nog nooit om geld horen vragen!!! Alles is vrijblijvend!


    Samengevoegd:

    En één ding wat ik heb mogen ontdekken daar is dat het daar werkelijk om de Jezus gaat

  10. Hoi allemaal,

    Morgen 18 Mei is er een geweldige Praise & Worship avond in Barneveld.

    Zondags heeft deze kerk twee maal dienst. De DoorBrekers is verrassend anders, informeel, ongedwongen, open, vrolijk en vrij, een plaats waar iedereen zich welkom voelt. Het is een jonge, snelgroeiende moderne kerk in Barneveld met passie voor God. DoorBrekers heet je van harte welkom.

    Zie de website voor meer informatie

    link of op youtube daar kan je zien hoe het er aan toe gaat in deze kerk link

    Groetjes,

    Abundant

  11. Quote:

    Hi ,

    Ik zoek via deze weg contact met andere christenen uit Den haag. Ik ben zelf kerkzoekende en woon nu 4 jaar in Den Haag. Ik vind het moeilijk een kerk te vinden waar ik me thuis voel.

    Kom je uit Den Haag?Reageer dan!

    Wie weet zie ik je online!En wie weet kunnen we een meeting in Den Haag organiseren!

    Groetjes Wil

    (een vrouwelijke inwoner van Den Haag van 32 jaartjes)

    Ik ben een paar jaar gelden bedienaar geweest in

    link

    Echt dit is een fantastische gemeente met geweldige mensen.

    Ik ben toen weggegaan omdat ik een vrouw leerde kennen die ver van Den Haag woonde, nu zijn we getrouwd maar we wonen te ver van Den Haag. Ik zou zeggen neem er eens een kijkje.

    Groetjes

  12. Quote:

    [...]

    Vind je het niet merkwaardig dat Bottenbley het zo goed doet bij de mensen? Een gedegen bijbelkennis kunnen we hem niet van beschuldigen, hij moet het vooral hebben van zijn warme surinaamse persoonlijkheid. Meer dan de helft van de medewerkers van de bethelgemeente zijn in therapie, want voor elk denkbaar hedendaags ziektebeeld kan men daar een curus volgen. Ze benoemen feitelijk psychische aandoeningen die al een eigen leven gaan leiden, voordat ze bewezen zijn. Gemeenteleden wordt ook met klem aangeraden tienden van hun inkomsten maandelijks aan de Bethelkerk te schenken. Wanneer men dit nalaat volgt een gesprek met een gemeenteouderling!

    Gaat ver nietwaar?

    Wij zijn drie weken geleden in drachten geweest bij deze beste man.

    Een buitengewoone gemoedelijke fijne gemeente en een zeer prettige voorganger. Ik heb geen woord over geld horen vallen.

    Waar jij al die onzin vandaan haalt....please!

    Als een kerk goed loopt en God zegend het dan zijn er altijd weer van die fijne mensen die hun negatieve geest weer tot leven roepen. Laat deze negative geest lekker wij hij thuis hoort!!

    Als God geen welbehagen heeft in deze toko dan had God allang de deuren van deze tent gesloten.

    (Wat is er mis met Knevel????)

  13. Quote:

    [...]Sjaloom abundant,

    Dat is ook helemaal niet raar. Je neemt toch afscheid van iets wat heel belangrijk voor je leven was en er onlosmakelijk mee verbonden was. Wees dus niet bang voor die rouw, ga er in Gods vrede doorheen en bezin je alvast op het zoeken naar een nieuwe kerk, wanneer je daar klaar voor bent. Dat is het beste advies dat ik je kan geven, naast de wens om Gods zegen en wijsheid in wat je verder te wachten staat.

    Thanx

  14. Quote:

    [...]Aha.. ze lag dus aan de meetapparatuur op de kerkvloer en het was voor iedereen zichtbaar dat het hart niet meer klopte? In plaats van reanimeren en de ziekenauto te bellen gingen ze bidden, zonder te weten wat er precies aan de hand was?

    Dat is laakbaar gedrag en daarvoor zou die voorganger vervolgd kunnen worden.

    Als je het zo wil stellen.

    Nu snap ik waarom Jezus en zoveel christen vervolgd worden.. widegrin.gif

  15. Ik heb ooit in een kerk gezeten c.a. 10 jaar geleden, daar kreeg een vrouw een hart stilstand, de vrouw was dood en liep blauw aan en het was over, dood, weg, foetsie, adios amigo's!

    De voorganger stopte met zijn preek en liep naar haar toe en samen met de gemeente leden begonnnen ze te bidden, de voorganger legde haar de handen op en ze stond op uit de dood.

    Volgens mij is het de bedoeling dat wij als gelovigen deze dingen doen.

  16. Quote:

    Ik ben blij dat het zo netjes is afgelopen en dat er voor beide partijen nu een goede oplossing is gekomen. Nu kunnen beide partijen met opgeheven hoofd er op terugkijken denk ik.

    Hmmm dat valt vies tegen.

    Het schijnt zo te zijn dat ze er vreselijk verdriet van hebben. Ik moet ook toegeven dat wij het er heel erg moeilijk mee hebben omdat wij niet geen mensen willen kwetsen.

    Wij hebben vrede met de keus, maar hetr voelt alsof je een periode van rouw in gaat.

  17. Quote:

    [...]

    Dan kun je in ieder geval zeker weten dat er nog een hoop is dat nog veranderen moet.
    knipoog_dicht.gif
    Het is niet verkeerd om een gemeente te verlaten, maar het is wel verkeerd om een gemeente met wrok te verlaten. Soms is daar niets aan te doen, maar wat dan in ieder geval moet gebeuren is dat die wrok verdwijnt. Dat staat namelijk niet alleen tussen jou en die gemeente in, maar ook tussen jou en God.

    Wij gaan ook niet met wrok weg, want we blijven contact houden met een aantal activiteiten vanuit deze gemeente.

    Wij laten geen bitterheid en wrok toe in ons leven.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid