Spring naar bijdragen

Dawn:)

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Dawn:) geplaatst

  1. Dawn:)

    Herstelweek.

    Blenskje Wotskje: Heb je een programma doorlopen tussen de diensten door? Of ben je in de dienst bevrijdt? Even uitleg. Ik heb gehoord dat ze in de Herstelweek een programma hebben voor bevrijding met een team. Ik bedoel dan niet in de diensten he? Maar ik bedoel een programma voor bevrijding na en tussen de diensten door, dat er een team met mensen gaat doorbidden. Weet iemand daar iets van? Want ik wil me graag opgeven daarvoor. Maar ik zie er niets over staan op de website van www.herstelteam.nl?
  2. Dawn:)

    Herstelweek.

    Antwoord voor: Iriacynthe, Vragen stellen staat vrij hoor ! Antwoord voor: Eva, Ja. Als jullie vragen hebben over bevrijding kan ik die niet beantwoorden helaas. Misschien iemand anders op dit forum. Ik wil heel graag een antwoord op mijn vraag. Iemand?
  3. Dawn:)

    Herstelweek.

    Voor de personen die niet weten wat Herstelweek is: link Ik had even een vraagje over de Herstelweek. Ik heb gehoord dat ze daar ook bevrijding doen, na de diensten en tussen de diensten door. Is dat zo? Weet iemand daar iets van af? Heeft iemand ooit bevrijding meegemaakt in de Herstelweek? Alvast bedankt voor jullie antwoorden. p.s. Even voor de duidelijkheid ik open GEEN discussie over bevrijding.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid