Spring naar bijdragen

desi112

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door desi112

  1. een vriendin van mij kwam is een keer met een heel mooi verhaal dat ze had gehoord van haar moeder en zij had het weer ergens anders gehoord.

    meschien hebben jullie dit verhaal wel eens gehoord maar ik zet het toch hier neer.

    in een arabisch land woonde een man en vrouw en 2 kinderen het ging al een lange tijd niet goed en die vrouw wou scheiden. die man acepteerde dat niet en besloot daarom om zijn vrouw maar van het leven te beroven. die kinderen waren dus van haar en moesten dus ook maar gedood worden maar dat deed hij niet. hij begraafde z'n overleden vrouw en LEVENDE kinderen in een familiegraf. 2 weken later overlijdt er weer iemand in die familie en maken ze het graf open. wat blijkt nou. die 2 kinderen leefde nog. het was een baby en nog een kindje. die kinderen hadden nog nooit van Jezus gehoord daarom beschreven ze hem als volgt en wat er was gebeurd. die kinderen zaten dus in dat graf maar het mooie van dit verhaal is , is dat Jezus dus iedere avond naar hun toe kwam om de kinderen eten te geven. hij maakte de vrouw wakker zodat de baby bij haar kon drinken. het oudste kind zei dat die man die elke avond kwam in iedere hand een gat/wond had zitten. het was gewoon Jezus die die kinderen in leven hield. ik vond dit zo'n mooi verhaal dat ik het gewoon met jullie moest delen.

  2. neei dat nummer is het niet.

    ja ik snap dat het mischien onduidelijk overkomt maar

    er wordt bijna geen andere instrumenten gebruikt volgens mij alleen piano en heel de tijd is hoor je

    praaaiiisssse him ( praise wordt lang vast gehouden zeg maar) en dan door een vrouw en een 2e stem door een man

  3. hoi

    ik heb een lange tijd geleden een super mooi nummer gehoord in de kerk \"eljakim\" in dordrecht.

    je hoor in het nummer door een man en vrouw veelal gezongen : praise him

    aan het begin heb je wat piano muziek en meer kan ik me er ook niet van herinneren. in mijn hoofd hoor ik hem zeg maar afspelen maar vind het moeilijk om te beschrijven..

    wie kan mij ondanks dat ik het misschien moelijk beschrijf helpen ik ben al zo lang op zoek naar dit nummer..

    alvast bedankt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid