Spring naar bijdragen

-EddiE-

Members
  • Aantal bijdragen

    33
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door -EddiE-

  1. Quote:
    Op zaterdag 24 februari 2007 00:14:45 schreef Pius_XII het volgende:

    [...]

    Jij bent degene die weigert feitelijk te worden met de dooddoener 'statistieken gelden niet voor mij'. Jij wilde advies, en de meeste reacties waren hier meelevend, totdat je je arrogant en neerbuigend begon op te stellen. Toen pas werd er wat steviger gereageerd.

    Ik heb leeloo's posts gelezen en zie niet echt een verschil in arrogantie en neerbuigend gedrag komen? Eigenlijk helemaal niet... Wat ik bijna begin te denken bij het teruglezen van de pagina's is dat je beter maar niet kunt trouwen. Geen gedoe als het misgaat en geen half slechte relaties die maar worden volgehouden omdat je je woord hebt gegeven.

  2. Leeloo ik steun je wel hoor, veel succes de komende tijd!

    Maar weetje waar het aan ligt, dit is een christelijk forum, dus christelijke standpunten. En de mensen die hier actief bezig zijn nemen die standpunten zeer serieus en soms vraag ik me wel eens af of ze kunnen begrijpen dat andere mensen niet of iets anders geloven. De reden dat ik hieraan twijfel is de bot harde reacties op jouw verhaal. Waar het op neer komt is dat er één iemand is die wel begrip voor je situatie heeft en de rest maar niet kan begrijpen waarom je dit doet en dat duidelijk laat merken. Tuurlijk het is een forum, vrijheid blijheid je mag zeggen wat je wilt. Maar het inlevingsvermogen van anderen en begrip voor situaties of andere meningen?? ver te zoeken...

    Nogmaals heel veel sterkte!!

  3. Quote:
    Op vrijdag 16 februari 2007 16:06:29 schreef Libanon Nakszynski het volgende:

    [...]

    Mij niet.

    Leg eens uit hoe dat in de praktijk werkt dan volgens jou?

    Dat je niet aan je eigen lul mag zitten, maar dat je dat je vrouw moet laten doen. Praktijk genoeg?? clown.gif

  4. Quote:
    Op woensdag 14 februari 2007 12:07:05 schreef Mr. Emilio het volgende:

    Omdat ik niet mijn oog wil hoeven uitrukken omdat het mij tot zonde (/zondige gedachten) verleidt...
    knipoog_dicht.gif

    Dus je waardeert de schoonheid van de vrouw niet? Of gaat die schoonheid samen met zogenaamde "zondige gevoelens"? En is het dat je die twee niet uit elkaar kunt/wil houden?

    Let wel, dit is GEEN persoonlijke aanval. Ik ben gewoon nieuwsgierig.

  5. Quote:
    Op woensdag 14 februari 2007 11:56:59 schreef Mr. Emilio het volgende:

    [...]

    Zoolang ik die lingerie maar niet hoef te zien omdat er al dan niet expres een erg laag gesneden heupbroek, een veel te kort naveltruitje oid over heen gedragen wordt. Dat mensen dit doen in hun vrije tijd: prima! Moeten ze zelf weten, maar op het werk of in de kerk?
    copper2.gif

    Op het werk/kerk/school is inderdaad niet echt een goede keuze, maar waarom zou je het buiten dat niet willen zien?

  6. Quote:
    Op dinsdag 13 februari 2007 22:59:31 schreef Kyran het volgende:

    [...]

    Je voelt je vrouw door een reetveter?
    rofl.gif

    Vrouwelijker, en ja, dat voel je. Het is hetzelfde principe dat je er graag goed uit wilt zien qua kleding. Je draagt wat je mooi vind en daardoor voel je je goed. Zo is dat ook met ondergoed/lingerie. Als een vrouw iets draagt wat zij mooi en lekker vind zitten zal ze zich meer vrouw voelen.

  7. Quote:
    Op dinsdag 13 februari 2007 12:11:45 schreef xx-taam-xx het volgende:

    [...]

    hamer.gif
    dat zegt ze ook hoor
    muur.gif

    Euhm juist niet, of ik mis ergens de ironie in een opmerking. Jippiej reageert op een opmerking van jouw, waarin je het belachelijk vind dat mensen iets anders aan moeten trekken omdat de andere mens daar vieze/rare dingen over gaat denken. Jippiej vind dat, ik niet, en in jouw post lees ik ook dat jij er niet mee eens bent. Maar ze zegt het wel???

    ikke niet meer snappen verbaasd.gif

  8. Quote:
    Op dinsdag 13 februari 2007 12:03:29 schreef Jippiej het volgende:

    [...]

    juist!!

    Nee dan meen je niet!! whahaha, kom op zeg. Een persoon moet aan kunnen doen wat hij/zij wilt, of dat nou een sm pakje is of een gothic jurk, het mag allemaal. En weetje waarom? Omdat we daar de vrijheid voor hebben in dit land.

  9. Quote:
    Op dinsdag 13 februari 2007 11:34:37 schreef Rainbow6 het volgende:

    [...]

    ja maar dat gebeurt ook steeds meer

    kijk maar naar mantelpakjes. vrouwen moesten ook oppeens maar met een broek op werk kunnen komen

    in bepaalde kleding stijlen is er al geen verschil meer tussen man en vrouw.

    die (naar mijn mening afschuwelijke) overhemden met gekreukelde kant en zo die mannen dragen komt gewoon weer bij de vrouwenkleding vandaan.

    ik vind het gewoon raar dat er zo hard geroepen word dat alles maar gelijk moet zijn en dat er dan toch wel weer gesmoest en gespraat word over ondergoed want dat kan dan weer niet.

    alles berust gewoon op een individuele mening. waar dat vandaan komt? meestal door de massa. de een vind dit dus de ander ook.

    helaas ben ik niet zo iemand die met de massa mee gaat
    devil.gif

    Iedereen gaat met de massa mee, dus ook jij, dus ook ik.

  10. Quote:
    Op vrijdag 09 februari 2007 10:50:50 schreef diakio het volgende:

    [...]

    Ongetwijfeld, en niet de vraag van dit topic.

    Nogmaals, de vraag is niet of gelovigen wel of niet zondigen, de vraag is, wat het zegt over je geloof in een persoonlijke, en alziende God, als je dingen doet die je zou laten als iemand keek.

    Het maakt je geen perefecte gelovige. Maar in deze tijd, in deze ontwikkelde maatschappij, is het praktisch onmogelijk om je als perfecte gelovige te gedragen. Zo kun je alleen worden als je weinig tot geen invloeden van de maartschappij over je heen krijgt en alleen bent opgevoed in een beschermde wereld.

    De maatschappij gaat verder, ontwikkeld en groeit, de ideologische standpunten krijgen steeds minder vat op de hedendaagse wereld. De vraag van jouw zou wellicht dan ook zeer van toepassing zijn zo'n 150 jaar geleden. En dan zal er als antwoord volgen; Nee, je bent geen goede gelovige, je geloof wankelt. Je doet dingen die je aan niemand wil laten zien, maar God ziet het wel.

    Maar of je vraag ook nu nog van toepassing is.... ik weet het niet.

  11. Om makkelijke voorbeelden te nemen;

    Als klein jongetje heb je kattekwaad uitgehaald, belletje lellen, vuilnisbakken tegen deuren en aanbellen, hondenpoep in kranten en aansteken voor een deur. Als je wat ouder bent gave verkeersborden meenemen en ophangen in je kamer, inbreken bij bouwplaatsen om dan de steigers op te klimmen en te genieten van het uitzicht. Natuurlijk begrijp ik dat iedereen een andere jeugd gehad heeft, en andere streken heeft uitgehaald.

    Nu is mijn punt, dat je bij alle voorgaande voorbeelden, niet wil dat iemand je ziet. Betekend dit dan dat de gehelene christelijke bevolking in hun jeugd niks gedaan hebben en maar de brave hen heeft uitgehangen?? Is het niet de bedoeling dat je leert van je fouten?? Is het niet het mooiste wat er is om op je leven terug te kijken en te glimlachen om wat je allemaal hebt uitgespookt, goede EN verkeerde dingen?

  12. Ik ben niet gelovig, maar mijn vriendin wel. En ik denk, mochten we ooit trouwen, dat dat in de kerk zal gebeuren. Want buiten dat het voor haar een andere betekenis heeft, lijkt het me een prachtige ervaring.

    Nu een vraagje voor jouw; Hoe hou jij, en vooral je vriend, het drie en een half jaar uit zonder sex? Want ik weet niet of ik dat kan laat staan wil!

    Groetjes eddie

  13. Quote:
    Op zaterdag 03 februari 2007 16:51:52 schreef K. het volgende:

    Vet lache film.
    puh2.gif
    Maar als je niet gediend bent van buitensporig geweld zou ik je aanraden hem maar laten staan...
    widegrin.gif

    Ja idd widegrin.gif Net zoals Reservoir Dogs. Ik denk dat als je een beetje Christen bent je deze 2 klassiekers niet snel zal kijken puh2.gif

  14. Quote:
    Op zaterdag 03 februari 2007 10:27:42 schreef Pius_XII het volgende:

    Hiphop is over het algemen slome, amusicale muziek, waar de angel al weer een tijdje uit is. Alles behalve een intellectuele uitdaging dus.
    yawnee.gif

    Als je het vergelijkt met?????

  15. Quote:
    Edit: Mag ik vragen (en ja dat mag vast wel
    puh2.gif
    ) heo jullie een beetje snel een headshot krijgen met z'n controler. Ik heb hier een gamecube (die nu dus is vervangen door de Wii) en had daar een call of duty voor. Maar ik vond het toch vrij lastig om snel te mikken. Is dat gewoon een kwesie van gewenning of zijn daar speciale truckjes voor?

    Gewoon veel oefenen en een natuurlijk goede aanleg hand-oog coördinatie hebben. Ik heb hetzelfde probleem als jij, alleen dan omgekeerd. Met een controller kan ik alles maar met een muis ben ik een kluns. Komt wellicht ook omdat ik nooit op de pc games speel.

    Maar is er dus iemand hier die Halo 2 online speelt??

  16. Hallo!!

    Ik zag Hier de nodige topics over hobby's en dergelijke, maar wat me opviel is dat er bijna niets is over games. Daar bedoel ik dus de elektronische muk mee en niet de boordspellen widegrin.gif

    Ikzelf ben "verslaafd" aan halo 2 en speel via xbc online. Ik ben wel benieuwd of er nog meer mensen zijn hier die halo spelen en zoja, ook online en hoe online?

    Ook als je andere online games speelt ben ik er nieuwsgierig naar knipoog_dicht.gif

    groetjes

  17. Quote:
    Op dinsdag 30 januari 2007 17:41:54 schreef annia het volgende:

    Of ZELF nadenken over de standpunten van de bijbel en die dan aannemen?

    Die vergeet je geloof ik.

    Ja klopt, maar grote kans dat je het niet met alles eens bent. Ean wat doe je dan? Toch innemen omdat het een standpunt van de bijbel is? Of toch je eigen weg volgen omdat je denkt dat dat beter is. Immers, je hebt er zelf over nagedacht en je bent voor jezelf dan tot een conclusie gekomen.

  18. Quote:
    Op dinsdag 30 januari 2007 13:04:20 schreef diakio het volgende:

    [...]

    Ik denk dat je een tamelijk bizarre uitspraak doet. Als mensen hun mening klakkeloos uit de Bijbel overnemen en daar hun eigen interpretatie aan geven, is het dus niet meer klakkeloos uit de Bijbel overgenomen, maar hun eigen mening. Kortom, wat beweer je nou eigenlijk?

    Goed punt, ik had dat gedeelte beter weg kunnen laten voor diegenen die niet precies de boodschap uit het bericht konden halen.

    Ik bedoel er dus mee, hoeveel mensen er hier nou ZELF tegen het leven en de wereld aankijken, en ZELF beslissingen nemen over bijv; een relatie tussen gelovig en ongelovig, of seks voor het huwelijk. En niet meteen de standpunten van de bijbel overnemen.

    Duidelijker?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid