Spring naar bijdragen

dj-fortress

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door dj-fortress

  1. Quote:

    Beetje laag niveau, uithalen naar Katholieken en je medechristen. En muziekaal ook geen hoogstandje.

    Muziekaal kan het altijd beter en zolang wij ons best doen geloof ik dat het met Gods hulp alleen maar beter en beter zal worden in de toekomst. Belangrijkste is dat we mensen kunnen bereiken hiermee op een manier die jeugdigen aanspreekt.

    Verder kan ik niet ontdekken waar ik naar katholieken zou hebben uitgehaald, maar blijkbaar is er een gedeelte waar jij je door aangesproken voelt. Kun je aangeven welk gedeelte dat is mischien ??


    Samengevoegd:

    Ik heb 't voor 't gemak maar even getypt, voor je 't geval je het niet geheel kunt verstaan.

    De zin van 't leven is een vraag die een ieder bezig houd

    Mensen denken 't te vinden in rijkdom en in goud

    Of door kerken te gaan stichten, goede daden te verrichten

    Te gaan preken en te zingen zonder zich op God te richten

    Ik ben geen rapper 'k ben geen zanger, maar een knecht van God

    Ik verspreid 't evangelie maak bolwerken kapot

    Ik ben niet bang voor confrontatie 'k zeg gewoon waar 't op staat

    De weg,de waarheid en 't leven breng ik voor je slapen gaat

    Geen religie, maar liefde en genade van God

    Geen traditie, maar een levende relatie met God

    Geen culturele rituelen door je ouders opgelegd

    Maar een vrije wil, een vrije keuze is wat God de Vader zegt

    Dus kies 't leven kies voor Jezus neem vandaag je besluit

    Wacht niet tot de dag van morgen kies voor jij je ogen sluit

    Verruil de vloek voor zegen en zie dat Jezus leeft

    Hij is de Alpha en de Omega de gene die eeuwig leven geeft.

  2. Op de plaatsen waar ik kom merk ik dat vele Christenen en ook niet Christenen op zoek zijn naar een alternatief voor wat de wereld hun bied op het gebied van Hip-Hop/Rap en met een groep artiesten hebben we ons best gedaan om daarin te voorzien. Natuurlijk gaat niet iedereens voorkeur uit naar deze type muziek ,maar we willen met dit album de doelgroep bereiken die van deze muziek houd. Daar doen we het voor ..

  3. He mensen

    We hebben laatst een nieuwe video gemaakt van 1 van mijn songs en vanaf heden kun je deze ook via youtube bekijken. Deze clip staat met nog een aantal andere clips op een verzamel DVD/CD genaamd:Gods Visie en is geproduceerd door ERNSTVANDEZAAK. Allemaal 100% Gospel en 100% Jesus.Je kunt deze dvd/cd bestellen via link of link

  4. klik op de link

    Gregory la Cruz was addicted to drugs for 30 years. One day he asked an old friend for drugs, and this friend told him he has something stronger than drugs, Jesus. He lifted he's hands to the sky and asked Jesus to deliver him from his drug addiction and Jesus awnsered his prayer. Now Gregory is preaching the gospel and sharing his testimony all over the world

  5. Heb 13,17 Gehoorzaam uw leiders en schik u naar hen, want zij waken over uw leven en zullen daarvan ook rekenschap moeten afleggen. Zorg ervoor dat zij hun taak met vreugde kunnen vervullen, zodat ze geen reden tot klagen hebben: dat zou u zeker niet ten goede komen.

    Op basis van deze en andere teksten in de bijbel word mij duidelijk dat het een Goddelijk principe is om te dienen en te gehoorzamen onder het gezag van leiders in de gemeente die door God zijn aangesteld..... Op zich niet verkeerd. Dat is Gods manier om te kijken of jij iemand bent die onder gezag kan functioneren of dat je een rebel bent die altijd overal maar tegenin druist en alles wat leiders roepen in twijfel trekt en bekritiseerd. Maar God is een persoonlijke God toch ???Waarom zouden wij dan het gezag van leiders moeten onderkennen??? Wel ik denk dat God op deze wijze de mate van onze gehoorzaamheid beproefd..De kans is klein dat iemand die ongehoorzaam is aan leiders die boven hem zijn gesteld en die hij bovendien kan zien, gehoorzaam zal zijn aan een God die hij niet kan zien....Maar een leider is ook maar een mens en heeft niet alle wijsheid in pacht toch?? Leiders kunnen soms orders geven, waarbij je jezelf echt afvraagt of ze er wel goed en lang genoeg erover nagedacht hebben. Vaak zijn er veel betere alternatieven voor de ideeen die leiders op tafel brengen. Een leider kan een hele andere onlogische route voor zijn gemeente uitstippelen terwijl jij en andere gelovigen het erover eens zijn dat er een kortere en betere route is tot dezelfde bestemming, maar als je dat op tafel brengt dan word het snel van de tafel geveegd. Moet je dan je mond houden en dan maar gewoon de in jouw ogen minder voor de hand liggende route/orders volgen ??? Ik denk dat in veel gevallen het antwoord ja zou zijn.....Tja waarom ?? Wederom denk ik dat God wil testen of wij gehoorzaam kunnen zijn.Zo word ons karakter gevormd en word ons geloof in Hem beproefd. Vertrouw jij erop dat God bij machte is om jou te beschermen tegen dwaling en tijdig kan ingrijpen als onrecht zich voordoet??? Ja ik geloof dat en daarom probeer ik ook gehoorzaam te zijn aan de authoriteiten die boven mij gesteld zijn. Maar toch zijn er ook hieraan voorwaarden verbonden als ik de bijbel leest. Als leiders instucties geven die absoluut tegen het woord van God ingaan dan mag je hun ongehoorzaam zijn en is het geen rebelie tegenover God, want hand 5:29 zegt :Men moet God meer gehoorzamen dan de mensen. Jozef was een voorbeeld van iemand die ongehoorzaam was aan de authoriteiten omdat hij niet voor andere Goden wilde buigen dan alleen voor de Ware God en zo kan de overheid, onze werkgever of leiders in onze gemeente ook orders geven die tegen het woord van God indruisen. In feite buigen we dan voor een andere God als wij iets zouden doen tegen Gods principes ingaat.De discipelen van Jezus die bleven het evangelie prediken ondanks 't feit dat de toenmalige Joodse leiders hadden veboden om over Jezus te prediken.

    Indien wij zouden trachten mensen te behagen zouden wij geen dienstknechten van God kunnen zijn.

    Dit zijn overduidelijke voorbeelden van orders die tegen Gods woord ingaan, maar er zijn ook gevallen waar het wat moeilijker is om te bepalen wanneer je nou echt ongehoorzaam bent aan je leiders of aan God. Ik denk dat die grens voor heel veel mensen moeilijk te trekken is en dat soms hele kerken of zelfs hele stromingen op een dwaalspoor gebracht kunnen worden doordat zij denken God te behagen door gehoorzaam te zijn aan hun leiders terwijl zij door hun te gehoorzamen in sommige gevallen God juist ongehoorzaam zijn. Denk ook dat vele sektes op deze wijze zijn ontstaan. Doordat mensen leiders zijn gaan gehoorzamen boven God.

    Hoe denken jullie erover??

    In hoeverre moet je de Leiders die boven jou gesteld zijn gehoorzamen??

  6. Oh da's mischien wel handig om te vermelden ja ..

    Alle 3 nummers die te horen zijn in deze mix zijn afkomstig van een rapper genaamd:Lecrae. Voor meer info kun je een kijkje nemen op link . Daar vind je o.a. een link naar een site waar je zijn cd's kunt bestellen . Je kunt ook een clip van hem bekijken op youtube

    Shaloom

    Ivan

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid