Spring naar bijdragen

flashback777

Members
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door flashback777

  1. Quote:

    [...]

    Niet mee eens. Ik heb mensen in huilen zien uitbarsten (in de kerk) vanwege een dramastuk/dans op 2 nummers van Marco Borsato. Ik zeg daarmee niet dat zijn muziek Christelik ofGospel is, maar dat er wel Christelijke elementen inzitten. Dat is opzich ook heel logisch als je weet dat (ik dacht iig 1) van de vaste tekstschrijvers van Marco overtuigd Christen is en daar ook openlijk voor uitkomt.

    Het is maar net hoe je de teksten invuld!!

    als je er zo naar luisterd kan je elk liefdes liedje wel chistelijk noemen!!

  2. ik vind het een beetje een stomme discussie! je kan op internet heeel veeel rotzooi vinden!! + met internet kan je omzoeken wat je wil waneer je wil! met TV komt de echt rotzooi pas na 12en. en ook al heb je filter net of solcon of whatever het is niet voor niets een "filter" denk je dat er dan niks meer binnen komt?? bijv. je typed britney spears in. dan weigert die het te laten zien. maar als je spears britney intikt doet die het wel!!!! goole vind het zelfde omdat die de woorden automatisch splitst ?? dus zo kan je al heen simpel die filter omzeilen!!! zo simpel is het.

    als een jongen nieuwschierig is kan die meer met internet dan met TV!!!! ik denk dat veel christelijke jongeren daar veel problemen mee hebben en dat je niet moet denken dat het maar een antal zijn. ik heb er zelf ook veel last van gehad en je word op internet ook verleid door reclame enzo en als je er dan op klikt word je direct naar de site gelink en dan filtert die wat waarscheinlijk ook niet dus als je het echt wil kom je heus wel door die filter heen!!! dat heb je met TV niet !!!!!!!!

  3. mmmmh 50cent ik ving het slecht niet alleen de muziek maar ook zijn teksten en zo. ik snap niet hoe ij beroemt is geworen?

    maar denk je nou echt dat emenem wel goed is??? hij gebruikt zelfs back mask(dat als je een lietje achteruit draaid het een bootschap bevat meestal satanistic )

  4. marely manson of weet ik veel hoe je het schrijft verscheurt de bijbel onder zijn op tredens muur.gif en als hij dat doet omtelaten zien dat hij god haat dan denk ik dat als je hem weg gooid met de bedoeling ik heb een betere dus weg er mee. het geen zonde is maar als je hem weg gooid en je daar mee bedoeld ik keeer me van het geloof af dan meschien wel

  5. Quote:
    Op woensdag 05 juli 2006 20:30:18 schreef Borkdude het volgende:

    Will, ik ben ook metalfan en heb hier ook weleens over nagedacht. Waarom houden we niet gewoon zelf eens een metaldienst en gaan we liedjes van Narnia, Stryper, etc. meezingen?

    Neem ff contact met me op
    knipoog_dicht.gif

    heey dat kunnen we best wel doen.want een hardrock kerk komt er niet zo maar.en het trekt natuurlijk ook een heleboel niet christenen die alleen ff komen kijken of van de muziek genieten en daar door toch wat van god ontvangen big-smile.gif.als er nog meer mensen zijn die dit wel een goed idee vinden reageer dan ff

    mijn mening over hardrock in standaard kerken:

    ik vind dat je GEEN hardrock in standaard kerken mag spelen omdat er meer voor standers dan tegen standers zijn.bij ons zijn ook 60% van de jeugt hardrock fans maar er is maar 1 volwassen hardrock fan en als je dan toch z'n dienst wil moet je maar een aparte jeugt dienst op zondag avond organiserenpuh2.gif

  6. oke.... niet echt een nuttige topic maar ja het is fun en daar gaat het om.

    ik heb een samsung 450 nog wat n heb pre

    heb 13maanden met €40 gedaan ongeveer maar ik begin steets meer tebellen en heb deze maand al €5 verbruikt:S

  7. Op woensdag 05 juli 2006 08:56:33 schreef Raido het volgende:

    [...]Led Zeppelin, ik vind het vooral een kunst hoe ze het er überhaupt in hebben kregen daarbij hoor ik vaak weinig van de verstopte boodschappen omdat ik niet zou weten hoe ik cd's achterste voren moet spelen.

    hahhaha big-smile.gif weet je wel hoe oud dat nummer is dat is volgens mij niet eens veel op cd uit gebracht alleen op plaat

    en je hebt ook wel nutrale nummers puh2.gif

  8. Quote:
    Op donderdag 22 juni 2006 22:23:13 schreef Raido het volgende:

    Liefje... Stairway to heaven is van Led Zeppelin en dat is geen black metal. Daarbij, die band die jij noemt is naar mijn weten Gorogoroth een van de satanistische black metal bands, black metal is een muziekstijl en zoals jij weet is klank neutraal. Dat een stijl verkracht wordt door bepaalde mensen wil niet zeggen dat je dan opeens geen christelijke black meer kunt maken.

    Denk je ook zo over house, dat is ooit onstaan in homobars zijn nu alle christelijke house-dj's homoseksueel.. en klassiek, die duivelse Paganinni maakte klassiek en was een heiden, weg met de klassiek!

    mmh ben al een tijdje niet meer op de forum geweest maar wil toch ff reageren op de reactie die ik kreeg want ik wou aleen laten zien met dat filmpje van led zeplin hoe groot de kracht van de duivel wel niet is. die van god is veeeel groter maar onder schat de kracht van satan niet. en ik ken geen christelijke metal band met een brute grund als in een satans band en als jij die wel weet zeg dat dan ff. en er zijn zelfs bands die in al hun nummers een backwards messages hebben:s maar ik heb niets tegen blackmetal als je dat soms denkt aleen je moet wel goed beseffen waar je naar luistert.want de meest onschuldige nummers hebben al in vloed op je denken en vinden!

  9. zij er christelijke blackmetal bands?? het is toch BLACKmetal dat zegt al genoeg toch?? er is zelfs een band die schapen bloed over hun heen gooid en schapen koppen aan stokken hebben tijdens hun optredens nou dat is niet echt christelijk:S en hoe denk je dat ze aan zn grund komen??!! dat is gewoon satan die hun bezet en door hun werkt door die muziek!!! er is geen nutrale of zelfs christlijke black metal!!!! ik zou vragen aan god of die ook bevestigging aan julie kan geven dat het echt heeeeel slecht is het komt allemaal binnen in je onbewust zijn als je wil zien/horen wat ik bedoel moet je ff op deze link kijken want dit komt ook binnen in je onbewustzijn

    http://video.google.com/videoplay?docid=-5166490993376886833&q =stairway+to+heaven+backwards

    waarscheinlijk kennen julie hem welpuh2.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid