Spring naar bijdragen

Frits Ferdinand

Members
  • Aantal bijdragen

    93
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Frits Ferdinand

  1. Quote:
    Op woensdag 27 september 2006 11:28:34 schreef sandra89 het volgende:

    een 17/jarige die al ver ontwikkeld is, pubertijd al achter zich gelaten. en een man van 38, die nog erg jong is. klinkt misschien absurd, maar zijn gek op elkaar.

    wat denken jullie?

    Dat die relatie twee jaar eerder verboden was noparty.gif

    Als je zo verschillend van leeftijd bent kan dat toch nooit goed gaan. Die man kon je vedar zijn.

  2. He, daar ben ik weer. Er is echt een heleboel gebeurt de laatste maand. Ik was twee dagen naar Flevo geweest en heb God leren kennen. party.gifparty.gifparty.gif

    Vooral tijdens de zondag was dat ook zo'n geweldig gevoel. Zo gaaf. Eerst was ik naar wat muziek optredens geweest en later waren we naar de ministry groep gegaan. Eerst wilde ik niet want ik vond het nogal onzin. Maar toen ze bezig waren wisten ze toch wel dingen te zeggen die ze niet konden weten enzo. Dat was zo cool. Maar ook heel erg eng als je snapt wat ik bedoel. Maar toen heb ik wel ontdekt dat God er was. En daarna kreeg ik zo'n raar gevoel van binnen. Net alsof je twee biertjes drinkt op een lege maag, heel blij, heel raar. En dat gevoel duurde wel een week lang.

    Zo cool was dat. Ik heb echt gezien dat God er was. Ik hoop dat iedereen die nog niet gelooft dat ook een keer mag voelen!!! party.gifparty.gif

  3. Liever een dominee die teert van mijn belasting dan een figuur waar ik geen cent voor betaal die oproept om op de meest onmogelijke momenten op mijn deurbel te rammen.

  4. Quote:

    Op vrijdag 04 augustus 2006 21:01:40 schreef Aim� het volgende:

    [...]

    Neen,het tegendeel zelfs.

    Soms is het moeilijk om te weten wat het beste is ,de geschiedenis verzwijgen,of de feiten op tafel leggen.

    Ik persoonlijk,dan spreek ik wel voor mezelf,word heel erg geirriteerd wanneer religie bij moord en oorlog is betrokken.

    Ik kan u in alle eerlijkheid zeggen dat ik al verschillende malen mezelf heb beheerst om geen topic te openen over de holocaust.Volgens mij is het een koud kunstje om te bewijzen dat de Katholieke kerk hoofzakelijk verantwoordelijk is voor deze enorme afslachting van honderduizenden mensen nog niet zo lang geleden.

    Er zijn teveel dingen gebeurd om te zwijgen.

    Ik denk zelfs dat zwijgen misdaad is.

    *edit door Joëlle*

    Admod note: Heer Ferdinand, voor deze , deze en deze post krijg je een waarschuwing. Bij het aanmelden van het forum ben je akkoord gegaan met de FAQ en hierin staat onder andere in dat we respect hoog in het vaandel hebben staan.

    1 waarschuwing = 2 strafpunten = weekban

  5. Wat zijn regels voor vergeven? Moet je als je christen bent als vergeven? ik vind dat zo raar? Als die ander nou helemaal geen spijt heeft? Of net doet of er niks is gebeurd? Of vind dat je zeurt? Moet je dan ook gegeven?

    En moet je ook vergeven als je iemand iets doet en je durft er niks van te zeggen?

  6. Quote:
    Omdat ik geloof dat de Rooms-Katholieke Kerk de Kerk door Christus is gesticht en door de apostelen, apostolische leraren en kerkvaders is overgeleverd en uiteindelijk bij ons is gekomen.

    De andere kerken zijn die dan niet door Christus gesticht?

  7. Quote:
    Op woensdag 12 juli 2006 18:53:22 schreef Tom het volgende:

    Christenen vinden de 10 geboden over het algemeen belangrijk omdat ze de enige geboden (naast het Sjema) zijn die expliciet door Jezus worden genoemd in het evangelie. De rest van de Wet wordt minder nageleefd omdat uit de rest van het Nieuwe Testament duidelijk wordt dat we niet meer afhankelijk zijn van de Wet voor ons zielsheil en we in een nieuw verbod staan. De regels van de eigen Kerk zijn belangrijk omdat men gelooft dat deze berusten op apostolisch gezag en dus teruggaan op Jezus zelf. De christelijke traditie is breder als alleen de heilige Schrift.

    Maar waarom zijn de eigenkerk regels dan altijd anders bij andere kerken?

    Quote:

    Deze post is geschreven vanuit Rooms-Katholiek standpunt.

    Waarom ben jij katholiek? Ik ken helemaal geen katholieken maar ik hoor iedereen altijd zeggen dat het een kerk is met veel fouten.

  8. Waarom vinden veel christenen, natuurlijk niet allemaal want daar kan je natuurlijk niets over zeggen als je niet alle christenen kent, de tien geboden wel belangrijk, maar andere regels in de bijbel niet?

    Waarom lezen ze in de kerk wel iedere zondag de tien geboden voor maar zijn regels als het stenigen van homo's en reinigings rituelen niet belangrijk. Want daar doet niemand meer iets mee.

    Maar de eigen regels van de eigen kerk zijn dan weer wel belangrijk?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid