Spring naar bijdragen

Rubina

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Rubina

  1. Dat gespreek in tongen is wat mij betreft duivels...dat de mensen toen in vbreemde talen gingen spreken was om getuigenis te kunnen afleggen met anderen volken,,en nu raakt men in trans en spreekt in tongen??? Wat heeft God daaraan dan? Wat heb jij daaraan? Met alle respect hoor maar er staat ook in de bijbel niet een ieder die roept heer heer komt het koninkrijk binnen want ik heb u niet gekend. Daarom sluit ik me niet aan bij gemeentes,,,de bijbel spreekt over babylon en de grote verdrukking,,ik wil daar niet bijhoren sorry.

  2. Het is de bedoeling dat je Jehovah's naam aanroept smile.gif God is een titel en welke God aanbid je?? Dat is toch de enige ware God de schpper van hemel en aarde en zijn naam is Jehovah!

    Wij zijn mensen en hemme ook ieder afzonderlijk een naam. dus waarom God niet?? Hij heeft het zelf gezegd dus roep hem aan. yes.gif

  3. Waar komt dan het idee vandaan dat Jezus de almachtige zelf zou zijn??? Heeft iemand er wel eens aan gedacht dat de bijbel oorspronkelijk uit het Grieks is vertaald?? En weten jullie dan ook dat het Grieks geen kidwoorden kent???

    Joh 1:1 In de den beginnen was het woord en het woord was bij God en het woord was EEn God. Dat hoort er te staan volgens de oorspronkelijke schrift,,zoek het zelf maar na... yes.gif Als je dat niet gelooft dan lees je toch even verder dan kom je er vanzelf achter want volgens mij is het niet mogelijk dat de bijbel zich tegenspreekt.

    Lees de volgende teksten zelf ook eens,,,

    Johannes 14:8 Fillipus zei tot hem:,,Heer toon ons de Vader, en het is ons genoeg. Jezus gaat hier op door en maakt vervolgens duidelijk dat hij in eendracht met de vader werkt dus niet de vader zelf is..heel duidelijk!

    Vervolgens sla even op als je wil Johannes 1:18 Geen mens heeft ooit God gezien,de eniggeboren God,die in de boezem positie bij de vader is,die heeft hem verklaard. Als Jezus God is zoals men beweerd hoe kan het dan dat hier staat geen mens heeft ooit God gezien?? Snap je wat ik bedoel?

    Dan deze tekst Johannes 17 :1-3 Deze dingen sprak Jezus,en terwijl hij zijn ogen naar de hemel opsloeg,zei hij:,,Vader het uur is gekomen;verheerlijk uw zoon,opdat uw zoon u verheerlijkt 2 gelijk gij hem autoriteit over alle vlees hebt gegeven,opdat hij ,wat het gehele aantal betreft van hen die gij hebt gegeven,hun eeuwig leven moge geven.3 Dit betekent eeuwig leven ,dat zij voortdurend kennis in zich opnemen van U,de enige ware God en van hem die gij hebt uitgezonden,Jezus Christus.

    Als Jezus zelf God was zou hij deze dingen dan tegen zijn vader moeten zeggen?

    Nog belangrijker ... Lees heel bedachtzaam Spreuken 8 en met name vers 25 daar staat voordat de bergen waren neegelaten,voor de heuvels,werd ik als met BARENSWEEEN VOORTGEBRACHT, Hij is dus weldegelijk geschapen smile.gif Is God geschapen?????

    Ook heel belangrijk!! Johannes 14:28 Jezus zegt;Gij hebt gehoord dat ik tot u heb gezegd;Ik ga heen en ik kom tot u terug.Indien Gij mij liefhadt,zoud Gij u verheugen dat ik heenga naar de Vader,want de Vader is groter dan ik

    Is het dan een drieeenheid als het dezelfde persoon betreft?? Jezus zegt hier zelf dat zijn vader groter is???

    En als laatste Openbaringen 1:1 Een openbaring door Jezus christus, die God hem gegeven heeft,om aan zijn slaven de dingen te tonen die binnenkort gebeuren moeten. Dus met andere woorden heeft hij het aan zichzelf gegeven??? Er staat duidelijk die God hem (Jezus) gegeven heeft.

    Openbaringen 3:14 En schrijf aan de engel van de gemeente in Laodicea: Deze dingen zegt de Amen,de getrouwe en waarachtige getuige,het begin van de schepping van God Werderom hij is dus Geschapen...Is God geschapen??? Nee,want hij is en die was en hij zal altijd smile.gif

    Je moet goed weten dat het niet mijn bedoeling is om je te overtuigen maar ik wil gewoon dat je de waarheid weet. Ik hou mij niet vast aan het geen een gemeente mij verteld want God heeft mij zelf zijn woord de Bijbel gegeven. Lees en onderzoek zelf,,en wees vrij om zelf je keuzes te maken. Je ziet ik ben iet de gene die het zegt maar de Bijbel het woord van God. Ik hoop dat je er iets mee kunt en hoor graag van je smile.gif

    Kollossenzen 1:15

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid