Spring naar bijdragen

kelskip

Members
  • Aantal bijdragen

    191
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door kelskip

  1. ik ben sinds de zomer vakantie een aantal keer met een vriend van me, zonder kaartje, het park in geweest, ook in best wilde atracties.

    dat, terwijl hij(in het begin dan) zelf nog met iemand in het park liep.. ondertussen zijn hij en zijn toenmalige parkgenootje het park uit en ben ik nog regelmatig met hem zonder kaartje het park in geweest. jammer genoeg wil hij niet (samen met mij) een kaartje kopen en het park in gaan...

    en ondertussen hoop ik nog steeds dat k ooit met een bepaalde lieve vriend van me t park in kan.. maar dat zal voorlopig nog niet gebeuren jammer genoeg..

  2. Quote:

    Vreemde discussie. Berichten worden allemaal samengevoegd. Inhoud van de discussie past niet bij een 19-jarige jongen. Zwart-witte, felle discussie. Begrijp het niet. Sorry.

    wat is er mis met samenvoegen van reacties in een discussie?

    en wat bij iemand past hangt niet zo zeer van zn leeftijd af, maar van zn karakter; zn eigenschappen en alles wat ie heeft meegemaakt. dat is bij PUSH waarschijnlijk, iig op dit vlak, meer dan de gemiddelde jongen van zijn leeftijd.

    en dat zwart-witte valt ook nog best mee als je t mij vraagt.

    en wie ben jij om aan de TS te twijfelen? laat dat lekker aan hem zelf over. als je er niets nuttigers over te zeggen hebt dan 'jij bent niet wat je zegt dat je bent' reageer dan gewoon NIET. danku.

  3. Quote:

    Ik weet niet of het zo is, maar ik wil toch een gedachte even droppen. Bij een groot deel van de mensen met een homofiele geaardheid is dat genetisch bepaald oid. In ieder geval is is de homofiele geaardheid bij een groot deel van de homo's simpelweg een deel van je karakter.

    het is nooit bewezen dat homofilie genetisch bepaald is...

  4. ik denk wel iedere dag aan mn vrienden, vooral die van school(die zie k dan ook iedere dag, maar ook op dagen dat er geen school is denk k wel vaak aan ze). mijn beste vriendin zie ik jammer genoeg maar heel weinig waardoor k ook niet zo vaak aan r denk. maar ik denk iedere dag iig wel aan een paar vrienden. vrienden zijn heel belangrijk voor me!

  5. dank u zeer mensen.

    ik zeg mischien niet zo veel terug, maar k lees alles en hou t in mn achterhoofd. ben erg blij met alle reacties!!!!

    nu denk ik niet dat we binnenkort al een relatie zullen krijgen(o.a. omdat hij net uit een andere relatie komt stappen)

    we vinden zelf inderdaad ook dat we eerst elkaar gewoon goed moeten leren kennen en kijken of de genegenheid, die we zeker allebij voor de ander voelen, ook omgezet kan worden in verliefdheid e.d.

    hoewel k wel moet zeggen dat k t best veel over m heb bloos.gif

    tot nu toe lopen we niet echt tegen het leeftijdsverschil aan, afgezien van het feit dat hij op sommige gebieden meer ervaring heeft, maar tja puh2.gif

    nuja, het is inderdaad nog een beetje bezien hoe het allemaal gaat lopen, maar t gaat vast allemaal wel goed komen smile.gif

  6. ik ben sinds euh, 3 weken ofzo ook weer in en rond het park te vinden, met iemand die ik al een tijd kende. maar ik had nooit verwacht hem rond het park aan te treffen.

    ik kwam hem bij de ingang tegen, met zijn 'huidige' parkgenootje(complexe situatie verbaasd.gif ) stond hij daar, op het punt het park te verlaten, terwijl hij het toch ergens niet durfde.

    toen ben ik, zonder kaartje en compleet ongepland, met hem het park in gegaan en we zijn in een aantal atracties geweest.

    hoewel het ons beiden goed beviel is hij nu toch weer terug gegaan naar zijn parkmaatje. hoewel ze nu wel een tijd lang totaal individueel rond gaan lopen bij de ingang.. t is echt een complexe situatie, maar toch, ergens diep van binnen, hoop ik dat wij eens samen het park weer in kunnen...zonder dat hij zijn parkmaatje ervoor alleen laat...

  7. hoihoi,

    sinds mn 17e verjaardag heb ik op zaterdag avond niet echt meer een tijd dat ik thuis moet zijn. als ik het op tijd laat weten is het geen probleem als ik ergens blijf slapen, en met een beetje lief vragen mag t zelfs nog al ns bij jongens mocht ik daar nou zo'n zin in hebben..

    hoewel mn ouders met jongens wel erg streng zijn naar mijn mening, nuja, ze verbieden het me niet meer direct om bij een jongen te logeren, maar ze maken wel duidelijk dat ze het echt liever niet hebben. verder moet ik niet proberen een jongen bij mij op de kamer te laten slapen...

    qua alcohol verbieden ze me niets hoewel ze t ook liever niet hebben. quote van mn moeder(k vind m nogsteeds mooi):"we kunnen je wel verbieden alcohol te drinken, maar als je het wil doe je het toch wel". zodoende mag het wel, maar ik doe het maar zelden. k lust nog steeds geen bier.

    nou zal ik het voordeel hebben dat k een aantal broers en zussen boven me heb,waardor mn ouders redelijk wat ervaring hebben met dit soort dingen; mn broers en zussen waren ook echt niet allemaal van die lievertjes puh2.gif

    verder zien mn ouders me ook niet veel, ik zit t grootste deel van mijn tijd op school of inmn kamer... en k wil zo snel mogelijk op kamers, om toch maar mn eigen regels te kunnen bepalen... maar verder ben k meestal wel tevreden met de vrijheid die ik van mn ouders krijg!

  8. echt niet, mijnes!! mijne is de aller coolerderste!! HA! mijne is euhm, nuja, hij heeft lekker geen glow in the dark ritssluiting!!pff, die dingen zijn zoooo 2006 joh.

    verder, ik heb ook 'net' een nieuwe tent(eigk heb k m al een tijdje(maand ofzo) maar dat maakt niet uitsmile.gif)hij is van katoen en net een meter hoog! zooo schattig puh2.gif

  9. whaah, ik wil ook het park weer in! nuja, ik weet niet of ik het wil, wat ik wel weet is dat ik wil dat die andere persoon ook met mij het park in wil... dat zou zo fet zijn!!

    de Ontwerper van het park is wel met m aan t praten enzo, heeft m gave dingen laten zien, maakt grapjes met m. 'die poersoon' wil echt meer van Hem weten, Hem leren kennen, persoonlijk. en dat zie ik gebeuren, das wel heel fet! maar toch, maar toch....

    nuja, er zit niet veel meer op dan ook dicht bij de Ontwerper te blijven. aangezien 'die persoon' daar ook is, zal ik beiden dan beter leren kennen hoop ik smile.gif

    en verder hopen, geloven en lief blijven hebben!

  10. ik heb op t moment een prima Squier, 2e hands op marktplaats gekocht(t was een gokje, maar de verkoper was christen en de gitaar was inderdaad gewoon nog goed, zoals hij beloofdesmile.gif)hij speelt echt heerlijk!

    verder een Londen City 40W versterker... doet t goed smile.gif ook via Marktplaats... smile.gif k was voor 150 euro klaar big-smile.gif

  11. Ik weet niet of het een zonde is. in leviticus staat wel dat het UITVOEREN van homosexuele praktijken een gruwel zijn voor God. maar als dat zo is snap ik niet waarom er wel homo's bestaan dan. ik geloof niet dat God homo's zo heeft geschapen, orrigineel waren man en vrouw voor elkaar bedoeld, niet man en man(anders had God wel adam 1 en adam 2 ofzo geschapen)hoe dan ook, ik probeer op t moment voor mezelf ook redenen te vinden voor homofilie, ik ben r nog niet helemaal uit.

    en @ Bronze: homohuwelijken kunnen ook, dan heb je ook gemenschap met de gene met wie je bent getrouwd knipoog_dicht.gif

  12. zoals ik in eerdere posts ook al aangaf geloof ik zeker niet dat erfzonde dan de enige reden zal zijn, net als dat eigelijk alles wel meedere oorzaken kan hebben... maar voor mij zou t een hoop duidelijk maken als erfzonde wel een reden zou zijn..!

    [offtopic modus]nu k er over na denk is erfzonde eigelijk hardstikke lullig! je kan er niets aan doen en je bent er wel het slachtoffer van...[/offtopic modus]

  13. Quote:

    [...]

    Zo'n uitspraak vind ik eerlijk gezegd net zo arrogant als claimen dat homofilie aangeleerd gedrag is dat bij iedereen genezen kan worden.

    Er zijn wel meer dingen die normaal gesproken niet zouden kunnen. Maar bij God is niets onmogelijk. Dus waarom zou Hij iemands geaardheid niet kunnen veranderen?

    Aan de andere kant: Dat bij God niets onmogelijk is, betekent niet dat Hij alles doet wat mensen graag willen. Hij is nou eenmaal geen hond die op commando kunstjes doet voor een stukje vlees. Gods wil is niet te doorgronden, dus waarom willen we dat toch iedere keer weer proberen?

    Waarom iemand voor gek verklaren die claimt hetero te zijn geworden?

    Waarom iemand voor gek verklaren die claimt dat zijn relatie met iemand van hetzelfde geslacht door God gezegend is?

    Ik denk dat God nooit volledig te doorgronden is door de mens. Niet door de bijbel en ook niet door de Heilige Geest. Ik denk ook niet dat dat nodig is, want het idee was volgens mij dat we niet oordelen en elkaar liefhebben
    knipoog_dicht.gif

    mee eens.

  14. Quote:

    [...]Zeg kelskip, jij bent op pagina 47 van deel 3 er de oorzaak van dat we nu in deel 4 bezig zijn. Ga eerst maar eens antwoord geven op de reacties en vragen die op je opmerkingen zijn gekomen, daarna heb je iets meer rechten om je met de moderatie van dit onderwerp te bemoeien.

    Ik vond het een vrij bijzondere opmerking alsof ik een trauma zou hebben en daarom homo ben, eigenlijk nogal beledigd, ik wacht op een reactie. Je kunt op een discussie forum niet zomaar zoiets neerzetten en daarna geen antwoord geven maar wel klagen over de inhoud.

    wel, sorry, ik kom blijkbaar niet vaak genoeg hier op het forum om de discussie goed te kunnen volgen, ik had namelijk geen flauw benul van dat er zo veel op mij gereageerd was. mijn excuses dan voor mijn 'inbreken' enzo.

    maar ik zal proberen t een en ander(dat trauma gedeelte)uit mijn vorige post te verduidelijken(ik hoop dat t me goed lukt)(NOTE: dit is hoe IK het zie, wat IK geloof en vooral wat ik weet uit boeken en van ervaringen van anderen..! alsjeblieft geen reacties met dingen als 'dat geloof jij' want,... nuja. ik ben voor rede vatbaar knipoog_dicht.gif )

    nuja, er wordt gesteld dat homo-zijn aangeboren is, maar dat is zo ver IK weet dan, tot nu toe nog niet bewezen, hoewel ze t wel geprobeerd hebben te bewijzen. en aangezien het nog niet is bewezen dat t aangeboren kan zijn, ga ik er dan maar van uit dat t 'ontstaat', waneer dan ook.

    wel, mijn bron:

    ik heb zo'n boek(Het Gebroken Beeld) erover gelezen, van Lianne Payne. er wordt daar voor mensen met (o.a.) homosexuele gevoelens gebeden, tijdens dat gebed gaan de desbetreffende personen samen met God in gedachten terug naar het verleden. zo komen dan vaak dingen boven die de persoon allang was vergeten; vaak onverwerkte dingen(dit kan ook t overlijden van je konijn wezen, als je dat nooit goed hebt verwerkt...could)hoe dan ook, die personen gaan dan, samen met God, die gebeurtenis verwerken, of de persoon, die de (onverwerkte) herrinnering heeft veroorzaakt, vergeven, dat soort dingen. dus, vrede krijgen met de situatie, zodat het geen invloed meer kan hebben op hun leven.

    nou ben ik echt geen ster in genezend gebed enzo hoor, maar wat ik wel weet is dat die personen na het gebed zowel van hun depressie o.i.d. als van hun homosexuele gevoelens af waren!

    dat bedoelde ik te zeggen met 'dat t te genezen is'. nou kan ik me ook niet voorstellen dat 1 op de 10 mannen(zoveel schijnen er homosexuele gevoelens te hebben...best veel dus eigelijk)iets als een trauma meezeult vanuit zn baby/kindertijd hoor. maar...blijkbaar??!! als t niet aangeboren kan zijn...!

    nuja, ik hoop dat ik zo een beetje het nodige heb verduidelijkt. en nogmaals: excuses dat ik nu pas met t antwoord op de vragen uit t vorige deel kom bloos.gif

  15. ik vermaak me prima zo buiten het park, hoewel k soms nog wel even richting de poort moet kijken en k dan eigelijk wel weer naar binnen zou willen. t is zo mooi daarbinnen... nuja, de speeltuin is ook wel erg leuk!en ach, sommige dingen zijn nou eenmaal niet mogelijk...

    de jongen met wie ik het park in zou willen weet dat ik met hem het park in zou willen en respecteert dat helemaal. dat is zo gaaf! niet dat hij het park met me in wil. maar dat makt niet uit. het feit dat hij het accepteert maakt t al een stuk makkelijker. we kunnen er zelfs redelijk normaal samen over praten. ZO TOF!! zo is het niet erg om buiten het park te zijn smile.gif maar toch heb ik het er met de Maker van het park ook regelmatig over of wij toch eens niet samen het park in zouden kunnen. maar goed, de Maker weet het nu, ik laat t bij Hem liggen, als de Maker het goed vindt komt het wel goed smile.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid