Spring naar bijdragen

R?ch

Members
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door R?ch

  1. haha

    nou ik zoen ook niet meteen

    eigenlijk ben ik best shy.

    en daarom zei ik ook "ben ik gezoend"

    ipv heb ik gezoend met puh2.gif

    maar ik weet niet, dat meisje van die email kan mij echt blij maken gewoon door hoi te zeggen, alleen zie ik het niet gebeuren in de toekomst, omdat ik eigenlijk heel veel plannen heb met mijn beste vriendin, en ehm nouja, ik weet niet

    die dingen gaan niet werken denk ik.

  2. Ehm

    een tijdje geleden ben ik op een feestje gezoend door een meisje, ik dacht dat het misschien wel potentieel had om iets te worden, dus na het feestje wisselden we msn & 06 nummers uit,

    zij begon al snel raar te doen, en ik had zoiets van, nouja van mij hoeft het niet meer..

    ondertussen zijn we 2-3 maanden verder, en ik heb ehm ook de aandacht van 2 andere meisjes zegmaar eh gewekt (ik doe t echt niet expres, ik ben gewoon aardig)

    eentje liet na een flirt op mn werk haar emailadres op de toonbank liggen, en werd rood toen een vriendin een opmerking over mij maakte

    en de andere myspaced mij helemaal plat.

    allemaal heel leuk en aardig, maar ik weet niet of die mensen wel bij mij passen, ookal vind ik alle aandacht wel leuk natuurlijk.

    Alleen nu sprak ik gister dat meisje van het feestje, en die begon een verhaal dat ik eigenlijk te lief was, en dat ik het gewoon accepteerde toen zij raar deed enz, in ieder geval, ze begon te zeggen dat ze me echt weer heel graag wou zien, en ze vind me echt leuk zei ze.

    & d'r beste vriendin (die ik gratis erbij kreeg op msn) begon ook te zeggen dat ze verliefd was op mij.

    nu is mijn probleem

    kijk, ik ben vrijgezel, soms redelijk hopeloos, maar nu niet echt, alleen voel ik voor dat meisje helemaal niet wat zij voor mij voelt, terwijl zij denkt dat ik dat wel doe, aangezien ik zo aardig en lief blijf.

    het is natuurlijk een simpel antwoord om te zeggen "zeg gewoon dat je haar niet leuk vind" maar ik vind juist dat het een leuke meid is, alleen niet voor mij..

    nouja,

    wat je hier ook over wilt zeggen, het is allemaal welkom, ik probeer er voor mezelf uit te komen, maar jullie hebben misschien bepaalde goede imputs. party.gif

  3. ik droom altijd over golven, water, surfen en skimboarden

    en dan skimboard ik altijd op hele grote golven

    alleen wel raar dat ik soms van het ene op t andere moment in een andere "plaats" terecht kwam, bijvoorbeeld gewoon met vrienden ergens anders

    Vroeger droomde ik bijvoorbeeld dat ik in laguna beach aan het skimboarden was, en het moment erna bij mijn buren (vraag me niet waarom dat blink182 mijn buren waren, maar het was zo) op een tuinfeest was,

    ik heb meestal fijne dromen.

    Mijn engste droom die ik me kan herrineren was dat ik ook weer ging skimboarden, maar dat mijn skimmaatjes zegmaar stuk voor stuk verdwenen, en ik bleef gewoon kijken, zonder iets te doen, kon niet bewegen ofzo..

    ik heb wel geregeld dat ik heel realistisch droom, en dat ik later ook iets beleef precies zoals ik het gedroomd heb, zo'n soort deja vu, maar ik heb dan altijd zoiets van "huh, dit heb ik gedroomd"

    en dan wil ik snel iets anders doen dan wat ik in die droom deed, omdat 't gewoon een raar gevoel geeft om "mee te spelen" wat je gedroomd hebt.

  4. HOT: een gesprek krijgen op een internetchat met iemand die niet geloofd,

    en hem aan het einde van het gesprek horen zeggen "maybe christianity isn't such a bad thing"

    écht gaaf

    De wegen van de HEER zijn ondoorgrondbaar

  5. ik ben het met jaleez eens

    en ik wil eraan toevoegen

    "wat heb je aan een relatie, als je je Grootste Gelief, Diegene die stierf voor jou aan het vloekhout, Hij die alleen kwam om JOU te redden, Zijn oneindige Liefde, die Liefde, niet kunt delen."

    sterkte lente.

  6. Hot : skimboarden, en het feit dat er meer mensen hier skimboarden

    Hot : koekjes bakken

    Hot : ehm mijn hele weekend

    Not : het feit dat ik nu op school zit!

    Not : gezeik op mn werk, terwijl ik het idee heb dat het niet echt mn schuld is

  7. RobertF

    in de korte periode dat ik jou heb meegemaakt hier op het forum heb ik gemerkt dat je erg veel inzicht hebt in bijbelse zaken, ik zie er tegen op, ookal weet ik dat je dat waarschijnlijk niet zo zal willen,

    ik streef er na ooit ook zo te kunnen credible'n

    succes met je studie

    en God's zegen toegewenst!

  8. Nynthe

    bij onze cath (noem het even zo omdat ik moeite hem dat woord goed te spellen, en als ik t typ heb ik alsnog het gevoel dat het fout is puh2.gif)

    is het gewoon

    nouja voor mij gewoon

    we komen binnen,

    de dominee/cathleider doet een voorgebed

    en we hebben een boekje waaruit we de zegmaar het thema voor die avond aansnijden

    maar ik ga altijd in discussie omdat mijn persoon er niet aanwil dat "de bijbel altijd gelijk heeft"

    wat wel zo is natuurlijk

    maar ik wil weten wáárom

    en dat wil ik ook proberen tegen te gaan, *zie me nu niet als een ketter, maar ik wil gewoon graag de grens zoeken, en kijken wáárom iets niet zo is, of juist wel, ik hoop dat mensen me hier in herkennen*

    maar iig

    de dominee respecteert mijn input altijd wel, en dat is leuk, want soms krijg ik hem ook zo ver om zijn visie te veranderen

    ff voor de duidelijkheid, ik kom uit hardinxgat giessendam, 14 kerken, 3 marokanen (nee niet moskeeën, 3 personen uit het buitenland) verder een blank dorp en veel vreemdelingen"haat"

    maargoed

    ik als klein jochie uit mijn durp kom elke dag in utrecht, *cultuurshock!yeahh*

    dus zoals jullie misschien voelen aankomen, ik vertel de mensen welleens dat de wereld daar buiten werkelijk niet zo erg is.

    oh ik wil zo veel vertellen, maar het is bedtijd, truste allemaal!

  9. mag ik even zeggen

    ik heb totaal geen idee wat er allemaal in dit topic precies staat, maar ik kom net terug van cathechesatie en ik voel me echt goed

    en het gekke is

    dat ik elke keer op mijn cath over onderwerpen praat die ik die dag op credible heb lopen lezen, vandaag was dat

    liefde, huwelijk, overspel dingen

    en ik heb het dus heeel erg naar mijn zin gehad ,was echt gaaf net!

  10. Hoi!

    ik vroeg me even af wie hier allemaal 24 volgt?

    het 5e seizoen is in nederland net afgelopen horode ik, maar in amerika beging 16 januari het nieuwe seizoen, seizoen 6.

    ik heb van een vriend de eerste 4 afleveringen al gezien en nu zit ik er echt weer helemaal ik, kan weer neit wachten op de volgende!

  11. nee, het punt is dat ik persoonlijk de band toch wel support.

    en het is wel ethisch verantwoord naar de artiest toe omdat sommige bands zo hun geluid kunnen laten horen op plaatsen waar ze anders nooit zouden zijn gekomen.

    Samengevoegde post 08-1-2007 21:37:54:

    Quote:
    Op zondag 07 januari 2007 18:00:34 schreef Audiophile het volgende:

    [...]

    Jawel hoor, ik ken genoeg badns waar ik een album van zou willen kopen omdat ik er maar twee nummers van gehoord heb.

    ...

    en achteraf valt dat (imo) heel vaak tegen, maar dat is een kwestie van smaak.

    feit is gewoon dat er tegenwoordig té weinig muziek(/albums) wordt gemaakt die écht goed is.En wat je ker op keer kan beluisteren

  12. he Audiophile

    vind jij die 2 mp3's betrouwbaar?

    als je er zoveel van af weet weet je ook dat 2 nummers niet de doorslag maken voor een album, en je weet ook dat vaak die 2 nummers de beste nummers van het album zijn

    oftewel ik blijf bij mijn punt

  13. Quote:
    Op zaterdag 06 januari 2007 22:50:09 schreef diakio het volgende:

    [...]Onzin. Maak maar eens kennis met de netwerken van illegalen-opvang, dan weet je dat dit niet klopt.

    als je in dat netwerk terecht komt, kan je niet meer in je eigen onderhoud voorzien, en wordt je afhankelijk van anderen.

    en wat hester schreef is wat ik dus ook probeer te vertellen,

    voor die feiten en rugnummers zal ik even op zoek gaan smile.gif

  14. als je goed leest had je gezien dat ik bedoelde dat dat merkteken heel goed beeldspraak kan zijn, omdat toentertijd op het voorhoofd/rechterhand een merkteken ter herkenning werd aangebracht.

    (en het dus voor de tijd waarin het geschreven is best goed te begrijpen is voor mensen die het toen lazen, omdat het verwant is aan die tijdsperiode)

    mensen die hier meer van af willen weten , mijn bron voor deze theorie komt uit een docu van national geographic channel,

    ik zeg niet dat ik dit persé geloof, maar ik vind het aannemelijk,

    ik geloof namelijk allang dat je zonder SOFInummer níet bestaat, en daardoor niet in geld(dus o.a. onderhoud, eten?) voorzien kan worden.

    En iedereen die denkt dat "dat niet zo'n vaart zal lopen" er betaan tegenwoordig (internet)criminelen die aan "identiteitsdiefstal" doen,

    en geloof me, dan blijft er niks van je over.

    vreselijke mensen overigens.

    OT & ik vind openbaringen overigens een van de meest interessante boeken in de bijbel, toen ik als klein kind in de bijbel moest lezen las ik ook altijd openbaringen, omdat ik dat " spannend" vond, ik weet dat het stom klinkt, maargoed. BOT.

  15. wisten jullie overigens dat het vroeger de normaalse zaak van de wereld was om een "teken" op je rechterhand of voorhoofd te dragen?

    zo deden ze het in de tijd van koning nero (sommige mensen geloven dat 666 staat voor nero, als je de letters omzet naar cijfers en ze opteld en lang genoeg doorrekend kom je er vanzelf)

    daarbij

    tegelijkertijd was de angst voor nero toentertijd erg groot, omdat nero de christenen zwaar onderdrukte, in arena's met leeuwen neerzette als vermaak, en "random" christenen kruisigte.

    maar om even terug te komen op dat verhaal over tekenen op je voorhoofd en rechterhand, volgens mij is het een toekomstbeeld wat moet worden teruggeplaatst naar de tijd waarin het is voorspeld, toentertijd was het dus gewoon, zoals eerder gezegd, maar wie zegt dat bijvoorbeeld een sofinummer of een idkaart (die verplichte, ja) niet "het teken" is.

  16. @ steff.

    ik had eerst iets anders neergezet,

    @ mr emilio/annia

    en hij gaat niet meer naar de kerk omdat hij elk weekend bij haar is en daar gaan ze niet zo vaak ofzo.

    ik merk iig wel dat hij erdoor is veranderd, en niet echt ten goede zegmaar. (op geloofsgebied)

  17. ja het is een beetje een zooitje nu

    maar ik heb tegen hem gezegd dat hij het gewoon goed moet uitpraten en dat ze moeten kijken waar ze heen willen met die relatie

    verder ken ik zijn vriendin wel irl maar niet zo goed als hem

    ik denk dat het enige wat ik kan doen gewoon luisteren is.

    en bidden voor hem natuurlijk smile.gif

    misschien is het wel goed als het utigaat, want hij gaat sinds hij verkering met haar heeft nooit meer naar de kerk...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid