Spring naar bijdragen

Ereshkigal

Members
  • Aantal bijdragen

    110
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Ereshkigal

  1. Quote:

    Op maandag 07 augustus 2006 16:50:58 schreef das fritsel het volgende:

    je moet wel lezen wat raido post
    knipoog_dicht.gif

    Shaddap, spuit 11

    Admod note: dit kan niet door de beugel! Je posts zijn allesbehalve vriendelijk en respectvol. Vanwege je gedrag hier en in andere topics heb je een waarschuwing ofwel 2 strafpunten gekregen. Dat komt uit op een weekban. zie je mailbox

  2. En met de (mainstream)third-wave is ook het woordje "black" verdwenen.

    "Helaas voor je zijn de meeste blackbands momenteel niet satanistisch meer.. (en nee, pure haat is niet direct satanisme gebonden)."

    Dat is nou echt onzin. Waarom zou dat jammer voor mij zijn? Sowieso, pure haat is niet direct aan satanisme verbonden, daar heb je gelijk in. Maar in black metal is dit wel het geval.

  3. De bands die jij opnoemt zou ik eerder scharen onder "extreme metal" dan Black Metal. Ja, Dimmu Borgir was ooit black metal, in de tijd van For All Tid en Stormblåst, tegenwoordig is niet alleen het geluid anders geworden, maar hetgeen waar de band om draait ook. Slechtvalk is ook geen black metal. Mayhem wel, maar die zijn nog steeds antichristelijk. Waarom denk je eigenlijk dat black metal, black metal heet? Door de zwarte hoesjes?

  4. Maak je huiswerk eens wat beter.

    Black staat voor haat, en black metal is haat jegens het christendom en iedere ander vorm van georganiseerde religie. NSBM is ook een term die eigenlijk ten onrechte gebruikt wordt. NSM zou beter geweest zijn. Neutrale Black is per definitie onmogelijk omdat het dan geen black meer zou zijn. Pagan Black, de naam zegt het al, metal die gemaakt is door ongelovigen, en wederom met een haat naar georganiseerde religie met het Christendom in het bijzonder.

    Admod note: dit kan niet door de beugel! zie je mailbox

  5. Quote:
    Op woensdag 22 december 2004 00:38:18 schreef JohnM het volgende:

    1. Innerlijke kenmerken/omschrijving

    2. Geloofsovertuiging

    3. Interesses

    4. Vakgebied/studierichting

    5. Uiterlijke kenmerken/omschrijving

    1. Lief, zorgzaam, alles wat logisch is.

    2. Ze mag geloven wat ze wil, zolang ze mij er niet mee opzadelt smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

    3. Ik hoop dat ik haar interesseer puh2.gif

    4. Studierichting maakt me niet uit, een maatschappelijk veelbelovend persoon is natuurlijk altijd mooi meegenomen (dat heb ik yesss!)

    5. Blond haar blauwe ogen en klein smile.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid