Spring naar bijdragen

LostMind

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. LostMind

    Lenzen!

    Ik draag een bril. Heb hier wel wegwerplenzen liggen, maar die zijn vooral voor uitgaan enzo. Ben wel van plan om lenzen te nemen, want nu is het altijd meteen: "Bril -> nerd", wat soms niet zo leuk is. Maar ook gewoon omdat het handiger is met bepaalde dingen, zoals sporten.
  2. LostMind

    Dinosaurussen?

    Nee, ik geloof wel gewoon enz, dat bedoel ik er niet mee. Ik vroeg me alleen af of het mischien wel gewoon in de bijbel stond, maar blijkbaar dus niet echt. Tenminste, niet dat ze er al veel eerder waren, of je gelooft dat 1 dag niet 1 dag was, maar dat verschilt per persoon. En een wetenschappelijke verklaring zou ik graag willen hebben, alleen is die er niet.
  3. LostMind

    Dinosaurussen?

    Bedankt voor jullie reacties. Er is zo te zien dus niet zomaar even een antwoord op, maar dat het meer ligt aan wat je gewoon gelooft. Wat ik er zelf nu over denk weet ik eigenlijk (nog) niet, ik ben van plan vanavond te beginnen met de bijbel te lezen (heb de bijbel eerlijk gezegt nog nooit echt goed gelezen), en dan zie ik wel wat er voor mij uitkomt.
  4. LostMind

    Dinosaurussen?

    Maar is het niet zo dat dino's al veel langer bestaan dan mensen, of is dat een soort van 'wetenschap-geloof-botsing'?
  5. LostMind

    Dinosaurussen?

    Hallo, Het is mischien een beetje een maffe vraag, maar waarop ik het antwoord toch wel graag wil weten. De aarde heeft God in 6 dagen gemaakt, waarvan 1 dag de mens. Maar wanneer zijn de dinosaurussen dan gemaakt, want die bestaan (voor zover ik weet) al veel langer dan de mens. Alvast bedankt voor jullie reactie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid