Spring naar bijdragen

Henkjan

Members
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Henkjan

  1. voor elke christen die denkt dat god seksualiteid tussen twee mannen goed vind, hier.

    leviticus 18:22

    Je mag niet het bed delen met een man zoals met een vrouw, dat is gruwelijk. in leviticus 18 staan heel veel van dit soort regels.

    hier staat echter niet dat je geen homo mag zijn, er staat alleen dat je geen homo mag uitvoeren..

  2. ik geloof dat als je je laat dopen dat je dan een nieuw leven met jezus begint. en dat je dan je oude leven begraaft en met jezus opstaat! is dat niet mooi? ik laat me ook dopen. haleluja!

  3. ik zit hier de laatste tijd nogal mee.. ik ben altijd zenuwachtig of bang. ik weet niet hoe het komt. maar ik ben altijd zenuwachtig. en ik vraag God ook of hij me wil helpen, maar ik bljf zenuwachtig. ik zit hier zo mee. ik heb dit al mijn hele leven. maar nog nooit zo erg als dit jaar. ik ben altijd zenuwachtig, maar soms ben ik zo zenuwachtig dat het teveel word, en dat ik er niet meer tegen kan. ook voor het dopen ben ik ontzettend zenuwachtig.

    en ik heb bij een bijbelstudie groep gezeten en elke keer was ik weer zenuwachtig. en dan echt gewoon heel zenuwachtig. en als ik naar de kerk ga ben ik dat ook.. meestal is er geen dag dat ik niet zenuwachtig ben. wil er iemand voor me bidden? want ik heb soms ook het gevoel alsof het niet weg wil.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid