Spring naar bijdragen

Martinuz

Members
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Martinuz

  1. Ik heb mijn vriend(vreemd genoeg) via internet leren kennen. Ik stond in de lijst van een chatbidgroepje op msn, en daar was hij ook lid van. Iedere donderdagavond was er een gebedsavond, en ook hij was er weer bij. Die avond besloot hij mij toe te voegen, en hebben we veel met elkaar gesproken. We merkten allebei dat er wel een behoorlijke klik was. Na een paar dagen msnnen is het contact echter weer verwaterd en hebben we bijna een jaar geen contact meer met elkaar gehad. Tot ik op een gegeven moment gewoon de stoute schoenen aan heb getrokken en hem weer aangesproken heb.

    Vanaf toen is het eigenlijk heel snel gegaan. Hij had een webcam, en microfoon, maar ik helaas alleen een mic. Toch vond hij dat geen belemmering, en zette zijn cam aan. Toen ik hem voor het eerst zag bewegen(tot dan toe alleen maar foto's van een aantal jaar geleden gezien...), had ik gelijk zoiets van: wat een mooie kerel! We spraken elkaar echt superlang. En een keer heb ik zelfs de hele nacht niet geslapen, omdat we tot 5 uur hadden zitten msnnen.... hamer.gif Op een gegeven moment vertelde hij dat het weekend zijn verjaardag zou vieren, en vroeg of ik ook zin had om te komen. Ik had wel zin, maar geen tijd... Dus spraken we een ander weekend af. Hij vierde zijn verjaardag voor zijn vrienden een week eerder, dus vond hij het een supergaaf idee als ik dan het weekend erop zou komen(dus het weekend waarin hij echt jarig zou zijn..). Het zou echter nog een week duren voor ik hem in het echt zou gaan zien. Ik merkte in die week dat ik steeds meer verlangde om em te zien en te horen, en betrapte mezelf erop dat ik verliefd was geworden, en niet zomaar verliefd, maar STAPELverliefd widegrin.gif . De woensdag voordat ik naar hem toe zou, vroeg hij mij of ik hem leuk vond, omdat hij zoiets vermoedde. Ik kon niet anders dan toegeven. Ik vertelde hem dat ik aan de ene kant heel erg verlangde naar de zaterdag, maar aan de andere kant er ook als een berg tegenop keek, omdat hij mij eigenlijk nog nooit had gezien(op foto wel, maar dat waren oude foto's, en ik ben behoorlijk veranderd..), en het feit dat hij nu wist dat ik hem meer dan leuk vond, maakte het er ook niet makkelijker op. Hij zei dat ik me absoluut niet druk hoefde te maken, en dat het allemaal goed zou komen, omdat het in Gods handen was. Die zaterdag hebben we elkaar ontmoet, en ben ik gelijk een nacht blijven slapen, omdat hij de zondags jarig zou zijn. 's Nachts om 12 uur heb ik hem mogen feliciteren met zijn 30e verjaardag, en mocht ik mezelf felicteren met een geweldige vent, die op dat moment toegaf dat hij ook van mij hield.

    Vandaag zijn we precies 3 maanden bij elkaar, en ik moet zeggen: ik weet nu wat liefde is knipoog_dicht.gif

  2. Hallo mensen,

    ik wil vragen of jullie voor mijn zwager zouden willen bidden. Mijn vriend is christelijk, en gaat ieder jaar naar flevo. Zijn broer is echter niet christelijk, maar gaat OOK naar flevo. Ik zou het echt supergaaf vinden als God hem gewoon dit jaar(na 4 jaar flevo...) aan zou raken, en hij zou beseffen wat God voor hem kan betekenen. Willen jullie ervoor bidden dat hij dit in gaat zien, en dat God hem aan gaat raken, want ik zou het echt supergaaf vinden, en hij kan het ook gebruiken(dat steuntje in de rug van God..).

    Alvast bedankt,

    Martinuz

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid