Spring naar bijdragen

Corientje123

Members
  • Aantal bijdragen

    2.884
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Corientje123

  1. Vanmiddag te horen gekregen dat de eerste auto die ik had, overleden is.

    Voor een aantal van jullie wel bekend als de kleine gele cuore, welke een aantal jaren trots credible stickers heeft gedragen.

    Zelf reed ik er al niet meer in, vanwege een incident waarbij ik een wiel bijna verloren had. Maar mijn vriend nog wel, en bij hem heeft "zij" vanmiddag haar laatste adem uitgeblazen.

    Merk toch wel dat ik aan de auto gehecht ben geraakt in de afgelopen jaren. (en dat we nu geen 2de auto meer hebben is ook wel erg lastig moet ik zeggen)

  2. Gedaan: Uitgeslapen, ontbijt gemaakt, computer aangezet, mail gelezen, enquetes ingevuld, credible gelezen, ondertussen ontbijt gegeten en gedronken.

    Doen Dit invullen en een beetje heen en weer surfen.

    Nog doen: Aankleden, kastje schuren, kastje verven, verfkleding uitdoen, douchen, eten maken (nogal uitgebreid), beetje hangen en computeren, eten, vanavond sporten, daarna slapen.

    Luisteren: Naar het lawaai dat de buren maken.

    Drinken: Thee en zo weer thee.

    Eten: Als ontijt: 3 beschuitjes en een kop thee

    Denken: Ik heb geen zin

    Dragen: Pyjama, maar zometeen verfkleding

    Willen: Hmm... tja..

    Voelen: Erg lui

  3. Quote:

    Jaa ik ken het alleen kan je het beter niet doen voor de ramen met gordijnen open.... ik was heerlijk mijn heupen aan het losmaken tot ik erachter kwam dat de buurjongens het erg sexy en charmant vonden hoe ik voor die tv stond
    puh2.gif

    En daarom doe ik het dan gewoon bij de sportschool. Dan sta je met een stuk of 20 mensen al die bewegingen te maken en kijkt niemand echt raar...

  4. Ik werk 32 uur in de week, vriendlief 40 (naja 38).

    Ik kook eigenlijk elke dag, vriendlief doet de afwas. Soms draaien we dit ook om.

    Verder stofzuigen, dweilen en strijken doet vriendlief standaard.

    Ik doe standaard de was en de badkamer.

    Ik ben ook het meeste aan het opruimen in de rest van het huis omdat ik me sneller irriteer aan de rommel. Maar dit al wel vaker genoemd hier.

    Vind dit wel een eerlijke taakverdeling. Aangezien vriendlief ook nog wel eens technische klusjes doet in en rondom huis. En ik vind het ook niet erg om wat meer te doen, ik houdt van een opruimd huis big-smile.gif

    Ik werk onregelmatig dus kan mijn dag vaak ook wat anders indelen dan hij.

    Mochten er kinderen komen, dan is de kans groot dat ik stop met werken of 1 a 2 dagen ga werken op de tijden dat vriendlief thuis is.

  5. In mijn auto gebruik als ik mijn achterruiterwisser moet gebruiken hetzelfde hendeltje voor mijn voorruiten wisser alleen dan moet je hem naar voren klikken in plaats van naar achteren.

    Maar het kan zijn dat het bij elke auto anders is.

    * Corientje123 heeft in februari alweer 5 jaar haar rijbewijs puh2.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid