Spring naar bijdragen

dicipel7777777

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door dicipel7777777

  1. Edit: het is niet de bedoeling om in je posts alleen maar te kopiëren-plakken uit rondzendmails. Het is de bedoeling om zelf je eigen posts te schrijven, waarbij andere bronnen best als ondersteunend materiaal mogen dienen en dan ook met bronverwijzing. Bij deze wil ik je daar graag op wijzen en je vragen om in het vervolg daar op te letten.
  2. GOD IS GOOD ALL THE TIME.

    Stichter Evangelisten Teams Travelers For CHRIST Asia : Pancho wie ben ik ?

    Wonende: te Almere-haven in Flevoland te Holland

    30 jaar geleden heeft DE HERE YESHUA mij bevrijd uit de duisternis van het occulte en van een drugsverslaafd egocentrisch crimineel leven.

    DE HERE YESHUA heeft mij een nieuw hart gegeven dat nu gevuld is met zijn LIEFDE voor HEM en daardoor ook voor andere mensen om mij heen.

    Van uit dat hart word nu mijn denken bestuurd waardoor ik een nieuw karakter heb mogen ontvangen. (Nu ben ik bewogen geworden met andere in hun nood)

    Dit noemt DE BIJBEL wedergeboren zijn (een nieuw mens) Nu mag ik als reizende Evangelist werkzaam zijn in landen van Zuid Oost Azie o.a. India grens gebiedden, China & Birma & jungle gebieden zoals o.a. in Kalimantan Indonesie.

    Ik weet dat alles wat ik ben en kan doen alleen maar afhangt van ZIJN GENADE GLORIE aan YESHUA AMEN.

    Spreuk van Pancho: (Spreken over Liefde maar zonder werkzame bewogenheid met de nood van de ander is alleen maar een leeg woord). (En geeft een leeg getuigenis).

    (Bidden voor anderen maar zonder werkelijk werkzame bewogenheid is een dood gebed).

    Info India en de slums:

    In India zijn vele slums, Wat zijn deze slums ? Dit zijn vuilnisbelten waar de armste mensen (van de laagste kaste mogen leven de outcast people genoemd.

    De meest arme mensen wonen daar het zijn Hindoes, Moslims, Boedisten enz. De slums zijn vaak oude afgebroken woonwijken gemaakt tot vuilnisbelten, waar nog enkele ruines overeind staan (kleine muren) waar de mensen plastic en karton overleggen om in de moezon tijd zich trachten droog te houden en zich te beschermen tegen de onmenselijke hitte van soms wel boven de 48 graden in de zomer tijd. Het stinkt er verschrikkelijk dit door de open riolen die wanneer het regent een moeras van vuil en menselijke resten veroorzaken waar in je tot je knieen kunt zinken. Het zijn zeer gevaarlijke plaatsen dit komt vooral door de gevaarlijke bacterien die daar heersen door de duizende ratten en muggen, vliegen die de gevaarlijkste ziektes zoals TBC Djengi en de meest dodelijke malaria soorten kunnen over brengen aan hen die daar wonen en ook aan hen die deze plaatsen bezoeken. De meeste mensen lijden aan TBC en sterven meestal aan ziektes zoals Djengi en Aids dit vanwege de prostitutie die vaak bedreven word, om zo aan een beetje eten te kunnen komen voor de kinderen. Ook is het gevaarlijk vanwege de vele gifslangen zoals de Cobra's van India en de schorpioenen die daar in grote getalle voor komen op deze plaatsen van verval en menselijke ellende. De meeste kinderen lijden aan Aids omdat hun ouders zich prostitueren en kinderen vaak worden misbruikt door volwassennen die besmet zijn met het HIV virus. Er heerst ook veel crimineliteit op deze slums omdat daar de meeste armste mensen hun heil in gaan zoeken. Er worden daar mensen vermoord voor bedragen van ongeveer tien cent in euro's omgerekent. Dit zijn de plaatsen waar de meeste Westerse en Aziatishe Predikers niet komen dit vanwege het gevaar, het vuil en de ongelooflijke stank die daar heerst. Ik heb daar door GENADE voor lange tijd HET EVANGELIE van YESHUA mogen brengen aan de mensen aldaar. Ik heb al deze besproken gevaren dagelijks zelf mogen ervaren doordat ik meestal in deze gebieden verbleef' dit om HET EVANGELIE te kunnen verkondigen en om sociaal werk te kunnen doen onder de armste kinderen en hun ouders.

    Wat is Het Team Travelers For CHRIST en wat doen zij en waar staat het voor ?

    Het team Travelers For CHRIST bestaat uit jonge mensen die de opleiding van de GRACE Bijbelschool uit Delhi hebben afgemaakt. Deze jonge mensen mocht ik voor lange tijd Dicipelschap training geven tijdens de tijd dat ik in India verbleef, dit door middel van Woord bediening maar vooral door een voorbeeld voor hen te mogen zijn in de praktijk van Het Dicipel zijn. (Op het zendingsveld) Het Team bestaat uit jonge mensen die de keuze hebben gedaan om werkelijk alles te willen geven zelf hun eigen leven

    dit voor de verspreiding van HET EVANGELIE DER GENADE. Het Team Travelers For CHRIST gelooft dat Christen GELOOF samen moet gaan met Liefde werken.

    (Niet alleen met woorden & gebed) Het Team Gelooft dat alles wat wij doen (Offers & Goede werken) gebeuren moet zonder enige vorm van enige religeuze dwang.

    (Maar het moet geleid worden door de LIEFDE GODS dat in ons hart is uitgestort door DE HEILIGE GEEST. Rom.5-5

    a. Alles van wat wij kunnen doen, moet gebeuren van uit LIEFDE voor onze HERE YESHUA De MESSIAS DE REDDER AMEN.

    b. HET WOORD van GOD alleen moet onze leidsdraad zijn in alles wat wij kunnen en mogen doen in dit aardse leven.

    c. Onze beloning verwachten wij in het HEMELSE KONINKRIJK, zonder te denken aan eigen behoud door alles heen. (Het lijden voor HET EVANGELIE te acepteren)

    Het KRUIS werkelijk te willen op nemen om HET EVANGELIE DER GENADE te kunnen blijven brengen aan alle mensen onder alle omstandigheden. AMEN.

    Zo zullen wij werkelijk Dicipelen zijn van DE HERE YESHUA).

    d. Wij geloven dat HET KRUIS willen dragen een vrije bewuste keuze is voor elke gelovige. AMEN.

    e. Dat alle gelovigen zijn geroepen om te bidden voor de verloren zielen en voor de arbeiders op het veld AMEN.

    f. Dat alle gelovigen zijn geroepen om hun welvaart te delen met hen die in nood zijn om zo een zegen te mogen zijn voor andere. (Dat is pas werkelijke rijkdom bezitten).

    g. Dat alle gelovigen zijn geroepen om in de dagelijkse levensonderhoud te voorzien (eten & onderdak) te voorzien aan hen die hun in het woord voor gaan. AMEN.

    Voor Het Team Travelers For CHRIST is DE HERE YESHUA ZELF ons GROTE VOORBEELD ?

    h.Wij als Team geloven dat onze HEER ZELF de meeste tijd besteed heeft aan de zorg voor de arme behoeftige en zieke mensen van de samenleving.

    i. Hij heeft ons ook deze opdracht mee gegeven en is Zelf een voorbeeld voor ons hierin geweest (Om voor de arme behoeftige mensen onder ons te gaan zorgen).

    j. Ook de eerste Gemeente beschreven in het Boek Handelingen is ons voorbeeld.

    Wat doet Het TEAM Travelers For CHRIST India ?

    Het Team gelooft dat wij Het LICHT (De Liefde) van HET EVANGELIE behoren te schijnen om zo DE GENADE van Het Evangelie te verbreiden door onze handel en wandel.

    1.) Door trachten Heilig te leven en goede Liefde werken te doen). De Team leden van Travelers For CHRIST India Missionaries bezoeken daarom de armste, smerigste en gevaarlijkste plaatsen van India ook wel de slums (camps) genoemd. Om de kinderen die educatie word onthouden vanwege de Hindoe religieuze Kaste wet toch en goede educatie te geven en hen en hun ouders hiermede gelijk bekend te maken met HET WOORD van GOD.

    2.) Het Team Travelers For CHRIST doet alles zonder enige winst of roem bejag. HET WOORD van Het EVANGELIE verkondigen door daden dit door sociaal Maatschappelijkwerk (Ondersteuning te geven op velerlij gebieden).

    a. Voedsel voorziening voor de aller armste Christenen, Boedisten, Moslims enz. (o.a. de straat kinderen en de slum families)

    b. Medische hulp regelen voor de aller armste in India.

    c. Onderwijs geven dat verbonden is met GODSWOORD en GEBED aan de armste kinderen en hun ouders.

    d. Stichting van Gemeente en Evangelisch - Kinderwerk opzetten.

    e. Speciaal aandacht en zorg geven aan de kinderen van de slums die hun ouders hebben verloren aan Aids en andere verschrikkelijke ziektes zoals TBC en Djengi enz.

    f. Evangelie verkondiging aan criminelen & drugs / alcohol verslaafden.

    De situatie nu in India:

    Doordat er in India een nieuwe wet is ingetreden dat verbied dat Christen gelovigen HET EVANGELIE nog langer mogen verkondigen is het met de dag moeilijker en zwaarder geworden voor onze Team Leden aldaar, hierdoor zijn zij nu voor de fanatieke radicale Hindoe's in India vogelvrij verklaard. Dit houd in dat de fanatieke Hindoe's het hun zeer moeilijk kunnen maken, Dit ondervinden onze Teamleden nu elke dag weer opnieuw. Vaak staan zij onder levens bedreiging.

    De Hindoe's kunnen 1 Christen vrouwen aanranden. 2 bij Christenen in breken en wegnemen wat zij willen zonder enig gevaar van strafvervolging, daar de politie die zelf Hindoe is namelijk dan hun ogen& oren sluiten. (Het tweede heeft mijn lieve vrouw Awele die zelf uit India komt zelf moge ondervinden toen zij woonde in de grote stad Delhi). Wij als Team Travelers For CHRIST willen u vragen om samen met ons betrokken te zijn in dit Teamwerk. Wij als Team willen u vragen om met ons de vele kinderen en de ouders te kunnen blijven bereiken met DE GOEDE BOODSCHAP dit door goede educatie dat verbonden is met GODSWOORD te kunnen blijven geven.

    Wat hebben wij hiervoor nodig ? a. school materialen en Kinder Bijbel material b.schrijf gerei, papier enz.

    Wij als Team willen u vragen om ons te steunen door u gebed

    Ons gebed voor het jaar 2007 is dat DE HERE YESHUA u allen moge ZEGENEN AMEN.

    Namens alle kinderen en hun ouders van de slums te Delhi in India en de Broeders en Zusters (de Team leden) Travelers For CHRIST India onze hartelijke dank voor al u gebeden.

    [Het Team Travelers For CHRIST INDIA

    Leiding projecten: Sara - Anille - Asha - Rubi - Eyiezo - Tutu - Awele - en de andere leden en Broeder dienstknecht pancho

  3. ALLE EER EN GLORIE AAN HEM DIE ALLEEN NIEUWLEVEN KAN GEVEN>

    Eerst wil ik jou JoostG en andere vergeving vragen als jij en andere zich gekwetst voelen, vergeef mij want dat is nooit mijn bedoeling.

    Ik ben de minste van alle kinderen van YESHUA en ik kan alleen maar mijn eigen zwakheden roemen.

    Het is alleen door YESHUA ZIJN GENADE dat ik een kind van HEM kan zijn en dat mijn leven nu is wat het is AMEN.

    Ik hoop dat mensen door het geen wat ik schrijf werkelijk echt alleen hun Bijbel gaan lezen zodat zij DE HERE YESHUA werkelijk boven alles gaan lief hebben en zodat GODSGEEST nog meer in hun leven kan uitwerken naar ZIJN WIL AMEN.

    Ik geloof dat DE HERE YESHUA ZIJN komst nabij kan zijn als ik zie al de tekenen die gebeuren zoals De Bijbel beschrijft.

    Daarom wil Ik gelovigen aan moedigen om er echt voor tegaan daar ik geloof dat DE HERE hun de kracht zal geven om hem waarlijk tekunnen dienen.

    En dat jij JoostG ZIJN LICHT op een geweldige manier mag reflecteren naar de anderen om jou heen omdat GOD ZELF een groot plan heeft met jou leven omdat HIJ je lief heeft boven alles.

    A.U.B nogmaals vergeef mij als ik jou heb gekwetst?

    Nogmaals ik kan nooit oordelen over iemands zijn persoonlijk geloof

    Maar onze daden zelf tonen wie wij werkelijk zijn in de HERE YESHUA.

    Maar ik kan wel oordelen over hen die HET WOORD van GOD misbruiken tendienste van hun zelf (zelfverijking & status)

    Ik wil alleen maar proberen gelovigen te laten zien hoe belangrijk het is om werkelijk ons leven elke keer weer te toetsen naar ZIJN WOORD.

    en om niet doctrine's van een bepaalde geloofssysteem blindelings te gaan volgen.

    IK kan alleen maar zeggen dat ik nooit een compromie sluit met iets wat niet Bijbels verantwoord is, en dat ik zal opkomen voor DE WAARHEID en RECHTVAARDIGHEID en voor al mijn lieve Broeders en Zusters in deze wereld die bewust gebonden gehouden worden door slimme liedden die GODS HEILIGE WOORD misbruiken en zich zelf tot Levieten hebben gemaakt.

    ik zal opkomen voor de gelovigen die elke dag moeten lijden omdat, YESHUA DE NUMMER EEN is in hun leven.

    Ik en alle leden van ons Team danken werkelijk DE HERE YESHUA voor al mijn lieve en fijne Broeders en Zusters die zich bevinden in en door allerij denominatie's heen en die DE HERE YESHUA werkelijk lief hebben en ook ons zendings werk steunen door hun gebed en andere inzettingen dus je begrijpt dat ik de gelovigen en het Christendom niet aanvalt en ook geen religie noem maar wanneer een denominatie van wat voor naam dan ook nmensen gaat binden aan eigen dogma's dan is het een religieuze systeem geworden net zoals de Hindoe's en andere religieen die dit zelfde doen. en waar wij veel mee temaken hebben door ons zendings werk en dus ook de elendige gevolgen hiervan kunnen zien.

    Als een denominatie zich op de zelfde manier gaat gedragen als deze religie's dan is er geen verschil meer maar dan is het etiket alleen anders begrijp je ?

    Ik hoop werkelijk dat jij ook een van die Broeders word die voor ons Team Travelers For CHRIST in India & Birma willen gaan bidden.

    En dat jij wil bidden voor mijn vrouw en mij nu wij voor een tijdje in Holland mogen zijn Je bent altijd welkom om ons te ontmoeten en om ons werkelijk te leren kennen.

    Wij wonen in Almere - haven

    MOGE DE HERE YESHUA jou en alle anderen zegenen in ZIJN GROTE LIEFDE.

    GOD IS LIEFDE MAAR OOK HEILIG EN GETROUW AAN ZIJN WOORD AMEN.

    MAAR ZIJN LIEFDE is GROTER dan de grootste zonde AMEN.

    HIJ ALLEEN IS DE ROTS waarop wij moeten bouwen AMEN.

  4. Ten eerste doet het mij niets hoe ik beoordeel word door mensen maar hoe ik beoordeel word DOOR HEM die mij waarlijk verlost heeft en heeft vernieuwd in mijn denken waardoor ik mijn leven mag leven anno 2007 in echte vrijheid van ZIJN en door ZIJN GROTE LIEFDE.

    Zo zal [dan] een ieder onzer voor zichzelf rekenschap geven aan God [Rom.14:12]

    Ten tweede wijs ik nooit naar de persoon ik noem geen enkele naam van mensen in mijn schrijven nietwaar ? dus wat door enkele van jullie gezegd word is een grote leugen als wij de Bijbel goed lezen, lezen wij dat de apostel Paulus wel namen noemd van mensen die DE NAAM van YESHUA besmeuren door hun handel en wandel. maar dat mag ie volgens jullie niet doen he ? welke Bijbel lezen jullie en welke YESHUA volgen jullie?

    Doordat sommigen hun geweten hebben verloochend, heeft hun geloof schipbreuk geleden. Onder hen bevinden zich Hymeneüs en Alexander, die ik aan Satan heb overgeleverd om hun te leren dat ze God niet moeten lasteren.

    [1 Timot.1:19-20]

    Ik ken nog wel meer teksten in de Bijbel maar ga gewoon zelf op onderzoek uit in HET WOORD.

    Paulus herkende aan de vruchten (de daden) van deze lui dat zij niet waarlijk tot DE HERE YESHUA en ZIJN KONINKRIJK behoorde.

    Daar ik de minste ben van ZIJN KINDEREN, zal ik nooit namen willen noemen maar wel blijven waarschuwen en blijven bidden voor hen die al verblind zijn door dit soort lui.die zich predikers enz.. noemen van HET EVANGELIE.

    Ik vind dat een ieder zichzelven maar moet toetsen naar HET geschreven WOORD van DE HERE YESHUA.

    Word ik veroordeeld omdat ik op kom voor de gelovigen waarmee ik mij verbonden voel die worden uitgebuit en gebonden aan traditionele regels van mensen. ?

    Word ik veroordeeld om dat ik DE HERE YESHUA boven alles lief heb en niet belangrijk vind van wat mensen van mij vinden ?

    Voorstanders en aanhangers van religie zijn dol op deze verzen, want ze sluiten de deur voor elke vorm van kritiek op hun favoriete prediker of denominatie. ‘Oordeelt niet, opdat gij niet geoordeeld wordt. Want met welk oordeel gij oordeelt, zult gij geoordeeld worden; en met welke mate gij meet, zult gij wedergemeten worden’ [Mattheüs 7:1:2].

    Ook zijn ze hierdoor zelf beschermd wanneer zij zelf nog de wereld liefhebben en niet echt de keuze hebben gedaan hun kruis op tenemen en in het voetspoor te willen wandelen van DE HERE YESHUA. maar uiterlijk christen willen zijn terwijl het innerlijk nog duister is.

    Christenen zijn wel degelijk geroepen om te oordelen ‘Oordeelt een rechtvaardig oordeel" [Johannes 7:24] nietwaar ?

    Dit betekent dat wij moeten oordelen naar wat GOD ZEGD in ZIJN WOORD. want ZIJN WOORD verteld ons wat RECHTVAARDIG is AMEN.

    Er zijn meer teksten in de Bijbel over oordelen, dan die geliefde gebruikte versen uit Mat.

    Wie daar bovendien verder leest, ziet dat het in de context gaat over het oordelen op een hypocriete manier, niet over een rechtvaardig oordeel.

    En begrijpt dan ook werkelijk wat DE HERE YESHUA bedoelt met de woorden over het beoordelen van de boom en het oordelen over de vruchten. AMEN.

    De dwaalleer het stokpaardje van satan van niet oordelen gaat door alle christelijke denominatie's vandaag tedag heen.

    Vele die deze tekst zelf zo graag hanteren zijn vaak niet echt tot echte bekering gekomen (afkeer van de liefde voor de zonde)

    Vaak zijn dat ook vele mensen die denken dat zij tot geloof zijn gekomen, maar die in werkelijkheid bedrogen worden door hun emoties.

    Deze naamchristenen zijn niet tot werkelijk geloof gekomen, maar ‘tot gevoelsgeloof’,goed voelen is belangrijker geworden dan heilige vrees voor God van wat DE BIJBEL werkelijk leert.

    Tegenwoordig draait het zelden meer om gehoorzaamheid aan GODSWOORD, maar om het fijne gevoel dat iemand heeft.

    Er word gepreekt binnen de kerkmuren een evangelie van liefde en over het niet oordelen en men gaat daarin voorbij aan de vrezeGods.

    wat DE LIEFDE voor GOD boven alles betekent.

    wat wilt YESHUA DE CHRISTUS van ZIJN kinderen.

    Ik geloof dat we in gebrokenheid van hart en nederigheid van ziel met onze zonden tot hem moeten komen.

    DE HERE YESHUA wil geen half lamgeslagen, verdoofde christenen die Jezus tot een idool maken en hun denominatie verafgoden, zonder heiligheid, zonder overtuiging van zonde, zonder werkelijke bekering., zonder echte wedergeboorte.

    Zolang maar over DE NAAM van Jezus gepredikt wordt en een systeem vele aanhangers heeft dan is het volgens velen altijd goed.

    Als iets maar onder de naam van Jezus gebeurt dan is het altijd goed nietwaar?

    Het woord LIEFDE is nog zo'n woord dat misbruikt word om alles wat vuil is en onrechtvaardig is goed te kunnen praten.

    Ik veroordeel nooit de gelovigen van de verschillende denominatie's maar wel wat er volgens DE BIJBEL mis is anno 2007 en ik spreek over de leiders mensen die misbruik maken van de gelovigen door middel van DE BIJBEL door Bijblse teksten naar hun hand zetten.

    Ik weet dat in alle denominaties mensen (voorgangers enz).. zijn die werkelijk voorbeelden zijn voor andere gelovigen en die niet hun ambt uitvoeren om er zelf beter van teworden over anders man ruggen heen.

    Zij die al hun tijd en energie geven om de verlorenen te zoeken en de verwonde te verzorgen. PRIJS DE HERE YESHUA voor hen AMEN.

    Ik val niet de goedgelovigen aan die verblind zijn maar de werking van bedrog en liefdeloosheid door imitatie christen leiders en hun volgelingen.

    De Bijbel leert helemaal niet dat een christen niet mag oordelen, nl onderscheid maken tussen goed en kwaad op basis van Gods Woord.

    Daarmee veroordeel je niet iemand de (persoon), dat doen zijn of haar daden zelf wel. aan de vruchten kent men de boom nietwaar?

    Oordeelt niet naar het aanzien, maar oordeelt met een rechtvaardig oordeel. [Joh.7:24]       

    Paulus spreekt van de dag waarop God het in de mensen verborgene oordeelt volgens mijn evangelie, door Christus Jezus" hij spreekt van "het rechtvaardig oordeel Gods, die een ieder vergelden zal naar zijn werken:

    De Bijbel leert ons om niet iemand te veroordelen op basis van voorkomen of het uiterlijke of uit kwade overwegingen.

    Niet een oordeel te vellen over de prostituee, terrorist, dief enz.. die DE HERE en ZIJN WOORD nog niet kennen.

    Maar wel dat Christenen eerlijk zijn zonder veroordeel ten aanzien van hen die zich onder ons Christen noemen en die bewust dat genen doen waarvan de Bijbel zegd dat het gebaseerd is op leugen (bedriegerij)

    Ik schrijf over hen zonder namen tenoemen die HET WOORD van GOD misbruiken om er zelf beter van teworden over anderen hun rug (leed) met gebruik making van het geen wat christelijke religie heet, en dat door de wereld als christendom word genoemd.

    Vandaag tedag zijn er mensen ook in Nederland die van een minimum inkomen moeten leven die amper nog voor hun zelf en voor hun kinderen kunnen zorgen, maar nog steeds door bepaalde personen die zich voorgangers noemen (de zogenaamde levieten) onder dwang worden gezet om hun wettelijke tiende te blijven betalen. dat noem ik (liefdeloos). en onrechtvaardig.

    Ik schrijf over Rijke predikers die in landen zoals India zelfs nog bij de arme hun laatste beetje geld aftroggelen met de leugen dat DE HERE GOD deze armen zal zegenen. Maar de zegen waarover zij spreken die beland in hun eigen zak de zak van de prediker, het kleine beetje wat deze arme mensen bezaten om nog een klein beetje voor hun kinderen te kunnen zorgen hebben zij zelfs van hen ontnomen, terwijl deze extreme rijke predikers zelf leven in extreme weelde en overvloed is dat rechtvaardig is dat HET EVANGELIE van YESHUA. ?

    Ja religie maakt mensen liefdeloos (willen leven uiterlijk volgens de geschreven wet) maar het fundament van deze geschreven wet niet toepasssen dat is religie.

    Ik geloof dat het liefdeloos is als wij die zich christen noemen hier niet de waarheid over zeggen en opkomen voor de mensen in nood.

    Weten jullie dat de yidishe mensen niet eens een tiende wet meer hebben daar de tempel en de levietenstam niet meer aanwezig zijn ?

    Ook kan ik nog vele bijbelteksten aanhalen hierover maar ga zelf op zoek?

    Wat ik wil duidelijk maken is dat wij ontzag moeten hebben voor God en Zijn Woord: Gods Woord boven onze privé opvattingen en kerkelijke tradities stellen.

    Het gehele Woord van God in het oog houden en niet een deel ervan gebruiken, of er iets vanaf doen, en niet klakeloos maar alles aannemen van wat wij horen van de kansel op zondag of via de TV en andere media.

    Ik wil mensen aanmoedigen om te streven naar echte kwaliteit en zuiverheid in hun leven als Christen dit door DE HEILIGE GEEST zijn werk in ons te laten doen, omdat DE HERE YESHUA het beste verdient, wij moeten het werk voor God niet laten vermengen met eigenbelang of eigen eer. (geld, luxe)

    Paulus spreekt van de dag waarop God het in de mensen verborgene oordeelt volgens mijn evangelie, door Christus Jezus" hij spreekt van "het rechtvaardig oordeel Gods, die een ieder vergelden zal naar zijn werken: hun, die, in het goeddoen volhardende, heerlijkheid, eer en onvergankelijkheid zoeken, het eeuwige leven; maar hun, die zichzelf zoeken, der waarheid ongehoorzaam en der ongerechtigheid gehoorzaam zijn, wacht toorn en gramschap. [Rom.2:16]

    Want wij moeten allen voor de rechterstoel van Christus openbaar worden, opdat een ieder wegdrage wat hij in zijn lichaam verricht heeft,

    Lees nog eens goed over wat DE HERE YESHUA zei over de boom en de vrucht?

    Wanneer een boom goed is, dan zijn ook zijn vruchten goed. Is een boom daarentegen slecht, dan zijn ook zijn vruchten slecht. Want aan de vruchten herkent men de boom.[Mat 12:33]

    Deze Bijbel tekst brengd de WAARHEID in ieder mens naar boven.

    Ik ken jullie niet die over mij oordelen maar een ding wil ik jullie zeggen het oordeel begint bij het huis van GOD (de gelovigen) (schrik he?)

    Het oordeel begint bij hen die DE BIJBEL bezitten en kunnen lezen en die zich christen noemen en niet bij hen die in zonde leven zonder de kennis van HET EVANGELIE. Want het is de tijd, dat het oordeel beginne van het huis Gods; en indien het eerst van ons begint, welk zal het einde zijn dergenen, die het Evangelie van God ongehoorzaam zijn? [1 Petr 4:17]

    Als iemand zich aangesproken voelt, PRIJS DE HERE en onderzoek je zelf eens of je werkelijk in CHRISTUS bent nu het nog kan

    Weet dat ZIJN oordeel over hen die zich tot zijn volk rekenen groot zal zijn.

    Hebben jullie al de keuze gedaan om je luxe bestaan op tegeven, dagelijks te willen lijden en fisiek te sterven voor DE HERE YESHUA en ZIJN WOORD ? wees dan voorzichtig met jou oordeel.

    In de gemeente (het lichaam van YESHUA DE CHRISTUS) behoren christenen te oordelen hoe een ieder wandelt in het geloof en indien nodig en mogelijk in liefde elkaar te corigeren.

    Wij horen te oordelen over hen die zich Christen noemen nietwaar of scheuren wij deze bladzijde uit DE BIJBEL?

    Nu evenwel schrijf ik u, dat gij niet moet omgaan met iemand, die, al heet hij een broeder, een hoereerder, geldgierige, afgodendienaar, lasteraar, dronkaard, of oplichter is; met zo iemand moet gij zelfs niet samen eten. Staat het soms aan mij, hen te oordelen, die buiten zijn? Oordeelt ook gij niet alleen hen, die in uw kring zijn? Hen, die buiten zijn, zal God oordelen. Doet, wie niet deugt, uit uw midden weg. Wat ik bedoel is dit: u mag niet omgaan met iemand die zichzelf een broeder of zuster noemt, maar in feite een ontuchtpleger is, een geldwolf, afgodendienaar, lasteraar, dronkaard of uitbuiter. Met zo iemand mag u beslist niet eten. Waarom zouden we over buitenstaanders oordelen? U hoeft toch alleen te oordelen over leden van de gemeente? Over de buitenstaanders zal God oordelen. Maar binnen de gemeente geldt: ‘Verwijder wie kwaad doet uit uw midden.’[1 Kor 5:11-13]

    Lezen jullie je Bijbel wel of hebben jullie een andere bijbel ?

    ja het regelje van oordeel niet, is zo makelijk te misbruiken om de mens zijn eigen zondige leven te kunnen laten beschermen niet waar ?

    De tekst van oordeel niet betekent niet te oordelen over de ongelovigen in zijn zonde de hoer, de dief, de moordenaar. (terrorist) enz..

    Dit betekent dat wij voor alle zondaren die zonder DE HERE YESHUA leven moeten bidden en hen moeten vergeven als zij ons pijn hebben gedaan.

    Het goede moeten doen aan hen die ons pijn en verdriet doen AMEN.

    Dat is pas HET echte EVANGELIE leven en volgen dat DE HERE YESHUA werkelijk vereert.

    Ik bid dat DE HERE YESHUA jullie ogen mag open doen voor de WAARHEID.

    De tekst over veroordeel niet wat zo graag gebruikt word door hen die zich christen noemen maar nog niet eens de keuze hebben gedaan om echt de wereld te verliezen om zich echt te bekeren (af tekeren van de liefde voor de zonde & de wereldse geneugten.

    De tekst in Mat. laat ons juist zien dat je eerst de balk uit je eigen oog moet wegdoen om dan de splinter te kunnen wegdoen uit het oog van je broeder. De Yidishe leraren waren bezig met de zonde van de mensen te openbaren, maar hun eigen zonden, die groter en erger waren (o.a dat van hypocrisie) en het uitbuiten van de mensen, daar deden ze zelf niets aan. dat is de ware betekenis van deze tekst. Oordeelt niet

    Nogmaals Ik oordeel over de daden (vruchten) die mensen onder het mom van Christendom doen en hierdoor DE NAAM van YESHUA schaden en daardoor ook HET EVANGELIE in een kwaad daglicht brengen voor de ontweten in de wereld waardoor velen ontwetende het Evangelie zijn gaan verafschuwen.

    Ik oordeel over de gevolgen van religieuze systemen die mensen bind aan allerlij regels en daardoor ook nog de armen uitbuit.

    Ik oordeel over hen die zich christen noemen en zich verstoppen achter religieuze maskers op zondag maar door de weeks niet eens leven naar een woord in de Bijbel.

    Lees toch eens echt je Bijbel en laat het niet voor je voorlezen en lees eens geen boeken maar je Bijbel, gebruik niet alleen enkele regels die jou goed uitkomen en breng werkelijk in toepassing wat ZIJN WOORD zegd, zodat je in het proces van ZIJN HEILIGING mag zijn en daardoor werkelijk HET LICHT (DE LIEFDE) mag reflecteren van DE HERE YESHUA voor je buren en colega's en mede studenten enz....

    Heeft DE HERE YESHUA niet gezegd dat wie HEM lief hebben zich onderwerpen aan ZIJN WOORD ? ZIJN WOORD boven alles lief hebben.

    Ik wil nu geen Bijbel teksten aanhalen maar jullie aan moedigen dit in de Evangelie's biddend te gaan onderzoeken.

    Wat betreft wat ik gezegd heb over de RKK wil ik alleen maar zeggen hoe kan een systeem zich ooit en kerk van YESHUA noemen die vrouwen en kinderen heeft uitgemoord op beestachtige wijze?

    (mensen die zich afkeerde van dat onrechtvaardige systeem om werkelijk voor GOD te willen gaan leven werden ketters genoemd).

    mensen die door de guilotine onthoofd werden vrouwen en kinderen onder het mom van hekserij enz.. ik spreek over de inquisitie waardoor vele mensen zijn uitgemoord.

    Het vermoorden van Islamieten in de jaartellingen na Christus door de zogenaamde kruisridders enz...

    Dit is een feit lees de geschiedenis er maar op na.

    Is de BOODSCHAP van HET EVANGELIE niet bidden voor je vijanden je vijand lief hebben het goede doen voor hen die jou vervolgen.

    En nu verteld de leider van dat zelfde religieuze systeem dat de Islam een religie is van geweld over hypocrisie gesproken.

    Net zoals de leiders van islamitische landen de holocaust een leugen noemen zo ook reageren velen wanneer gesproken word omtrend deze zaken.

    Maar ik ben blij met hen die werkelijk afstand hebben gedaan van de verering van een mens en zijn religieuze systeem en die geen dode heilige (afgoderij) meer willen vereren.

    Zij die DE HERE werkelijk lief hebben dat is duidelijk is te zien door hun handel en wandel in liefde voor hun mede mensen.

    Ook wil ik nog vermelden dat in de tijd van de 2War er vele katholieken zijn geweest die de liefde hadden en door hun handel en wandel in die tijd ook vergast zijn samen met de outcast van die tijd.

    Ook wil ik nog vermelden de lieve gelovigen die werkelijk hun geloof in daden van liefde in praktijk brengen door de zorg voor de arme hulp behoevende anno 2007

    Verder wil ik niet meer discusieren over de geschiedenis van systemen zoals de RKK dat vind ik zelfs niet de moeite waard daar ik wel beter weet maar wie ben ik ?

    Ik bid voor allen die gebonden zijn aan religeuze systemen of dat nou onder de noemer katholiek ,pinkster of babtist enz.. valt.

    Wat betrefd de mensen die gebonden zijn aan religieuze systemen daar bidden wij voor dag en nacht net zo als ik bid voor de Hindu's en de Moslims, Budisten de mensen die wij kennen en die verblind zijn voor de echte WAARHEID die alleen is in YESHUA DE CHRISTUS AMEN.

    Dit wil ik ook nog even zeggen.

    Ik zelf heb DE HERE 30 jaar geleden mogen leren kennen in een Evangeliedienst van een pinkster gemeente maar dat heeft mij geen enkel etiket gegeven.

    Ik ben een christen die tracht mijn HEER zoveel mogelijk te gehoorzamen naar ZIJN WOORD en RAADSBESLUIT.

    Mijn vrouw Awele komt uit een babtisten gemeente uit India en ook zij draagd geen enkel etiket.

    Wij trachten de naam van DE HERE YESHUA waardig te mogen dragen.

    Christen zijn betekent voor ons voor YESHUA te willen lijden en desnoods fisiek te sterven (dagelijks ons kruis op tenemen).

    Dat betekent dat wij afstand hebben gedaan van de liefde voor de zondige begeerte's die regeerde in de oude mens.

    Wij willen zelfs fisiek lijden en sterven voor HEM en ZIJN EVANGELIE als wij maar een ziel op deze aarde kunnen brengen op de WEG van HET EVANGELIE DER GENADE om daarmede onze HEILAND YESHUA te kunnen eren.

    Wij willen leven tot YESHUA ZIJN EER (een lampje trachte te zijn voor hen die nog in duisternis zijn).

    Wij huilen om dat DE NAAM van onze HERE YESHUA zo besmeurd word door lieden die zich ook christelijke leiders (predikers enz..) noemen.

    Wij huilen om al die verwonde christenen die door hun handel en wandel verwond en verdwaald zijn geraakt.

    Wij geloven dat werkelijke gelovigen die tot ZIJN LICHAAM behoren geen enkel etiketje of kruisje of visje nodig hebben om aan de mensen van deze wereld te tonen tot wie zij behoren en in wie zij hun vertrouwen stellen.

    Aan de vrucht kent men de boom.ons gebed is dat wij een goede vrucht in ons leven mogen voortbrengen zichtbaar voor alle mensen ter ere van HEM die wij LIEF hebben boven alle dingen AMEN.

    Biddende dat DE HERE YESHUA jullie allen mogen zegenen in ZIJN GROTE LIEFDE AMEN.

  5. GODSLIEFDE IS GROTER DAN DE GROOTSTE zonde AMEN.

    Lieve Karin,

    GOD die zoveel van jou en van alle mensen houd heeft YESHUA gegeven die als een volmaakt kostbaarste offer voor jou en voor alle mensen zich heeft laten vernederen om de meest pijnlijke dood te sterven aan een hout (kruis).

    1 Hierdoor kan jij en alle mensen die HEM aan nemen als de enige WARE WEG, tot GOD komen. (HEM waarlijk vinden) en HEM vergeving vragen van alles wat je hebt gedaan zonder HEM en tegen HEM.

    dit noemt de Bijbel zonde (rebelie tegen ZIJN LIEFDE)

    2 Dan door de weg van bekering dit betekent afstand willen doen van de vleselijke liefde jou verlangen)voor de zonde die regeert in de oude de mens Karin.

    En wanneer je GODSWOORD wil gaan gehoorzamen en de eerste plaats wil geven in jou leven. dan begint het process van wedergeboorte in jou.

    3 DOOR YESHUA mag jij een totale nieuwe start beginnen waarvoor DE HERE GOD ZIJN GEEST (LICHT wat LIEFDE is) in jou hart wil uitstorten. ROM.5:5

    Om jou te helpen om naar ZIJN WIL tegaan leven en HEM te kunnen gehoorzamen.

    4 Lieve Karin dat betekent dat jij persoonlijk GODSLIEFDE mag hebben in jou hart waardoor jij een totaal nieuw mens kan worden

    Dit noemd DE BIJBEL WEDERGEBOORTE.

    5 Je word een nieuwe mens met een nieuwe karakter dat elke dag wanneer jij YESHUA zoekt in ZIJN WOORD DE BIJBEL en met hem persoonlijk praat (Bidden) gaat groeien.

    6 Dan wil GOD jou tot een bruikbaar instrument maken waardoor ZIJN liefde naar andere mensen toe kan stromen dit door jou handel en wandel dat GELEID gaat worden door ZIJN GEEST die in jou is komen wonen.

    7 DE HOOP die je dan heb is dat je mag weten dat HIJ DE HERE GOD in jou hart gaat uitwerken wat hij van jou wilt naar ZIJN RAADSBESLUIT.

    En in zijn tijd. (NAAR ZIJN GEDULD) met jou.

    [Fil.2:13]

    Als je jou wil over geeft aan ZIJN GEEST dan werkt ZIJN GEEST al het goede uit in jou.

    Je mag weten totaal vrij te zijn in HEM en deel te zijn van ZIJN lichaam de gemeente (dit zijn alle ware gelovigen op deze wereld)

    Je bent geen lid van een of andere religieuze denominatie of organisatie van mensen met hun regeltjes geworden maar je bent dan deel geworden van GODSvolk van hen die hun leven richten en laten leiden door GODSWOORD AMEN.

    Dan zullen andere zien dat YESHUA leeft in jou AMEN.

    En dat jij werkelijk vrij bent gemaakt en vernieuwd door YESHUA.

    Je zult dan EEUWIG bij YESHUA mogen zijn.

    Ik heb deze verandering zelf mogen mee maken van occultgebonden,

    echo centrisch criminele, verslaafde.

    Tot een diensknecht van YESHUA, die nu DE LIEFDE van YESHUA mag brengen in Zuid Oost Azie en andere delen waar de HEER mij zend.

    Dank HEER dat u van Karin houd meer dan zij zelf ooit kan beseffen.

  6. GOD IS GOOD ALL THE TIME

    ALL GLORY AND HONOR TO HIM WHO HATE THE SIN BUT LOVE ALWAYS THE SINNER AMEN.

    [Openbaring 3]

    8 Ik weet uw werken; zie, Ik heb een geopende deur voor u gegeven, en niemand kan die sluiten; want gij hebt kleine kracht, en gij hebt Mijn woord bewaard, en hebt Mijn Naam niet verloochend.

    Lieve mede gelovigen en zoekers naar de WAARHEID,

    Namens mijn vrouw en ik danken wij DE HERE YESHUA en geven HEM alleen alle eer

    Deze brief heb ik ook persoonlijk naar iemand gestuurd die gereageerd heetf over de Bijbelse overdenking

    Wie wij zijn is niet zo belangrijk maar WIE is DE HERE YESHUA ? Kent U HEM wel WERKELIJK ?

    Eerst wil ik jullie vertellen dat ik maar een eenvoudige man ben en ik het niet waard ben om ooit een kind van GOD te mogen zijn en ZIJN NAAM te noemen, laat staan in ZIJN NAAM te mogen prediken, te schrijven.

    Alleen door ZIJN GENADE die ik 30 jaar geleden heb mogen ontvangen in YESHUA mag ik zijn wat ik nu ben AMEN.

    bevrijd van mijn haat aan volgelingen van YESHUA en van occulte gebondenheden, verslavingen en crimineel leven.

    Bij alles wat ik schrijf wil ik alleen het religieuze denken van waaruit allerlij heidense filosofien,leugens zijn voort gekomen in het genoemd christendom, die liefdeloosheid heeft veroorzaakt ten eerste tot DE HERE YESHUA en tot de medemens.

    Ik bid dat door middel van GODSWOORD mensen biddend willen overdenken van wat zij horen vanaf de kansel.

    TV enz...

    ls ik schrijf over wat mis is in doctrine's van de vele denominatie's dan oordeel ik niet over hen die verblind zijn en die niet beter weten dan dat zij in de waarheid zijn maar wij bidden voor hen.

    Al wat ik schrijf is om dwalingen in HET EVANGELIE te laten zien.

    Nooit heeft enige mens het recht te oordelen over andere mensen hoe slecht en groot ook hun zonde is, dat heeft alleen DE HERE YESHUA AMEN.

    Maar ik geloof dat ik mensen altijd mag oproepen om alles wat zij horen en zien in de Bijbel biddend te onderzoeken overdenken in HET opgeschreven WOORD van GOD.

    Om mensen op te roepen om in DE VOLLE GENADE te gaan leven die wij werkelijk hebben ontvangen in YESHUA DE CHRISTUS van DE BIJBEL.

    Door het werk als eenvoudige zendeling's echtpaar in Zuid Oost Azie hebben wij werkelijk leren begrijpen hoe groot GODSLIEFDE is voor ons en voor alle mensen op deze aarde.

    Maar wij hebben ook leren begrijpen hoe GOD de liefde voor de zonde in de mens werkelijk haat omdat deze liefde voor de zonde de mens die hiervan niet verlost is schaad en ook de andere mensen om hem heen.

    Ik heb gezien wat de oorzaken zijn van religie in het algemeen daar valt ook de genoemde christelijke religie onder.

    Zonde is zonde ?

    Ik persoonlijk geloof dat als een man of vrouw die zondag in de kerk zingd van DE LIEFDE GODS maar door de weeks zijn mede partner of zijn kinderen geestelijk of lichamelijk mishandelt dat nog erger is dan als

    ongelovigen (ontwetende) die alle zonden bedrijven die beschreven staan in GODSWOORD.

    Ik geloof dat hypocrisie het ergste is dat GOD haat zie maar naar de handel van YESHUA met de Fariz. en Schriftgeleerde uit zijn tijd.

    Als een prediker die beweert GODSWOORD te prediken en die bewust Bijbelteksten uitzoekt en verdraait om mensen weer onder een religieuze Yidishe oude wettische (systeem) te plaatsen zodat hij de hoorders van zijn preek kan manipuleren om er zelf maar in mater.zin beter van te worden dan is dat nog erger dan dat de Hindi priester en Islamitische Imam dit doet want die kennen DE HERE YESHUA en ZIJN WOORD niet.

    Wij geloven persoonlijk dat hypocrisie het ergste is onder de zonde's kijk maar naar hoe onze HERE YESHUA omging met hen die hypocriet waren en hoe duidelijk hij deze zonde en de gevolgen bij naam noemde.

    Religie maakt mensen hypocriet volgens de woorden van onze HERE en VERLOSSER AMEN.

    Geloof mij lieve mede gelovigen religie is een monster dat mensen levens langzaam opeet ik bedoel mensen geestelijk blind maakt voor DE WAARHEID.

    Het bind mensen en maakt mensen slaven van dat monster-systeem.

    Zie naar de grote hoeveelheid denominaties onder het christendom dat dat heeft voortgebracht.

    Wij kunnen elke naam geven aan religie maar het blijft het zelfde monster.

    Als wij een vieze steen in een mars verpaking stoppen denkt iedereen dat het een lekkere chocolade reep is nietwaar maar men komt er pas achter als de verpakking eraf is en het proeft zo is religie een verpakking met een etiket maar met een smerige inhoud.

    Sommige religieuze aanhangers doden werkelijk mensen lichamelijk als wij naar het nieuws kijken anno 2007 dan zien wij toch de uitwerking van wat religieuze systemen zoals Islam uitwerken nietwaar?

    En dan wil ik nog niet eens spreken over de andere religien.

    Maar ook als wij terug kijken in de geschiedenis hoeveel mensen er zijn vermoord en tot slaven gemaakt door een religieuze christen syteem RKK en dat alles onder het mom van christendom .(in de naam van jezus)

    Waarvan anno 2000 de leider sprak van hoe geweldadig de Islam wel niet is.

    Geschiedenis o.a. inquisitie

    In de tweede wereld oorlog werden de wapens van hitler ingezegend door de pope de leider van dit syteem.

    De afvoer van Yidishe mensen en zigeuners niet veroordeeld.

    Tot de dag van vandaag erkent dit syteem nog steeds niet GODSPLAN met ZIJN volk Israel en het recht van dit volk om Jeruzalem (Israel) het beloofde land te bezitten als hun land.

    Wat een leugen ja de leugen heerst op deze aarde.

    Laten hen die zich Christenheid noemen dan maar eerst de hand in eigen boezem stoppen nietwaar ?

    Weet je wel de splinter en de balk ?

    Wij zijn geen lid van welke religeuze groep dan ook maar ik ben trots en verheugd dat ik een klein lid mag zijn van HET LICHAAM van YESHUA DE VERLOSSER AMEN.

    En dat waar twee of drie in ZIJN NAAM samen zijn HIJ DE GROTE ALMACHTIGE GOD en HEER in het midden is AMEN.

    Wat heeft de mens toch van dat GEWELDIGE LIEFDEVOLLE EVANGELIE van GENADE die wij door YESHUA hebben mogen ontvangen gemaakt nietwaar ?

    Ons enige voorbeeld is YESHUA die bleef zegenen tot zijn laatste woorden werden uitgesproken VADER VERGEEF hen.

    Ook is ons voorbeeld de gelovigen die wij persoonlijk kennen, die werkelijk vervolgd worden in hun leven in Indonesia en andere Islamitische landen en Birma en in India die ik heb mogen leren kennen door de zending die ik alleen mag en kan doen in Zuid Oost Azia en dat wij alleen kunnen en mogen doen door YESHUA ZIJN GENADE over ons leven PRIJST HEM AMEN.

    Deze gelovigen die zo'n zwaar leven hebben die soms lichamelijk en geestelijk gefolterd worden maar altijd blijven volharden in DE LIEFDE HET WARE LICHT (die in hun hart is) voor YESHUA en voor hun vervolgers (medemens).

    Zij kunnen zeggen net als hun HERE YESHUA vergeef hen o GOD.

    Dit alles allleen omdat zij werkelijk vrij zijn gemaakt door YESHUA DE CHRISTUS uit DE Bijbel van het monster dat religie heet.

    Ik hoorde laast preken en gesprekken hier in Nederland dat gelovigen die arm zijn en die geen welvaart hebben in hun leven, nooit in GODSWIL kunnen zijn.

    Dit is de evangelie boodschap van het christendom anno 2007 welvaart welvaart welvaart.

    Lezen de mensen die zich christen noemen wel de bijbel ?

    Onze lieve Broeders en Zusters die wij persoonlijk kennen en die in armoede leven omdat zij de outcast zijn van de religieuze dictoriale landen waar zij wonen?

    Die gemarteld worden bespuwd soms worden Vrouwen en Kinderen sexueelmisbruikt alleen omdat ze hun HERE YESHUA zo lief hebben en van HEM getuigen maar elke keer kunnen zij hun vervolgers vergeven dat is pas HET ECHTE EVANGELIE en WARE Dicipelschap.

    Als ik denk aan onze Team leden van Travelers For CHRIST India die door dat er nu een anti bekeringswet heerst in India het met de dag moeilijker krijgen om zelfs nog Het Evangelie der GENADE te kunnen verspreiden en te leven als volgeling van YESHUA.

    Onze lieve Broeders en Zusters waarvan de kinderen al zijn vermoord om hen te laten stoppen met het verkondigen van HET WARE EVANGELIE.

    Volgens hen in het westen die zich onder de noemer van het christendom stellen leven deze mensen niet in de wil van GOD.

    Als ik dit schrijf dan komen de tranen in mijn ogen en kan ik alleen maar bidden HERE YESHUA vergeef deze mensen die zo spreken over u WARE Kinderen die zo moeten lijden om U NAAMS WIL AMEN.

    Ja mijn lieve mede gelovigen dit is de realiteit anno 2007 wat niet bekend word gemaakt op het wereldse nieuws op de TV.

    De christenheid in het westen maakt zich druk om mooie stoelen in de kerk mooiere gordijnen mooiere instrumenten grotere luxe gebouwen enz.. het moet mooier en mooier en luxer en luxer groter en groter.

    lekker dansen, zingen, wonderen halelua een groot feest nietwaar?

    Terwijl de gelovigen in India en andere landen lijden onder zware armoede daar zij hun inkomen (werkplek) zijn kwijt geraakt omdat ze van DE HERE YESHUA blijven getuigen en daarvoor werkelijk de prijs moeten betalen.

    Waar is de bewogenheid voor de werkelijke gelovigen die moeten lijden ?

    De bewogenheid voor de werkelijke arme die geen kennis hebben van HET EVANGELIE.

    TV Predikers die al zo rijk zijn dat ze nooit meer ene cent hoeven te vragen in hun hele leven die van het geld wat ze al hebben gekregen het evangelie wel tien keer kunnen brengen in de hele wereld, maar het geld wat zij van hun toehoorders hebben gekregen en dat bedoeld was als offer voor DE HERE ZIJN WERK, gebruiken om hun eigen flamboyante levens style in stand te houden en dit word nog goed gepraat ook door hun toehoorders christenen.

    En nog hebben zij nooit genoeg geld opgehaald de machine van de mammon moet blijven draaien Meer Meer Meer.

    En wat te denken van Voorgangers die in extreme luxe leven van het geld dat zij ophalen aan tiende gaven en andere rituele offers dit van mensen die zelf niet eens meer soms hun huur kunnen betalen en goed voor hun kinderen kunnen blijven zorgen, omdat deze mensen gebonden zijn gemaakt door de leugen die men gemaakt heeft van het boek Maleachi en verdraaing van de Bijbelse historische Yidishe teksten die hierin beschreven staan.

    De leugen dat de voorgangers en Evangelisten de nieuwe levieten zijn geworden en daardoor een hogere status en recht hebben op tienden van het inkomen van hun gemeente leden. (de christen elite)

    Heeft DE HERE YESHUA ons geen opdracht gegeven om eeerlijk en rechtvaardig te oordelen denk maar aan het onderzoek dat HIJ ons opdroeg,om de boom en de vruchten te onderzoeken.

    En de waarschuwing over de wolven in schaapsvacht.

    Duidelijk nietwaar ?

    Wie ben ik maar?

    Wie ik ben is onbelangrijk maar ik ken mijn allerliefste HERE YESHUA en ZIJN BOEK AMEN. dat is waarvoor ik elke keer wil lijden en kan sterven wanneer ik ben in de gebieden beschreven in deze brief.

    PRIJS HEM en GEEF HEM ALLE EER AMEN.

    Het evangelie anno 2007 is aangepast aan de wensen van de mens.

    Rijkdom, Rijkdom, Rijkdom, ik, ik, ik, wonderen, Wonderen, Wonderen herken je dat ?

    [Openbaring 3]

    14 En schrijf aan den engel van de Gemeente der Laodicensen: Dit zegt de Amen, de trouwe, en waarachtige Getuige, het Begin der schepping Gods:

    15 Ik weet uw werken, dat gij noch koud zijt, noch heet; och, of gij koud waart, of heet!

    16 Zo dan, omdat gij lauw zijt, en noch koud noch heet, Ik zal u uit Mijn mond spuwen.

    17 Want gij zegt: Ik ben rijk, en verrijkt geworden, en heb geens dings gebrek; en gij weet niet, dat gij zijt ellendig, en jammerlijk, en arm, en blind, en naakt.

    18 Ik raad u dat gij van Mij koopt goud, beproefd komende uit het vuur, opdat gij rijk moogt worden; en witte klederen, opdat gij moogt bekleed worden, en de schande uwer naaktheid niet geopenbaard worde; en zalf uw ogen met ogenzalf, opdat gij zien moogt.

    Lieve mede gelovigen bid met ons dat de blinde weer werkelijk kunnen zien waarop het werkelijk aankomt namelijk DE LIEFDE TOT DE HERE en DE LIEFDE tot de andere die in nood verkeren. deze twee zijn namelijk niet van elkaar te scheiden AMEN.

    Bid a.u.b voor alle gelovigen die vervolgd worden op dit moment.

    Bid a.u.b ook voor ons werk in Zuid Oost Azie o.a. India, Birma

    Voor onze team leden Team Travelers For CHRIST India.

    HET EVANGELIE van YESHUA is gratis hoor.

    Wij chatten op de Yahoo en mijn naam is dichter7777777

    Mijn vrouw schrijft nog niet zo goed Nederlands op de chatt.

    YESHUA houd van jullie (van alle mensen) en wij houden van jullie.

    GOD IS LOVE AMEN.

    Broeder en dienstknecht pancho

    & Zuster en dienstmaagd Awele

    Namens alle leden Team Travelers For CHRIST India (Birma)

    GODS ZEGEN & INZICHT en kracht in anno 2007 toegewenst.

    In YESHUA ZIJN LIEFDE verbonden.

    GOD IS GOOD ALL THE TIME AMEN.

    -------------------------------------------------------------------------------------

    Dit bericht werd verzonden vanaf 80.61.174.170 (ip503daeaa.speed.planet.nl) via link

    Samengevoegde post 14-2-2007 1:38:12:

    GOD IS GOOD ALL THE TIME.

    Hallo allemaal wie ik ben en mijn vrouw is onbelangrijk maar wie is DE HERE voor mij en wat is HIJ voor mij en wat is HIJ voor jullie ?

    omdat jullie iets meer van mij willen weten hier in het kort iets over mij zelf dan.

    ik ben Pancho een eenvoudige reiziger die trach een dicipel te zijn van YESHUA.

    Eens was ik een Christen hater, verslaafde, crimineel en occult gebonden.

    Nu mag ik weten werkelijk wedergeboren te zijn door de GENADE van GOD DE ALMACHTIGE door het duurst betaalde offer ooit betaald voor mij en voor alle mensen.

    Nu ben ik werkelijk vrij door HEM die werkelijk vrijmaakt.

    YESHUA is alles voor mij AMEN.

    Het lijkt mij fijn om deel te hebben aan de topics die behandeld worden en om jullie te leren kennen.

    Mijn aller grootste liefde is DE HERE YESHUA en ZIJN WOORD.

    Mijn tweede grote liefde is mijn lieve vrouw Awele die ik in India heb leren kennen toen ik voor een van mijn zendings missie's in Zuid Oost Asia in India verbleef.

    De liefde voor mijn Team genoten van Travelers For CHRIST India (Birma)en voor al mijn ware Broeders en zusters in deze wereld

    De liefde voor alle ontwetende die gebonden zijn door de duisternis.

    Voor mij is DE BIJBEL mijn levens compass.

    Ik speel een beetje Gipsy jazz Gospel op de Gitaar.

    Ik houd van soccer en race computer video games.

    YESHUA is meer voor mij dan christelijke religie bedrijven op de zondag.

    Religie is iets waar in je gelooft en waarvan je de regels (doctrine's) van wat de mensen opdragen volgd.

    religie brengd strijd, dwang, onrust.

    YESHUA volgen is HEM werkelijk kennen door ZIJN WOORD en openbaring door ZIJN GEEST,HEM werkelijk liefhebben en vertrouwen zichtbaar door de dingen die je doet.

    (handel en wandel in LIEFDE)

    door dat ZIJN karakter gekomen is(ZIJN liefde)in de nieuwe mens.)dit zaait (brengd) werkelijk Vrede, Vrijheid en Rust.

    Dit doordat het fundament van de geschreven wet en dat is de AGAPE' liefde die in het hart is geschreven AMEN.

    Hierdoor mag ik elke dag meer en meer groeien in GELOOF en ZIJN LIEFDE AMEN.

    Opdat Christus door het geloof in uw harten wone, en gij in de liefde geworteld en gegrond zijt; [Ef.3:17]

    Mogen DE HERE YESHUA jullie allen zegenen in ZIJN GEESTELIJK inzicht.

    ZIJN LIEFDE is groter dan de grootste zonde AMEN

    Zijn LIEFDE is groter dan wij ooit met ons menselijk verstand kunnen begrijpen.

    YESHUA IS VERGEVING VERNIEUWING REDDING AMEN.

  7. Ik ben het helemaal met jou eens

    alleen waneer wij biddend het geschreven Woord GODS overdenken zodat DE HEILIGE GEEST HET woord werkelijk zaaid in ons hart dan is het niet meer een doctrine die ontstaan is door menselijke ideeen maar en WAARHEID die ons steeds meer doet groeien in ons geloof waardoor DE LIEFDE dat het fundament is van alles wat in DE Bijbel is geschreven voor ons mensen anno 2007 werkelijkheid zal worden AMEN.

    wil je meer hierover met mij uitwisselen zend een mailtje

    GOD ZEGEN jou en alle anderen.

  8. Christelijke religie aanhangen of het volgen van YESHUA ?

    Het lijkt wel een geschreven wet in deze wereld dat voor alles wat orgineel en van goede kwaliteit is, mensen altijd een imitatie willen maken, maar zoals velen van ons weten zijn de naamaak (imitatie) artikelen nooit zo goed als de orginele.

    Imitatie's zijn nooit zo goed van kwaliteit als de orginele naar smaak, sterkte, langdurigheid.

    Namaak krab smaakt nooit zo lekker als echte krab, imitatie leer is nooit zo goed als echt leer nietwaar ?

    Hoe ongelooflijk het ook is de mens lijkt altijd de drang te willen hebben om echte natuurlijke, en kwaliteits producten te gaan copieeren, jammer genoeg geldt dit ook voor mensen die ware volgelingen van YESHUA DE CHRISTUS zijn.

    satan is de meester van het imiteren van GODSHEILIGE-GEEST en het maken van imitatie gelovigen. (christenen genoemd)

    De boodschap van satan zijn (evangelie) is wereldse welvaart. (een evangelie zonder kruis).

    DE HERE YESHUA waarschuwde ZIJN dicipelen al voor de imitatie gelovigen

    Pas op voor valse profeten, die in schaapskleren op jullie afkomen maar eigenlijk roofzuchtige wolven zijn. [Mat.7:15]

          

    want er zullen valse messiassen en valse profeten komen, die tekenen en wonderen zullen verrichten om Gods uitverkorenen zo mogelijk te misleiden.

    [Mark.13:22]

    Geliefde broeders en zusters, vertrouw niet elke geest. Onderzoek altijd of een geest van God komt, want er zijn veel valse profeten in de wereld verschenen. [1 Joh.4:1]

    Die valse profeten komen uit de wereld voort. Daarom spreken zij de taal van de wereld en luistert de wereld naar hen. [1 Joh.4:5]

    Er is een groep mensen die Christen genoemd worden, onder deze groep zijn ook mensen die zich werkelijk bekeerd hebben, zij hebben zich afgekeerd van de liefde voor de zondige genoegens en van de liefde voor de dingen van deze wereld. Zij willen geen enkel compromie sluiten met de wereld en wat tot die wereld behoort 2007 zij begrijpen werkelijk wat de ware kern is van Het EVANGELIE en wat het betekent om YESHUA werkelijk te volgen en te dienen en om hun GOD te behagen.

    Hebt de wereld niet lief, noch hetgeen in de wereld is; zo iemand de wereld liefheeft, de liefde des Vaders is niet in hem.

    [1 Joh.2:15]

    Broeders en zusters, met een beroep op Gods barmhartigheid vraag ik u om uzelf als een levend, heilig en God welgevallig offer in zijn dienst te stellen, want dat is de ware eredienst voor u. U moet uzelf niet aanpassen aan deze wereld, maar veranderen door uw gezindheid te vernieuwen, om zo te ontdekken wat God van u wil en wat goed, volmaakt en hem welgevallig is. [Rom.12:1-2]

    Deze gelovigen strijden tegen de zonde door en in de kracht van DE HEILIGE GEEST.

    Dat dan de zonde niet heerse in uw sterfelijk lichaam, om haar te gehoorzamen in de begeerlijkheden deszelven lichaams.

    [Rom.6:12]

    Deze zijn werkelijke volgelingen van YESHUA geworden zij zijn werkelijk wedergeboren doordat zij werkelijk hun HERE YESHUA willen gehoorzamen zijn zij werkelijk kinderen GODS geworden.

    Verwonder u niet, dat Ik u gezegd heb: Gijlieden moet wederom geboren worden. [Joh.3:7]

          

    En Hij zeide ook tot hen een gelijkenis: Niemand zet een lap van een nieuw kleed op een oud kleed; anders zo scheurt ook dat nieuwe het oude, en de lap van het nieuwe komt met het oude niet overeen. [Luk.5:36]

    schrijver: Het is of de nieuwe mens zijn of de oude mens zijn het gaat gewoon niet samen.

    Zuivert dan den ouden zuurdesem uit, opdat gij een nieuw deeg zijn moogt, gelijk gij ongezuurd zijt. Want ook ons Pascha is voor ons geslacht, namelijk Christus. [1 Kor. 5:7]

          

    Want in Christus Jezus heeft noch besnijdenis enige kracht, noch voorhuid, maar een nieuw schepsel. [Gal. 6:15]

    schrijver: Geen religie maar of wij een nieuwe schepsel zijn geworden dat is de point.

    Geloofd zij de God en Vader van onzen Heere Jezus Christus, Die naar Zijn grote barmhartigheid ons heeft wedergeboren, tot een levende hoop, door de opstanding van Jezus Christus uit de doden. [1 Petr. 1:3]

    Zo dan, indien iemand in Christus is, die is een nieuw schepsel; het oude is voorbijgegaan, ziet, het is alles nieuw geworden. [2 Kor. 5:17]

    schrijver: Deze gelovigen zijn alleen getrouw aan de ware rechtgesnedenleer van De Bijbel en steunen (vertrouwen) niet op hun eigen verstandelijke inzicht en dat van andere mensen.

    Het leven van deze gelovigen is werkelijk in een procces van Heiliging gekomen.

    Maar nu, van de zonde vrijgemaakt zijnde, en Gode dienstbaar gemaakt zijnde, hebt gij uw vrucht tot heiligmaking, en het einde het eeuwige leven.

    [Rom. 6:22]      

          

    Gelijk Hij ons uitverkoren heeft in Hem, vóór de grondlegging der wereld, opdat wij zouden heilig en onberispelijk zijn voor Hem in de liefde; [Ef. 1:4]

    Maar gelijk Hij, Die u geroepen heeft, heilig is, zo wordt ook gijzelven heilig in al uw wandel; [Petr. 1:15]

          

    Zo wordt gij ook zelven, als levende stenen, gebouwd tot een geestelijk huis, tot een heilig priesterdom, om geestelijke offeranden op te offeren, die Gode aangenaam zijn door Jezus Christus. [1 Petr. 2:5]

          

    Maar gij zijt een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterdom, een heilig volk, een verkregen volk; opdat gij zoudt verkondigen de deugden Desgenen, Die u uit de duisternis geroepen heeft tot Zijn wonderbaar licht; [1 Petr. 2:9]

          

    Die onrecht doet, dat hij nog onrecht doe; en die vuil is, dat hij nog vuil worde; en die rechtvaardig is, dat hij nog gerechtvaardigd worde; en die heilig is, dat hij nog geheiligd worde. [Openb. 22:11]

    Zij weten dat zij alleen volledig afhankelijk zijn van de VOLLE GENADE dit door het werk dat GODSGEEST doet in hun hart.

    16 Alles hangt dus af van God en zijn barmhartigheid, niet van de wil of de inspanning van de mens. [Rom.9:16]

    Hem nu, Die machtig is meer dan overvloediglijk te doen, boven al wat wij bidden of denken, naar de kracht, die in ons werkt,

    [Ef 3:20]

    Want het is God, Die in u werkt beide het willen en het werken, naar Zijn welbehagen. [Fil. 2:13]

    Deze gelovigen laten zich werkelijk leiden door DE GEEST van GOD in hen.

    Want zovelen als er door den Geest Gods geleid worden, die zijn kinderen Gods. [Rom.8:14]

    Wie zich door zijn eigen natuur laat leiden is gericht op wat hij zelf wil, maar wie zich laat leiden door de Geest is gericht op wat de Geest wil. Wat onze eigen natuur wil brengt de dood, maar wat de Geest wil brengt leven en vrede. Onze eigen wil staat vijandig tegenover God, want hij onderwerpt zich niet aan zijn wet en is daar ook niet toe in staat. Wie zich door zijn eigen wil laat leiden, kan God niet behagen. Maar u leeft niet zo. U laat u leiden door de Geest, want de Geest van God woont in u. Iemand die zich niet laat leiden door de Geest van Christus behoort Christus ook niet toe. [Rom.8:5-9]

          

    Wanneer de Geest ons leven leidt, laten we dan ook de richting volgen die de Geest ons wijst. [Gal.5:25]

    Deze gelovigen die uit de Yidishe & uit de andere vreemde volkeren zijn voortgekomen zijn werkelijk een lichaam.

    Ik heb nog andere schapen, die van dezen stal niet zijn; deze moet Ik ook toebrengen; en zij zullen Mijn stem horen; en het zal worden één kudde, en één Herder. [Joh.10:16]

          

    En heeft geen onderscheid gemaakt tussen ons en hen, gereinigd hebbende hun harten door het geloof. [Hand. 15:9]

    Voor dit evangelie schaam ik mij niet, want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor Joden in de eerste plaats, maar ook voor andere volken. In het evangelie openbaart zich dat God enkel en alleen wie gelooft als rechtvaardige aanneemt, zoals ook geschreven staat: ‘De rechtvaardige zal leven door geloof.’ [Rom. 1:16-17]

    En er is geen onderscheid tussen Joden en andere volken, [Rom.9:12

    En zij zongen een nieuw lied, zeggende: Gij zijt waardig dat boek te nemen, en zijn zegelen te openen; want Gij zijt geslacht, en hebt ons Gode gekocht met Uw bloed, uit alle geslacht, en taal, en volk, en natie; [Openb.5:9]

    Deze gelovigen weten 100% dat zij niet aan enerlei traditionele regel van de oude Yidishe rituele wet zijn gebonden.

    Want de wet is door Mozes gegeven, de genade en de waarheid is door Jezus Christus geworden. [Joh.1:17]

    De liefde doet den naaste geen kwaad. Zo is dan de liefde de vervulling der wet. [Rom.13:10]

    Want gij zijt tot vrijheid geroepen, broeders, alleenlijk gebruikt de vrijheid niet tot een oorzaak voor het vlees; maar dient elkander door de liefde.

    [Gal. 5:13]

    Opdat Christus door het geloof in uw harten wone, en gij in de liefde geworteld en gegrond zijt; [Ef.3:17]

    En in Hem gevonden worde, niet hebbende mijn rechtvaardigheid, die uit de wet is, maar die door het geloof van Christus is, namelijk de rechtvaardigheid, die uit God is door het geloof; [Fil.3:9]

    Deze gelovigen lezen continu in het HET WOORD van GOD en overdenken het biddend keer op keer.

    Ik zal Uw bevelen overdenken, en op Uw paden letten. [Ps.119:15]

    Maar Hij zeide: Ja, zalig zijn degenen, die het Woord Gods horen, en hetzelve bewaren. [Luk.11:28]

    Heilig ze in Uw waarheid; Uw woord is de waarheid. [Joh.17:17]

    Deze gelovigen begrijpen werkelijk wat het betekent om werkelijk bevrijd en een nieuwe mens te zijn in CHRISTUS.

    Indien dan de Zoon u zal vrijgemaakt hebben, zo zult gij waarlijk vrij zijn. [Joh.8:36]

    Maar nu, bevrijd van de zonde en in dienst van God, oogst u toewijding aan hem en zelfs het eeuwige leven. [Rom.6:22]

    Toen we ons nog lieten leiden door onze eigen wil, werd ons bestaan beheerst door zondige hartstochten die de wet in ons opriep en droeg het alleen vrucht voor de dood. We waren aan de wet geketend, maar nu zijn we bevrijd; [Rom.7:5]

    Zo moet u ook uzelf zien: dood voor de zonde, maar in Christus Jezus levend voor God. Laat de zonde dus niet heersen over uw sterfelijke bestaan, geef niet toe aan uw begeerten. Stel uzelf niet langer in dienst van de zonde als een werktuig voor het onrecht, maar stel uzelf in dienst van God. Denk aan uzelf als levenden die uit de dood zijn opgewekt en stel uzelf in dienst van God als een werktuig voor de gerechtigheid. De zonde mag niet langer over u heersen, want u staat niet onder de wet, maar leeft onder de genade. [Rom.6:11-14

    Aan hun levens wandel kunnen alle mensen zien dat zij niet meer de zelfde zijn als van voorheen dit door hun ware bekering en de vruchten die duidelijk zichtbaar zijn geworden.

    Ik heb een voorbeeld gegeven; wat ik voor jullie heb gedaan, moeten jullie ook doen. [Joh.13:15]

    schrijver: Zijn komst als Licht (DE AGAPE') in ons hart is een groeiproces. En dat is ook zo met onze verandering naar Zijn beeld.

    Wie hij al van tevoren heeft uitgekozen, heeft hij er ook van tevoren toe bestemd om het evenbeeld te worden van zijn Zoon, die de eerstgeborene moest zijn van talloze broeders en zusters. [Rom.8:29]

    u bent zelf een brief van Christus, door ons opgesteld, niet met inkt geschreven maar met de Geest van de levende God, niet in stenen platen gegrift maar in het hart van mensen [2 Kor. 3:3]

    lees hierover ook in de Romeinen 5 brief vers 5 waar wij kunnen zien dat het DE HEILIGE GEEST in ons hart is die DE AGAPE' uitstort.

    Hierdoor kunnen wij het voorbeeld volgen van onze lieve HERE YESHUA net als Paulus de Bijbelse apostel.

    Dus volg mij na, zoals ik Christus navolg. 1 Kor.11:1

    Toen zei Jezus tegen zijn leerlingen: ‘Wie achter mij aan wil komen, moet zichzelf verloochenen, zijn kruis op zich nemen en mij volgen. [Mat.16:24]

    Volg dus het voorbeeld van God, als kinderen die hij liefheeft, [Ef.5:1]

          

    Volg mij na, broeders en zusters, en kijk naar hen die leven volgens het voorbeeld dat wij u gegeven hebben. [Fil.3:17]

    Dus troost elkaar en wees elkaar tot voorbeeld, zoals u trouwens al doet. [1 Tess.5:11]

    Hij komt voor kinderen van het licht juist niet plotseling (1Thes.5:1-6).

          

    wees voor de gelovigen een voorbeeld in wat je zegt, in je levenswijze, in liefde, geloof en zuiverheid. 1 Tim.4:12

          

    Geef zelf met goede daden het voorbeeld, laat je leer zuiver en waardig zijn, [Tit.2:7]

    Door DE LIEFDE GODS in hun hart bewerken zij de goede werken waardoor De VADER en DE ZOON werkelijk verheerlijkt word.

    U bent het licht voor de wereld. Een stad die op een berg ligt, kan niet verborgen blijven. En men steekt geen olielamp aan om haar onder een korenmaat te zetten, maar men zet haar op de standaard. Dan straalt zij licht uit voor allen die in huis zijn. Zo moet ook u uw licht laten uitstralen voor de mensen. Dan kunnen zij het goede zien, dat u doet, en zij zullen uw Vader in de hemel eer bewijzen. [Mat.5:14-16]

    schrijver: Ware gelovigen blijven altijd getrouw aan DE LIEFDE voor hun HERE en blijven alleen op HEM vertrouwen door alle situaties heen zoals door het lijden, onbegrip, valse beschuldigingen enz...

    Het imitatie christendom.

    Maar net als met allerlij andere zaken in de wereld waarvan imitaties worden gemaakt zien wij dat ook gebeuren met de ware gelovigen.

    Er is een grote groep mensen in de wereld die wel oprecht in DE GOD en ZIJN ZOON van de Bijbel willen geloven.

    Deze gelovigen geloven ook in een persoon die Jesus heet en die ZIJN dicipelen op aarde ZIJN WARE wijsheden heeft geleerd. Ook geloven zij dat HIJ gestorven is aan een hout voor de zonde van de mens om de mens het eeuwig leven terug tegeven.

    Maar deze mensen (willen) niet begrijpen wat de volledige WAARHEID van HET plan van GOD in ZIJN ZOON YESHUA werkelijk betekent.

    Hierdoor heeft satan vrijspel om deze mensen te kunnen bedriegen met een vals evangelie genoemd Christelijke religie.

    (over de hele wereld kunnen wij deze imitatie van het WARE Evangelie zien werken maar vooral in het westen).

    Dit evangelie van satan legd mensen een juk op waarvoor DE HERE YESHUA juist gekomen was en is voor gestorven.

    (om de mensheid waarlijk hiervan te bevrijden). AMEN.

    Er zijn vele mensen die echt werkelijk oprecht geloven, dat zij mee werken aan de verspreiding van het echte Evangelie maar de waarheid is dat zij in een ander evangelie geloven en dit ook brengen aan andere mensen.

    (in werkelijkheid zijn zij verblind door satan)

    (De boodschap is neem jezus aan in u hart dan word u vanzelf een kind van god en houd trouw de geboden zoals trouw op zondag naar de kerk gaan, de ritule tiende) enz...

    Maar de boodschap van werkelijke (bekering) (afkeer van deze zondige wereld) (dagelijks heilig te leven) word door hun zelf niet nageleefd en verkondigd.

    De wereld en zijn genoegens (materiele welvaart) worden vermengd met het Evangelie en door middel van muziek entertainment trachten zij hun toehoorders te betoveren.

    Het fundament van hun geloof is gebouwd op kennis en ervaringen van andere mensen (predikers, leraren maar niet op een werkelijk eigen overdenking onderzoek van de Bijbel.

    De Bijbel word vaak niet meer echt gelezen en gepredikt maar bedenkselen (boeken) van mensen die vaak geinspireerd zijn door de grootse leugenaar satan zelf.

    Vandaag tedag is satan druk bezig met zijn onkruid te zaaien dit door middel van zijn dicipelen. Door middel van verschillende nieuwe Bijbel vertalingen, Bijbelscholen, Gemeente's, TV en andere media zoals internet waar satan zijn invloed heeft.

    En de HEERE zeide tot mij: Die profeten profeteren vals in Mijn Naam; Ik heb hen niet gezonden, noch hun bevel gegeven, noch tot hen gesproken; zij profeteren ulieden een vals gezicht, en waarzegging, en nietigheid, en bedriegerij huns harten. Jer.14,14

    schrijver: Laten wij nooit vergeten dat De HERE YESHUA al vertelde aan ZIJN dicipelen dat satan zijn zaad het zaad dat onkruid zou bewerken tussen de goede tarwe zou zaaien.

    En als de mensen sliepen, kwam zijn vijand, en zaaide onkruid midden in de tarwe, en ging weg. Mat.13:25

          

    En de akker is de wereld; en het goede zaad zijn de kinderen des Koninkrijks; en het onkruid zijn de kinderen des bozen;

    [Mat.13:38]

          

    Laat ze beiden te zamen opwassen tot den oogst, en in den tijd des oogstes zal ik tot de maaiers zeggen: Vergadert eerst dat onkruid, en bindt het in busselen, om hetzelve te verbranden; maar brengt de tarwe samen in mijn schuur. [Mat.13:30]

    Vaak krijgen de Ware gelovigen (Het Evangelie) een slechte naam wanneer predikers van de imitatie evangelie's weer eens door de mand zijn gevallen. (aan het licht van hun werkelijke daden gebracht zijn). (materialism) hoererij, homofilie enz..

    (door middel van het nieuws via de media)

    Christelijke religie is Bigbussiness $$$ zie naar de handel in christelijke religieuzeboeken, bijbelstudies.

    Haar hoofden rechten om geschenken, en haar priesters leren om loon, en haar profeten waarzeggen om geld; nog steunen zij op den HEERE, zeggende: Is de HEERE niet in het midden van ons? Ons zal geen kwaad overkomen. [Micha 3:11]

    Ook de handel in de christelijke religieuze artikelen zoals DVD'S, christelijke Tshirts gebedskleedje's, gebedskruizen, gebedschecks die aan de man gebracht door middel van TV brengen veel winst op.

    En de HEERE zeide tot mij: Die profeten profeteren vals in Mijn Naam; Ik heb hen niet gezonden, noch hun bevel gegeven, noch tot hen gesproken; zij profeteren ulieden een vals gezicht, en waarzegging, en nietigheid, en bedriegerij huns harten. Daarom zegt de HEERE alzo: Aangaande de profeten, die in Mijn Naam profeteren, daar Ik hen niet gezonden heb, en zij [dan] [nog] zeggen: Er zal geen zwaard noch honger in dit land zijn [Jer.14:14-15]

    Haar profeten nu pleisteren hen met loze kalk; ziende ijdelheid en hun leugen voorzeggende, zeggende: Alzo zegt de Heere HEERE! en de HEERE heeft niet gesproken. [Ezech.22:28]

    Alzo zegt de HEERE, tegen de profeten, die Mijn volk verleiden; die met hun tanden bijten, en roepen vrede uit; maar die niets geeft in hun mond, tegen dien zo heiligen zij een krijg. [Micha 3:5]

    Wee hun! Ze gaan de weg van Kaïn, net als Bileam geven ze zich voor geld over aan bedrog, en net als Korach gaan ze aan hun opstandigheid ten onder. [Judas 1:11]

    Door sommige lui (predikers genoemd) is het beeld van Het Evangelie een evangelie van het grote geld geworden.

    Zijn zij dan vergeten van wat DE HERE YESHUA zei tegen ZIJN dicipelen ?

    Niemand kan twee heren dienen; want of hij zal den enen haten en den anderen liefhebben, of hij zal den enen aanhangen en den anderen verachten; gij kunt niet God dienen en den Mammon. [Mat.6:24]

    Doch ik vrees, dat niet enigszins, gelijk de slang Eva door haar arglistigheid bedrogen heeft, alzo uw zinnen bedorven worden, [om af te wijken] van de eenvoudigheid, die in Christus is. Want indien degene, die komt, een anderen Jezus predikte, dien wij niet gepredikt hebben, of [indien] gij een anderen geest ontvingt, dien gij niet hebt ontvangen, of een ander Evangelie, dat gij niet hebt aangenomen, zo verdroegt gij [hem] met recht. [2 Cor.11:3-4]

          

    Slechte mensen en oplichters zullen van kwaad tot erger vervallen; het zijn bedriegers die zelf bedrogen worden. [2 Tim.3:13]

    Welker einde is het verderf, welker God is de buik, en welker heerlijkheid is in hun schande, dewelken aardse dingen bedenken. [Fil.3:19]

    En er zijn ook valse profeten onder het volk geweest, gelijk ook onder u valse leraars zijn zullen, die verderfelijke ketterijen bedektelijk invoeren zullen, ook den Heere, Die hen gekocht heeft, verloochenende, [en] een haastig verderf over zichzelven brengende;

    En velen zullen hun verderfenissen navolgen, door welke de weg der waarheid zal gelasterd worden.

    En zij zullen door gierigheid, met gemaakte woorden, van u een koopmanschap maken; [2 Petr.2:1-3]

    Het is een evangelie van theater opvoeringen o.a. muziek, toneel enz... spelen een grote rol vooral te zien onder de zogenaamde moderne charismatische evangel. pinkster, babtist groepen van vandaag waar door middel van entertaintment geprobeerd word om mensen voor hun boodschap te vangen en waardoor middel van zogenaamde liefde's collectes ook weer kapitalen worden verdiend.

    Want onder Mijn volk worden goddelozen gevonden; een ieder van hen loert, gelijk zich de vogelvangers schikken; zij zetten een verderfelijken strik, zij vangen de mensen. [Jer.5:26]

    Een evangelie van rijkdom (pracht en praal) ook wel het welvaarts evangelie genoemd waarvan de gene die dit evangelie prediken en promoten zelf in hun leven een voorbeeld in zijn. (kijk maar naar hun extreme flamboyante levens stijl).

    Ik denk dat De woorden die de HERE YESHUA heeft gezegd tegen ZIJN dicipelen vandaag zeker niet meer gelden nietwaar ?

    Vergadert u geen schatten op de aarde, waar ze de mot en de roest verderft, en waar de dieven doorgraven en stelen;Mat.6:19

    ach wie ben ik maar de schrijver ?

    Het evangelie van de ik

    Een evangelie dat meer op de mijn wonderen en de mijn gavens van de geest is gericht dan op DES HERE YESHUA ZELF De GEVER van deze GAVENS. (mijn status) (mijn redding) (mijn zegen) enz..

    Ook is het een evangelie van (fijn & goed gevoel) zingend & dansend de hemel in gaan en high zijn in DE HERE zonder werkelijk ooit werkelijk berouw van zonde te hebben. (de alles kan en alles mag evangelie) GOD is toch LIEFDE? De VRIJHEID BLIJHEID evangelie. anno 2007.

    schrijver: Een christen moet zich ten eerste nooit door zijn gevoel dat door zijn vleselijke zintuigen en emotie's word bestuurd laten leiden en hier door (leven).

    want wij wandelen in geloof en niet in aanschouwen. [2 Kor. 5:7]

    Dit alleen is de ware Bijbelse principe waarop ons geloofs leven gebaseerd moet zijn.

    Hier wordt aanschouwen tegenover geloof gesteld. Aanschouwen, betekent zien, het staat voor de vleselijke zintuigen waarmee we vanalles kunnen ervaren.

    Als christenen behoren wij echter niet door ons gevoels ervaring te wandelen maar door het geloof in de door God in de Bijbel opgeschreven geopenbaarde feiten. (alles te toetsen naar het Woord van GOD)

    Een christen moet alleen leven door het geloof dat GOD ZELF als gave aan hem heeft gegeven.

    Het geloof in Gods woord, de feiten die daar staan, de beloften die daar worden gegeven.

    Daar steunt de ware gelovige (volgeling van YESHUA) op, daar laat hij zich alleen door leiden.

    Vertrouw op den HEERE met uw ganse hart, en steun op uw verstand niet. [spr.3:5]

    Velen volgen een evangelie van werelds gezindheid velen willen wel gered worden van de gevolgen op de zonde door christelijke religie te bedrijven, maar willen niet werkelijk verlost worden van de liefde voor de zonde en zeker niet het dragen van het kruis.

    En die in de doornen bezaaid is, deze is degene, die het Woord hoort; en de zorgvuldigheid dezer wereld, en de verleiding des rijkdoms verstikt het Woord, en het wordt onvruchtbaar. [Mat.13:22]

    Velen willen liever de makkelijke brede weg kiezen en door het volgen van menselijke religie de hemel bereiken.

    Ga door de nauwe poort naar binnen. Want de brede weg, die velen volgen, en de ruime poort, waar velen door naar binnen gaan, leiden naar de ondergang. Gaat in door de enge poort; want wijd is de poort, en breed is de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die door dezelve ingaan; Gaat in door de enge poort, want wijd is [de poort] en breed de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die daardoor ingaan; Nauw is de poort naar het leven, en smal de weg ernaartoe, en slechts weinigen weten die te vinden [Mat.7:13-14]

    schrijver:Hoever kan een Gemeente / Kerk afgescheiden zijn van de WARE BIJBELSE LEER en toch een echte Christelijke gemeente lijken en genoemd blijven worden.

    Bent u een echte volgeling van YESHUA of een Christelijke religie aanhanger ?

    schrijver: Religie is iets waar in je gelooft en waarvan je de regels (doctrine's) van wat de mensen opdragen volgd.

    YESHUA volgen is HEM werkelijk kennen door ZIJN WOORD en HEM werkelijk liefhebben en vertrouwen zichtbaar door de dingen die je doet.

    (handel en wandel door en in LIEFDE door ZIJN karakter in de nieuwe mens).

    Dit omdat het fundament van de geschreven wet in je hart is geschreven AMEN.

    Mogen DE HERE YESHUA u allen zegenen en u geven een volledig kennis en inzicht in ZIJN WOORD naar ZIJN RAADSBESLUIT WAT ZIJN GENADE WERKELIJK INHOUD voor u en alle mensen.

    Uw Broeder en dienstknecht Pancho

    & zijn lieve vrouw Awele

    YESHUA en wij houden van jullie allen.

  9. GOD IS GOOD ALL THE TIME.

    Hallo allemaal ik ben Pancho een eenvoudige reiziger voor YESHUA

    Eens een Christen hater verslaafde crimineel en occult gebonden.

    Nu mag ik weten werkelijk wedergeboren te zijn door de GENADE van GOD DE ALMACHTIGE door het duurst betaalde offer ooit betaald voor mij en voor alle mensen.

    Nu ben ik werkelijk vrij door HEM die werkelijk vrijmaakt.

    Het lijkt mij fijn om deel te hebben aan de topics die behandeld worden.

    Mijn aller grootste liefde is DE HERE YESHUA

    Mijn tweede grote liefde is mijn lieve vrouw Awele die ik in India heb leren kennen toen ik voor een van mijn zendings missie in Zuid Oost Asia in India verbleef.

    Voor mij is DE BIJBEL mijn levens compass.

    Ik speel een beetje Gipsy jazz Gospel op de Gitaar

    Ik houd van soccer en race video games

    YESHUA is meer voor mij dan christelijke religie bedrijven op de zondag.

    Religie is iets waar in je gelooft en waarvan je de regels (doctrine's) van wat de mensen opdragen volgd.

    religie brengd strijd, dwang, onrust.

    YESHUA volgen is HEM werkelijk kennen door ZIJN WOORD en openbaring door ZIJN GEEST,HEM werkelijk liefhebben en vertrouwen zichtbaar door de dingen die je doet.

    (handel en wandel in LIEFDE)

    door dat ZIJN karakter gekomen is(ZIJN liefde)in de nieuwe mens.)brengd werkelijk Vrede en Rust

    Omdat het fundament van de geschreven wet de liefde in het hart is geschreven AMEN.

    Opdat Christus door het geloof in uw harten wone, en gij in de liefde geworteld en gegrond zijt; [Ef.3:17]

    Mogen DE HERE YESHUA jullie allen zegenen in ZIJN GEESTELIJK inzicht.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid