Spring naar bijdragen

Salvador

Members
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Salvador

  1. Hoi iedereen,

    Zaterdag 1 April a.s. ( it's not a joke engel.gif )

    is er een groot jubileum viering van de jeugdkerk Image.

    Ter ere van het 5 jarig jubileum zal er groot uitgepakt gaan worden, middels een grote kerk/worship/praise dienst genaamd IMAGE XL zal dit een groot feest worden.

    Als gastspreker zal Ben Ketting ( o.a. bekend van EO, Omega Code, BlinQ) de avond aan elkaar praten.

    INFO:

    When: 1 April 2007

    Where :Sporthal ,de Pijl'Bachlaan1 Naaldwijk (Z-Holland)

    Open:19.00uur

    Start:19.30uur

    Special guestdevil.gifen Ketting.

    more info @ www.image.jeugdkerk.nl

    Het is voor sommige niet in de buurt, maar zeker de moeite waard, gezien Image groot uitpakt en het gastoptreden van Ben Ketting.

    Bij deze wil ik iedereen uitnodigen!!

    Owja , niet geheel onbelangrijk; Entree = GRATIS! puh2.gif

    ( Je bent NL-er of niet héknipoog_dicht.gif

    God bless you en wie weet tot zondag!

    David handsup.gif

  2. Hoi iedereen,

    Ik heb onlangs op internet een bizar bericht gevonden en na wat google werk blijkt dat er heel wat sites gerelateerd zijn aan dit onderwerp.

    Het gaat om het jaartal 2012.

    (voor de googlers onder ons, google maar even op 2012)

    Volgens heel wat goedgelovigen en spiritueel ingestelde mensen, maya-liefhebbers etc.. (hoe je ze noemen wilt) gaat er iets ingrijpends gebeuren met onze planeet in het jaar 2012.

    ( om het verhaal nog mooier te maken, op 21/12/2012)

    Ik als nuchtere hollander met mijn gezonde verstand hou mij absoluut niet met dit soort berichten bezig, als Christen weet ik ook dat zowiezo alles wat met het spirituele te maken heeft, wordt afgeraden.

    (soort van valse profëten etc..)

    Echter heb ik uit interesse en nieuwschierigheid toch even wat sites doorgenomen en ben ik erg benieuwd naar jullie meningen over deze voorspellende armageddon, want die indruk krijg ik wel van die sites.

    Voorzover ik weet wordt dit specifieke jaartal nergens in de bijbel genoemd, maargoed de bijbel is in sommige dingen niet bepaald concreet, wat voorspellingen en jaartallen betreft.

    Check even onderstaande link;

    link

  3. Ok iedereen many thanx voor het meedenken en de replys!

    Wat mij betreft mag het slotje op dit topic!

    Gusto &Michie leuk dat jullie ook bij Jason waren, jammer dat ik nu pas jullie reply leesboosrood.gif

    Anyway give it a try -> Sept 2007 Hillsong Utd @ Olymp Stadion!?! I'll be there yes.gif

    Groetjes iedereen enne God bless~you!

  4. Dag Hester, Moraalridderknipoog_dicht.gif ( ook alle andere replyers) Bedankt voor de reacties. Ik heb nog even de volgende site bezocht;http://www.dlinde.nl/woordenboek/kinderdoop.htm en ben er iets meer te weten over gekomen.

    Mijn besluit staat op dit moment vast; ik wacht met de doop.Dit omdat ik goed wil nadenken over de volwassendoop. Jullie reacties en de vele info die ik nu heb vergaard neem ik mee als baggage in mijn overweging! Morgen even lekker worshippen bij Jason Upton,(zie soulsurvivor.nl)mochten jullie er ook zijn, roep naar Dave en wie weet zie ik jullie die avond!smile.gif

  5. Dear replyers; thanx voor de tips en meedeleven, bedankt Diakio,RobertF. Ik zal er nog eens goed over nadenken, er zit een hoop logica in jullie beredenering, al weet ik (helaas) nog te weinig van de Bijbel vergeleken met jullie. Wat ik wel weet is dat God mij in zijn armen heeft gesloten,net als jullie en al die andere broeders en zusters...Ik zeg ook altijd;onderzoek,maar behoudt het goede! ( btw Eva, bdankt voor je aanbod, maybe kom ik een keer neuzen,ik ben en blijf nieuwschierig naar andere gemeentes)

  6. Dag iedereen, hier weer een nieuwe topic van mij,

    Ik ben al een geruime tijd erg happig naar het Christendom, ik heb mij ruim 5mnd geleden bekeerd en ben erg blij dat mijn ogen geopend zijn wat betreft het Christendom. (na katholiek opgevoed te zijn is dit echt een verrijking voor mij)

    Op dit moment ben ik geregeld te vinden in gemeentes, helaas heb ik nog niet gekozen voor 1 vaste,dit omdat ik de ideale gemeente in mijn ogen nog niet gevonden heb.

    (op dit moment ben ik geregeld bij Sion Den Haag te vinden)

    Nu sta ik voor een ,dillema' ; Ik wil mij graag laten dopen , maar zoals ik al eerder meldde;Ik heb nog geen vaste gemeente.

    Ik heb het met wat bezoekers van Sion erover gehad, en deze wezen mij erop dat ik eerst lid moet zijn van een celgroep en ook lid moet worden van de gemeente.

    Nu is dit nu juist het punt waar ik moeite mee heb, ik wil op dit moment nog niet volledig in een celgroep zitten.(ik ben net begonnen met een drukke baan en haal te weining tijd over om actief mee te doen in een celgroep)

    Ik vind dit erg jammer ,want dit staat mijn doop in de weg.... Hebben andere ervaringen met dit soort dillema's? Of hebben andere nog ervaringen met andere gemeentes die minder , bindende voorwaarden' hebben als het om de doop gaat?!

    ( nog een off-topic; ik ben als baby wel gedoopt in de naam van de V+Z+HG,zij het in de katholieke kerk, helaas heb ik nog nergens in de bijbel iets kunnen vinden over deze soort van doop,wie wel??)

    Gr,

    David sjoerule.gif

  7. Ik ben al vanaf mijn 3e bezig met muziek ( begon met de mondharmonica, orgel, keyboard, trompet en nu acoustic guitar en elektrisch!)M.a.w. ik ben muzikaal! Ben erg benieuwd of er hier op dit forum muzikaal tallent zit wat wellicht de handen in elkaar wilt steken en een bandje wilt beginnen. (ik woon zelf in buurt van Den Haag, maar NL is klein , dus wie zich geroepen voelt om mee te denken voor een band, let me know!)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid