Spring naar bijdragen

Stupid Boy...

Members
  • Aantal bijdragen

    50
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Stupid Boy...

  1. Ik heb ook gewoon mijn Favo Bands/Zangers/Artiesten! want mijn nummers veranderen nogal snel.

    1. System of a Down

    2. Linkin Park

    3. Metallica

    4. A Perfect Circle

    5. Muse

    6. AFI

    7. Felix Da House Cat

    8. Fedde le Grand

    9. Daft Punk

    10.Eminem

  2. Quote:
    Op zaterdag 10 juni 2006 20:19:37 schreef Helena het volgende:

    Hou je van alleen zijn?

    Ben je graag in het gezelschap van een paar vrienden?

    Of een stadion vol?

    En waarom?

    Ik zat er gewoon even over na te denken. Soms bellen vriendinnen me smiddags/savonds op als ik nét even niemand om me heen heb. Lekker niets doen, niet praten (behalve met God dan). Voor mij is dat een bepaalde vorm van vrijheid. Ik kan het dan ook niet uitstaan, al zijn ze nog zo gezellig en aardig, dat ze een gesprek van een uur willen houden, dat ik langskom (terwijl ik ze de hele week al zie
    puh2.gif
    ).

    Soms kan mijn hoofd het niet aan om een dosis ander-persoon op te nemen. Kortom, ik vind alleen zijn altijd wel rustgevend en zelfs noodzakelijk.

    Terwijl ik aan de ándere kant ook een ontzettende hekel kan hebben aan alleen zijn. Als ik té veel na ga denken, loop te piekeren of me rot voel. Dan wil ik weer gezelligheid (waarschijnlijk omdat ik mezelf dan niet gezellig meer vind
    puh2.gif
    ).

    Zijn er nog mensen bij wie het gewoon wat simpelen in elkaar zit? Die houden van alleen zijn punt? Of van gezelschap punt?

    En nog één vraag (onderzoeksvraag
    puh2.gif
    ):

    Ben je enigskind (of geweest of lang geweest)?

    Oké ben benieuwd
    knipoog_dicht.gif

    Ik ben over het algemeen ook meer op mezelf dan met andere, ik kan niet zo goed contact leggen met vreemde (Vooral meisjes dan knipoog_dicht.gif ) Maar meestal heb ik ook geen zin om met Vrienden af te spreken, ben liever alleen thuis..

  3. Hee Iedereen,, Ik ben een Jongen van (Maar) 12 Jaar... widegrin.gif

    Ik zit met 2 (Best) wel grote problemen:

    Ik ben Verliefd op een Super Lekkere Chick,, Maar ik durf haar dus egt niet aan te spreken, en krijg al zweet handen als ik haar zie,, Nu ben ik dus te weten Gekomen dat zij een Vriend van mij Leuk vind. Die Vriend heeft geen Moeite met Flirten / Versieren,, Dus die Zit Lkkr met Haar te Flirten, Terwijl Hij weet dat ik Haar leuk vind!! Dat is egt goed Baluh,, hebben Jullie Tips hoe ik haar TOG kan Versieren??

    Ik heb ook nog een Andere Vriend. Die Heeft egt altijd een Vriendin, en die is (eigenlijk) best een Player,, want hij Flirt egt veel,, Heel Vaak zie ik hem met egt leuke Meiden staan,, en die Lachen ook altijd om hem enzoo.. Ook ziet hij er egt Goed uit. Dus als ik dat zie,, Ben ik ook altijd wel een Beetje Jaloers: Waarom heb ik dat niet? Wat Doe ik Verkeerd? Waarom zie ik er niet zo goed uit?? Dit is egt Heel Vervelend.. Hebben Jullie ook hier Tips voor me hoe ik hier mee om kan gaan??

    Greetz van een Wanhopige Jongen...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid