Spring naar bijdragen

doompzzz

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door doompzzz

  1. Opwekking, Hillsong, zelf-geschreven liedjes, en andere songs!

    Bij ons gaat het er niet echt om waar het vandaan komt. Maar veel meer wat de inhoud van het liedje is. Ind e kerk draait het om Christus! En als er liedje geschreven word wat op een goede manier over Hem gaat, waarom zouden we het dan niet zingensmile.gif

    Lekker met drumstel, gitaren en andere instrumenten spelen.

    In Psalm 150:4 staat: 'Praise Him with the string'!!! Dus gewoon heeeeeerlijk muziek maken met zn allen! Heerlijk uit je dak gaan voor de Heer!!!

  2. Ik moet zeggen dat ik They sold.....wel heel erg subjectief vind. natuurlijk is het subjectief, want het is een mening in veel gevallen.

    Wat mij ten eerste ergerd, is de snelheid van de video. Ze proppen zoveel mogelijk info in de tijd die ze hebben. waardoor de dingen heel erg op de oppervlakte blijven. Er zijn wel bepaalde dingen die heel erg worden uitgelegd (A. Crowley...M.Manson enz.) Maar verder zijn er heel veel onderwerpen die maar heel even aan bod komen, waar wel alnger bij stil had mogen staan.

    wat ik helemaal erg jammer vind,, is dat ze zich alleen richten op de "duivelse" artiesten. Ze hebben heel goed laten zien wat er fout is.

    Maar ze geven niet echt alternatieven.

    Maar aan de andere kant vind ik het ook wel een eye-opener. Door deze serie, heb ik heel veel cd's weggegooid, omdat zetog niet door de beugel konden.......


    Samengevoegd:

    Wat heel erg jammer is, is dat er ook dingen in voor komen waar niet iedereen an weet.

    Nummer zoals Bohemian Rhapsody van Queen en stairway to heaven van L.Z .worden in de video afgeschilderd als "duivels". Dat komt omdat ze kijken naar de artiest, en van daaruit een oordeel vellen. Maar achter alle 2 die liedjes zit een heel ander verhaal als dat ze in de video naar voren schuiven.

    Dus het is allemaal maar een beetje gebrekking

  3. christelijke black-metal heet van de dag un-blackmetal. En ik denk dat er nix mis mee is. Of je nou halleluja roept gewoon met clean vocals, of dat je het met een black metal-drunt doet. wat je zegt is hetzelfde, en door de manier waarop je iets zegt, veranderd nix aan de boodschap van het woord. Dus ik vind het niet zo'n probleem..

    Moet je btw Crimson Moonlight is luisteren...das egt kick

  4. zo nou mag ik...

    ik heb ook geen DE band, net zoals heel veel, maar ik zal een beetje mijn uitgebreide muzieksmaak vertonen.

    Christelijke Bands: Anberlin, Saviour Machine, skillet, Kutlles, Pillar, 12 Stones, maar ook The Imperials kan je ook wel in mijn cdspeler vinden.

    Verder vind in Ayreon, bon jovi, trans seberain och. metallica, guns n roses, queen, mr big ook super

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid