Spring naar bijdragen

skydiver

Members
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door skydiver

  1. uit gesprekken met moslims heb ik gemerkt dat ze het niet zo erg vinden en soms zelfs goed als ik zeg dat ik christen ben. alleen, ik mis wat, namelijk het vervolg op de Bijbel - de Koran.. maar ik weet niet of we echt broeders (en zusters uiteraard) zijn

  2. Mohammed had in het begin veel contact met Joden maar op een gegeven moment was hij het er niet meer mee eens en mensen gingen steeds minder naar hem luisteren. volgens mij zijn die banden toen ook steeds slechter geworden.

  3. als je nou de opties voor jezelf opschrijft en daarover bid.. en ik zeg natuurlijk niet dat God meer opties heeft, maar als dat zo is dan zal Hij dat ook wel duidelijk maken.

    in ieder geval weet je, wanneer je de mogelijkheden voor jezelf nagaat, welke kant het op zou kunnen gaan. het zijn meestal toch keuzes..

    en soms krijg je geen antwoord en is de keuze dus aan jou...

  4. in amsterdam zit een 'christelijk' cafe, genaamd 'dwaze zaken', opgericht door YWAM (JmeO). er wordt 'veilige' muziek gedraaid, af en toe leuke beginnende christelijke bandjes en tis bedoeld voor christenen en niet-christenen. en t ziet er echt fantastisch uit! vooral de wc's nee serieus! alles met tegeltjes en spiegeltjes, mooi gestyled alles.

    bier = lekker op z'n tijd

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid