Spring naar bijdragen

mjoez

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door mjoez

  1. eey, zeg.. ik vind die tips allemaal echt super goed, dus k dacht, misschien kunnen jullie mij ook wel helpen!

    ik ben namelijk verliefd op 1 van mijn beste vrienden. ik probeer het nu eigenlijk te onderdrukken, want ik heb het er met hem over gehad en hij voelt niet hetzelfde voor mij.

    de ergste verliefdheid is nu dus eigenlijk al wel een beetje over.

    hij is echt een hele goeie vriend van me. ik denk dat het eigenlijk ook de enige persoon is waarbij ik het gevoel heb dat ik echt alles tegen hem kan zeggen. ik zou hem bijvoorbeeld meer kunnen vertellen, dan dat ik bij mijn beste vriendinnen zou kunnen. (ik heb ook eigenlijk wel een probleem met het vertrouwen van mensen)

    hij heeft me ook mega goed geholpen toe het even niet zo goed met me ging door ziekte in mijn familie. daardoor heb ik ook het gevoel dat hij de enige persoon is die me echt begrijpt.

    hij is ook de eerste persoon waar ik ECHT gevoelens voor heb.

    nu zijn we de laatste tijd in de vakantie meer met elkaar opgetrokken, en dat was natuurlijk mege gezellig! Hierdoor ging ik toch weer een beetje terug naar die oude gevoelens. soms heb ik ook gewoon het gevoel dat hij mij ook leuk vindt, maar daar kan ik later ook weer erg over gaan twijfelen. ik weet het gewoon echt niet. hij heeft me die ene keer echt goed duidelijk gemaakt dat hij me niet leuk vind.. maar waarom twijfel ik dan toch nog??

    het is echt mege vervelend en ik wil er echt vanaf!

    we hebben ook erg veel gemeen.. eigenlijk een beetje te veel!

    ik ben ook erg bang dat een relatie onze vriendschap kapot gaat maken, en dat wil ik echt niet! dat is dan ook al een van de redenen dat ik die gevoelens kwijt wil.

    ik zit hier nu al ruim een jaar mee, dus ik zou heel blij zijn als jullie me zouden kunnen helpen en tips kunnen geven hoe ik dit het best kan aanpakken.

    ja, ik ben er van bewust dat die verhaal erg chaotisch in elkaar zitpuh2.gif mijn excuses daarvoor

  2. nee, de witte tent staat in groet, in de duinen tussen hargen en carpeduin. het is een christenlijke jeugdorganistaie. het maakt ook niet uit bij wat voor kerk je zit (of bij GEEN kerk), dat maakt het eigenlijk ook alleen maar leuker omdat je dan weer veel van elkaar kan leren.

  3. eey mensen

    zeg.. ik vroeg me af of er hier misschien mensen zijn die weleens bij de witte tent zijn geweest, of er wel eens iets over hebben gehoord. ik ben namelijk wel benieuwd wat ze er van vonden smile.gif . (natuurlijk is het ook leuk om te reageren als je er nog nooit van hebt gehoord, want dan kan ik je er wel wat info over geven knipoog_dicht.gif )

    ikzelf ben er de afgelopen weken een aantal keer langs geweest en vind het echt helemaal geweldig wat daar allemaal gedaan wordt voor, en door, jongeren big-smile.gif . ik zit op het moment ook in een erg moeilijke periode, maar ben door die bezoekjes wel weer aardig tot rust gekomen. het is dus een goede afleidingsmethode knipoog_dicht.gif .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid