Spring naar bijdragen

Yvette

Members
  • Aantal bijdragen

    53
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Yvette

  1. Poeh, wat een verhalen. Die ga ik niet allemaal lezen, maar ik vind het wel leuk om mijn mening te geven. Sorry als ik daardoor iets herhaal knipoog_dicht.gif

    Volgens mij zal de opname wel plaats vinden.. het is naar mijn mening iets heel belangrijks wat je niet over het hoofd kunt zien. Het is alleen de vraag wanneer het zal gebeuren. En we moeten wel waakzaam zijn en ons erop voorbereiden natuurlijk!

    Ik vind Matteüs 25,1-13 hier een mooi voorbeeld van:

    1 Dan zal het met het koninkrijk van de hemel zijn als met tien meisjes die hun olielampen hadden gepakt en erop uittrokken, de bruidegom tegemoet. 2 Vijf van hen waren dwaas, de andere vijf waren wijs. 3 De dwaze meisjes hadden wel hun lampen gepakt, maar geen extra olie. 4 De wijze meisjes hadden behalve hun lampen ook olie in kruiken bij zich. 5 Omdat de bruidegom op zich liet wachten, werden ze allemaal slaperig en dommelden ze in. 6 Midden in de nacht klonk er luid geroep: “Daar is de bruidegom! Kom, ga hem tegemoet.†7 Dat wekte de meisjes en ze brachten hun olielampen in orde. 8 De dwaze meisjes zeiden tegen de wijze: “Geef ons wat van jullie olie, want onze lampen gaan al uit.†9 De wijze meisjes antwoordden: “Nee, straks is er nog te weinig voor ons en jullie samen. Zoek liever een verkoper en koop zelf olie.†10 Terwijl zij op olie uit waren, arriveerde de bruidegom, en zij die klaarstonden gingen met hem naar binnen voor het bruiloftsfeest, waarna de deur gesloten werd. 11 Enige tijd later kwamen ook de andere meisjes. Ze riepen: “Heer, heer, laat ons binnen!†12 Maar hij antwoordde: “Ik ken jullie werkelijk niet.†13 Wees dus waakzaam, want jullie weten niet op welke dag en op welk tijdstip hij komt.

  2. Hoi Tigerente,

    Bedankt voor de info! Misschien ga ik dan eens naar een 'tot je dienst'-dienst.. ik weet namelijk nog niet naar wat voor soort gemeente ik wil, ik ga maar eens rondkijken.

    Naar welke kerk in Schiebroek ga jij? Dat is namelijk voor mij ook vlakbij.

    Curious lijkt me interessant, weet je tot welke leeftijd dat is? Kon ik op de site niet ontdekken..

    Nogmaals bedankt!

    Yvette

  3. Ik heb ook iets moois (kleins) meegemaakt!

    Ik heb altijd in God geloofd, vanaf dat ik me kan herinneren, maar ben lang niet met geloven bezig geweest.

    Sinds een jaar ben ik actiever gaan zoeken en ben ik veel over geloof gaan lezen. Twee weken geleden was ik bezig met één van de thema's van een cursus Christelijk geloof, toen ik me eindelijk voor de eerste keer écht besefte wat Jezus voor mij gedaan heeft. Om tot dit besef te komen was echt geweldig, ik sprak met mezelf op dat moment af dit nooit meer uit het oog te verliezen!

    De dagen erna als ik wakker werd, voelde ik steeds gelijk al een geweldig gevoel (alsof het Kerst, of je verjaardag is!).

    En steeds als ik eraan denk, voel ik het weer.

  4. Hallo allemaal,

    Na een lange tijd weer eens een berichtje van mij!

    Ik heb inmiddels een basiscursus Christelijk geloof gedaan en ik lees ook in de bijbel.

    Het is echt geweldig om zo met geloof bezig te zijn!

    Ik wou vragen of iemand wel eens in de Oranjekerk in Rotterdam geweest is?

    link

    Daar wil ik namelijk wel eens een kijkje nemen.

    Dan ga ik nu maar eens lezen wat jullie de laatste maanden allemaal geschreven hebben.

    Groetjes, Yvette

  5. Hallo allemaal,

    Ik heb een aantal mensen iets over de datum 7-7-2007 zien schrijven, ik heb die datum gegoogled, maar kom er maar niet achter waarom het zo bijzonder is, wie kan dit even ophelderen?

    Groetjes!

  6. Misschien is het al vaker gedaan, maar ik zag net het topic over raad de film/serie, en dit is ook leuk om te doen.

    Ik wil graag zien: Een kameel in de stad.

    Googlelen maar!

    De eerste die een afbeelding van een kameel in de stad vind, mag weer een opdracht verzinnen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid