Spring naar bijdragen

angel23

Members
  • Aantal bijdragen

    59
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door angel23

  1. ik herken het.Ik mag ook niet in aanbiddingsteam zingen omdat ik nog niet getrouwd ben maar wel samenwoon (ik woonde al samen toen ik me bekeerde)Maar ik ben wel al verloofd en is de bedoeling dat we dit jaar een trouwdatum prikken. Maar tot die tijd mag ik niet in aanbiddingsteam zingen.

  2. JA JA het is weer zover. Ik ben vandaag jarig! Ik ben heerlijk vrij van mijn werk en ga heerlijk van mijn verjaardag genieten.

    Nu vragen jullie je natuurlijk af hoe oud zoou ze zijn geworden???

    Dat is alweer 25 jaar!! Wat gaan de jaren toch hard.

    HIEP HIEP HOERA!

  3. Ik kwam tot geloof toen ik al samenwoonde dan kan ik toch moeilijk mijn huis gaan verkopen en weer apart gaan wonen?! En als ik getrouwd ben mag ik wel mee doen in het aanbiddingsteam. maar ik mag wel elke maand tijdens de dienst beamer dienst hebben en creche. Ik snap er niks meer van. Ik blijf zeker mee oefenen want zingen is mijn hobby en passie.

  4. Ik ben tot geloof gekomen toen ik al samenwoonde. Nu ben ik een jaar geleden gevraagd door het muziekteam om mee te gaan oefenen met ze.Ik zei meteen ja want zingen is mijn hobby heb ook zanglessen. Nu naar een jaar mee te hebben geoefend wilde ik graag ook tijdens de dienst mee gaan zingen. Nu kreeg ik te horen dat ik niet tijdens de dienst mag mee zingen omdat ik niet getrouwd ben? Vaag eerst vragen of ik mee wil zingen en nu zeggen dat ik eerst moet trouwen? Terwijl ik al verloofd ben en volgend jaar een datum ga prikken om te trouwen. Ik voel me nu in een hokje geplaatst. Ze wisten dat ik samenwoonde toen ze mij vroegen voor het muziekteam. Hoe denken jullie hier over??????????

  5. Bij onze kerk is er zo'n fijne sfeer. Wij zijn 1 grote famillie jong en oud gaat allemaal heel goed met elkaar om. Iedereen kan bij ons zichzelf zijn en je wordt er ook niet op aan gekeken als je een paar keer niet op zondag in de kerk ben geweest. En als je een keer zou komen zal je merken dat jij je echt welkom voel. Ik voelde mezelf gelijk thuis!

  6. Ik ben door mijn ouders katholiek opgegroeid. Maar wij deden er weinig mee met het geloof.

    Tot vorig jaar mijn oma ziek werd. Ik begon te bidden voor haar. Ik kwam ik contact met een vrouw en daar hoorde ik af en toe verhalen over geloof. De avond voordat mijn oma stierf zei ze tegen mij wat een mooi schilderij he? Ik zei ja maar keek er niet eens na. De volgende ochtend stierf ze. Het eerste wat ik deed toen ik naar haar huis ging was kijken wat er op het schilderij stond. En op het schilderij stond het laatste avondmaal van Jezus! Ik dacht gelijk mijn oma zag al haar einde aankomen.

    Ik werd hongerig en ging op zoek naar meer geloof en god! Door die vrouw die ik had ontmoet begon meer te vertellen en ik vroeg ook steeds dingen aan haar. Op een dag vroeg ik of ik mee mocht naar de evangelische gemeente zij zei natuurlijk ik ging mee en ervaarde gelijk god. Tijdens de dienst voelde ik een arm op mijn schouder terwijl ik zag dat er geen hand op mijn schouder zat. Ik had toen gelijk het gevoel ik zit hier op mijn plek.

    En gister kreeg ik plotseling de heilige doop op een conferentie het was een heerlijke ervaring .

  7. hallo,

    Ik ben vrijdag en zaterdag naar een conferentie geweest vaderhart van god van James jordan uit Nieuw-zeeland. Het was erg gaaf. De laatst avond kwam er iemand naar mij toe en vroeg of ik gebed wilde. Ik zei dat is goed. Dus ik vertelde een stukje over mijn jeugd die niet zo fijn is verlopen en toen vroeg ze of ik gedoopt was ik zei ik ben toen ik een baby was gedoopt. Maar ik ben nu christen en wil de volwassen doop nog doen toen zei die vroeg ik ga je nu dopen in de heilige geest als je dat goed vind. Ik zei dat is goed ze zei maar ik kan dat niet in mijn eentje dus riep ze nog een persoon de bij. Die begonnen te bidden en daar na te dopen met de heilige geest ik bleef niet lang staan ik lag snel languit op de grond. Ik voelde de aanwezigheid van de heer. tijdens de heilige doop heeft de heer het kwade uit mijn gehaald en mijn kapotte hart gemaakt. Ik heb nog meer mee gemaakt die avond maar dat is een lang verhaal maar naar die avond voel ik liefde die ik nooit eerder heb gevoeld! Ik ben ook super vrolijk en voel mij zoals ik me nog nooit gevoelt heb. Over een tijd ga ik de volwassen doop doen. Het is iets speciaals en het kwam bij mij op een moment dat ik het niet verwachte en had er niet om gevraagd maar kwam op mijn pad.

  8. door mijn ouders ben ik katholiek opgevoed en ben zelf sinds 27 april op zoek gegaan naar god en ben ik uiteindelijk bij het christendom uitgekomen en zit nu bij een evangelische gemeente en dat bevalt mij echt goed! Heb mijn plek gevonden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid