Spring naar bijdragen

reborn_sinner

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door reborn_sinner

  1. Quote:
    Op dinsdag 16 januari 2007 21:30:02 schreef Princess. het volgende:

    puh2.gif
    niet helemaal, Jezus gaat ons ook oordelen en dat is geen teken van zwakheid
    knipoog_dicht.gif

    Niet als je nu kiest voor Jezus en je zonden door hem laat wegwassen. Zodra God je dan wilt oordelen stapt jezus naar voren en zal zeggen .... ken ik. Voor hem ben ik gestorven. Voor zijn zonden ben ik gestorven. Dan is het dus goed en kun je de hemel betreden.

    Dat betekent niet dat je nu kunt doen wat je wilt, maar Jezus aanvaarden betekent dat je nu al rechtvaardig en zonder zonden bent. Het is immers volbracht.

  2. Als je er interesse in hebt zou je ook eens kunnen kijken in een evangelische gemeente. Cross Roads is een gemeente waar veel jongeren komen. Je hebt vestigingen in Amsterdam, Den Haag en in Rotterdam.

    link Is van de gemeente in Amsterdam. De website van de Rotterdamse gemeente is helaas uit de lucht.

  3. Het is idd vervelend als mensen om je heen om de kleinste dingen lopen te vloeken.

    Denk eraan dat je als christen zijnde een ambassadeur bent van God/Jezus. Door jouw gedrag moet God schijnen. Door er telkens weer wat van te zeggen kunnen personen net gefrustreerd raken als jij. Je loopt dan de kans dat je medemens zegt dat jij en je God hem irriteren. Geen goede reclame. Je kan zo personen nog verder van God verdrijven terwijl God dat natuurlijk niet wil.

    Zoek dus een geschikt moment om iemand te vertellen wat de woorden eigenlijk betekenen en denk eraan dat wat lichaam binnenkomt je niet onrein kan maken alleen wat lichaam verlaat.

  4. Weet je dat er groeperingen in de USA zijn (endtime believers) die openbaringen zo letterlijk nemen en zo overtuigd zijn dat zij de wederkomst van Jezus zullen meemaken dat ze God proberen een handje te helpen. Zo staat er ergens in Openbaringen dat in de eindtijd de tempel in Jeruzalem weer opnieuw gebouwd gaat worden. Gingen leden van deze groepering naar Israel (Jeruzalem)toe om de eerste stenen alvast te leggen ( rofl.gif ). Helaas voor hun werden ze gestopt door de autoriteiten. Het schijnt dat G.W. Bush ook bij deze groepering hoort. Dit is trouwens geen kleine groep maar bestaat volgens mij uit meer dan 20 miljoen Amerikanen.

    En het schijnt dat Cordaid (een liefdadigheids instelling) in het geheim bezig is met het ontwikkelen van chips met alle info van een persoon erop en van plan zijn deze chips snel op de markt te brengen. Was een aantal jaren terug op TV (netwerk) yes.gif

  5. Quote:
    Op zondag 24 december 2006 20:32:12 schreef Bronze het volgende:

    [...]

    echt makkelijk is dat niet je moet eerst begrijpen wat er in Genesis staat en wat God ermee bedoeld.

    het huwelijk maakt de man en vrouw 1.

    en gemeenschap hoort bij het huwelijk het is een teken van liefde voor elkaar en maakt hen 1.

    Maar een man mag geen gemeenschap hebben met een andere man God haat die zonde net zoals elke andere zonde.

    Leviticus 20:12

    [...]

    Romeinen 1:18-32

    [...]

    1 Korintiërs 7:7

    [...]

    Hier heb je deze teksten nog en de teksten die ik verder allemaal gepost heb, ik heb geen zin om het uit te leggen omdat je toch denkt dat de God er volop voor is terwijl als je de bijbel lees er achter kom dat je de verkeerde weg bent ingeslagen.

    niet dat je slechter ben dan ik, maar je moet kijken wat de bijbel precies zegt waarmee je begonnen ben, want satan kan je altijd verleiden met verkeerde gedachtes.

    En ik wil je niet kwetsen ook al doe ik dat met deze woorden en teksten, maar je vertellen dat het fout kan wezen.

    Als ik niet de waarheid spreek dan heb ik een groot probleem want ik heb je vals beoordeeld en zou ik moeten beven van angst, maar als jij fout ben dan heb jij een groot probleem.

    Er staat in Prediker:

    Prediker 4: 7-12

    Beter met zijn tweeën dan alleen

    7 Ik vestigde mijn aandacht op nog iets anders onder de zon, en ook dat is leegte. 8 Iemand is helemaal alleen. Hij heeft zelfs geen zoon of broer, maar toch zwoegt hij almaar door en wordt zijn dorst naar rijkdom nooit gelest. Voor wie beult hij zich zo af en ontzegt hij zich de genoegens van het leven? Ook dat is enkel leegte en een trieste zaak. 9 Je kunt beter met zijn tweeën dan alleen zijn, want – dat is zeker – samen zwoegen loont. 10 Wanneer twee vrienden samen zijn en een van beiden valt, helpt de ander hem weer overeind, maar wie alleen is en ten val komt is beklagenswaardig, want hij heeft niemand die hem op de been helpt.

    11 Wanneer je bij elkaar slaapt, geef je warmte aan elkaar, maar hoe krijgt iemand die alleen slaapt het ooit warm? 12

    En iemand die alleen is kan zich niet verdedigen wanneer hij aangevallen wordt, maar met zijn tweeën houd je stand. Een koord dat uit drie strengen is gevlochten, is niet snel stuk te trekken.

    -------------------------------------------------------

    Dit stuk gaat erover hoe zinloos het is om iets alleen te doen. Ook dus hoe zinloos het is om alleen door het leven te gaan.

    Het voor (christelijke) hetero's natuurlijk erg makkelijk om de passgas die Bronze uit de bijbel haalt te tonen en zeggen "kijk hier staat dat JIJ!! van je levensdagen nooit sex met iemand mag hebben. Wat dat psychologisch met iemand doet daar bekommerd zich de christen niet om. Genoeg mensen die door zulke uitspraken zichzelf van het leven beroven.

    Ik denk dat als je met die gevoelens worstelt je deze gevoelens bij Jezus moet brengen. Vertel hem dat je er mee zit en vraag hem of hij je wilt leiden. Vraag aan Hem of Hij aan je wilt laten zien wat voor jou goed en niet goed is en vertrouw erop dat hij het beste met je voorheeft.

    Hoe kom ik bij bovenstaande tekst uit Prediker. Is opzich wel een bijzonder verhaal. Ik worstel namelijk met homofilie. Na veel websites gelezen te hebben waar christenen proberen aan te geven of het wel of niet goed is een relatie aan te gaan zag ik door de bomen het bos niet meer. De een zegt dit de ander dat. In mijn frustratie heb ik gebeden of God mij kon vertellen hoe het zat. 2 dagen later was ik mijn kamer aan het opruimen en vond ik oud boekje waarin verschillende mensen wat voor mij geschreven hebben. Bij een gedicht stond een kaart en daaronder stond Prediker 4. Ik kende deze tekst nog niet dus het opzoeken in mijn bijbel en bleek dus bovenstaande tekst te zijn.

    Dit was voor mij wel schrikken, met name natuurlijk het elfde vers. Wat overigens niet betekent dat ik alles goedkeur. Het voor mij wel een bevestiging dat er in de bovenstaande teksten van Bronze niet alles zo eenduidig is. Dus nogmaals geef het aan God en laat je leiden door hem. Hij zal je de weg wijzen yes.gif.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid